Truca: 93 343 52 00
 

Xerrades Viatgeres

 Si encara no tens clar on marxar de vacances o vols començar a fer boca del teu viatge, no et perdis les nostres xerrades, a Baraka Barcelona i a Baraka Terrassa.

 

3 de Juny 19:00. ÀFRICA
Lloc: Baraka Barcelona

Quins viatges podem fer a l’Àfrica per conèixer els “cinc grans”? Quins països ens oferiran una millor experiència i quins el més gran contrast amb el nostre nivell de vida? Acosteu-vos a la xerrada i deixeu-vos assessorar pels nostres experts. Apunta’t via Facebook!

4 de Juny 19.00. ÀSIA
Lloc: Baraka Barcelona

Quin país escollir per viatjar enguany a un dels continents més seductors i apreciats pels viatgers ? Japó ? Indonèsia ? Les dues Corees ? O potser millor l’Uzbekistan o l’Índia del Nord ? Moltes són les possibilitats que ofereix Àsia i que us explicarem amb detall. Apunta’t via Facebook!

5 de Juny 19:00: VIATGES EN FAMÍLIA
Lloc: Baraka Terrassa

Imagines fer un safari per Kenya en un grup amb altres infants ? I si a més us acompanyés un animador que s’encarregués de distreure i fer passar una bona estona als nens ? Els nostres experts de viatges en família us explicaran un munt de possibilitats de viatges dissenyats per fer en família per diferents racons de món. Viatges pensats perquè grans i petits gaudeixin al màxim. Apunta’t via Facebook!

10 de Juny 19:00: ROMA: DE LA TOMBA DE SANT PERE DEL VATICÀ AL NUCLI DE LA CRISTIANDAT (amb Maria Mercè Riera)
Lloc: Baraka Barcelona

Aquesta xerrada anirà a càrrec de la professora d’història de l’art i divulgadora cultural, Maria Mercè Riera, que ens farà un petit tastet d’un viatge cultural molt especial al cor geogràfic de la religió cristiana.

11 de Juny 19:00: VACANCES A LA PLATJA EN FAMÍLIA
Lloc: Baraka Terrassa 

Tots somniem en passar unes vacances familiars en un bonic hotel de platja, però el que els pares també cerquem és que, a més, els nostres fills puguin gaudir d’un mbient fantàstic i s’ho passin be; que tinguin animació per distreure’s i passar bones estones de mans d’experts animadors infantils. Això i molt més és el que ens ofereixen els hotels Playa en els seus nombrosos establiments. Veniu a conèixer les nombroses possibilitats que tenim i gaudiu d’unes vacances com cal!

12 de Juny 19:00: AMÈRICA
Lloc: Baraka Barcelona 

En aquest recorregut pel continent americà, us parlarem d’infinites opcions de viatge: des de la ruta dels Estats Units Musical o la mítica ruta per la Costa Oest; fins a una intrépida aventura pels boscs de Costa Rica i Panamà; passant per un recorregut pels recintes arqueològics del Perú o un viatge que ens permeti conèixer les belleses naturals que ofereixen Colòmbia o la Patagònia. Teniu molt per escollir!

17 de Juny 19:00: EUROPA
Lloc: Baraka Barcelona 

El vell continent també ens ofereix moltes possibilitats per viatjar. Coneixerem les dues Irlandes, la fascinant Ruta dels Balcans, les Illes Fèroe, Grècia o la nostra clàssica Polònia.

18 de Juny 19:00: PATRIMONI UNESCO A NÀPOLS I LA CAMPÀNIA (amb Àngel Morillas)
Lloc: Baraka Barcelona 

Xerrada oferta pel professor d’història de l’art i membre de l’ICONOS-UNESCO, Àngel Morillas, que ens parlarà dels grans tresors patrimonials de Nàpols i la Campània, un lloc on colors, sabors, olors, cultura i historia es barregen de manera magistral.

19 de Juny 19:00: PATRIMONI UNESCO A LA BASILICATA I LA PUGLIA (amb Àngel Morillas)
Lloc: Baraka Barcelona 

En aquesta ocasió, el professor d’història de l’art i membre de l’ICONOS-UNESCO, Àngel Morillas, ens parlarà d’una de les zones més belles de la Itàlia meridional on l’encant de la naturalesa s’uneix al dels testimonis històrics i patrimonials que s’hi conserven.

 

Si voleu tenir informació de les properes xerrades directament a la vostra bústia de correu, subscriviu-vos a la newsletter de Baraka, feu-vos “likers” al nostre Facebook, o seguiu-nos a Twitter.

Properes xerrades

No Events Found

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació