Truca: 93 343 52 00
 

Avançament viatges temàtics 2020


Descobrim el Patrimoni UNESCO:Armènia amb Angel Morillas

Sortida: setembre

La regió muntanyosa del Caucas, amb un peu a Àsia i un a Europa, guarda un munt de tresors culturals. Monestirs i temples han estat testimonis de la història del país, des de l’època grecorromana fins a la caiguda de la Unió Soviètica. Passarem entre els paisatges volcànics, els àrids i els boscosos, cercant el Patrimoni UNESCO que encara queda en peu, amb l’acompanyament del nostre expert Àngel Morillas.

PreinscripcióguatemalaGuatemala Cultura i natura al cor d’Amèrica amb Angel Morillas

Sortida: maig

Un viatge cap a la història, la natura i el Patrimoni d’un país que té molt per oferir als viatgers: des de les ruines de les antigues civilitzacions de centreamèrica fins a la biodiversitat dels seus boscos selvàtics. Guatemala atresora també els vestigis de l’època colonial, que avui ens ajuden a comprendre la seva història. Descobrirem els seus secrets amb l’acompanyament del nostre expert en Patrimoni UNESCO, Àngel Morillas. Inclou visites!
ENS ACOMPANYA… Àngel Morillas
Historiador i professor d’Història de l’Art, Membre d’ICOMOS-UNESCO i Coordinador d’un projecte de la UNESCO sobre Patrimoni Mundial.

Preinscripció  Veure fitxa


Escapades d’art:


Van eyckVan Eyck a Flandes amb Mercè Riera

Sortida: febrer

La regió de Flandes amb la voluntat de relacionar art, artistes i territori ha iniciat un programa d’exposicions i esdeveniments per potenciar els grans noms de l’art vinculats a la regió. L’any 2020 és el torn del pintor Jan van Eyck, de qui es prepara una gran exposició retrospectiva al Museu de Belles Arts de Gant i de qui podrem admirar el gran retaule de l’Adoració de l’Anyell Místic, acabat de restaurar a la catedral de Sant Bavó. Completarem el viatge amb una visita a Bruges i el seu interessantíssim centre històric encapçalat per la catedral de Sant Salvador o la Grote Markt.

Preinscripció  Veure fitxaravena

Bolònia, Ràvena i Ferrara, Joies de l’Emilia Romagna amb Mercè Riera

Sortida: abril

Itàlia no deixa mai de sorprendre al visitant i en aquesta ocasió ens endinsem a la regió Emilia Romagna per visitar les ciutats de Bologna, Ravenna i Ferrara. Bolònia, la ciutat roja i docta és la capital de la regió i se’ns descobreix com un entramat de carrers porxats que s’obren a les places Maggiore i Nettuno. Ràvena, esplendorosa capital de l’Imperi Romà d’Orient el 404 destaca pels seus mosaics a San Vitale, San Apollinare Nuovo o el mausoleu de Gal.la Placídia; i Ferrara, perla del Renaixement gràcies al mecenatge de la família d’Este on destaca la seva catedral del segle XII d’estil llombard.

Preinscripció


Viatges musicals:


Ruta Bach amb Joan Vives

Ruta Bach amb Joan Vives

Sortida: abril

Un recorregut per Alemanya que ens portarà a resseguir les petjades del gran mestre Johann Sebastian Bach, visitant els indrets on va viure i treballar, entre la Turíngia, on trobem la seva ciutat natal, Eisenach, i la intel·lectual Weimar, fins a la Saxònia, on ens traslladarem de la pau del Palau de Köthen a la dinàmica Leipzig, ciutat on Bach viurà fins a la seva mort, en el període creatiu més intens de la seva carrera musical. Inclou concert La Passió segons Sant Joan a la Thomaskirche.

Preinscripcióbeethoven

Ruta Beethoven amb Joan Vives

Sortida: setembre

Ludwig van Beethoven (1770-1827), un dels compositors més personals i apassionants de la història de la música, va néixer a la ciutat de Bonn on va passar els primers 22 anys de la seva vida i on va forjar la seva genialitat. Però la seva família era originària de la preciosa ciutat flamenca de Malinas (Mechelen). Aquesta vegada, el nostre desig d’apropar-nos a les ciutats, a l’entorn, a la llum que varen inspirar alguns dels gran genis de la música ens porta a retrobar l’origen d’aquest gran pioner del romanticisme alhora que a trobar-nos amb els moments de maduresa de Robert Schumann que va morir a Endenich o a reviure els moment gloriosos de l’orquestra més famosa del segle XVIII, la de Mannheim que tanta petjada va deixar en l’obra de Wolfgang Amadeus Mozart.

Preinscripciódestacada-museo-madrid

Ruta Verdi – Puccini amb Joan Vives

Sortida: juny

Una Ruta d’esperit plenament operístic que ens portarà des de la Toscana fins a la capital de la Llombardia, tot passant pel Ducat de Parma a la recerca una vegada més dels espais i la llum que varen inspirar als compositors més universals de l’òpera italiana: Giuseppe Verdi (1813-1901), Giacomo Puccini (1858-1924) i fins i tot Amilcare Ponchielli (1834-1886).

Preinscripció
Haendel – Telemann amb Joan Vives

Sortida:  juny

Els noms de Georg Friedrich Haendel i Georg Philipp Telemann han esdevingut, juntament amb el de J. S. Bach, els grans referents de la culminació de la música barroca alemanya. Resseguir les seves petjades representa descobrir una Alemanya paral·lela però alhora diferent de la de Bach. Des de Halle, la nostra ruta ens portarà a reviure la amistat que van forjar i coneixerem una vegada més de primera mà, l’espai i la llum que els varen inspirar, culminant la nostra singladura a l’esplèndida ciutat d’Hamburg que segueix mantenint viu l’esplendor musical, al que tant Handel com Telemann varen contribuir en el seu moment.

Preinscripció


Viatges amb pintors:


impressionistes

Pintors impressionistes a provença amb Mariona Millà

Sortida: juliol

La nostra ruta ens portarà per tota la zona de la Provença francesa, on la llum, l’entorn natural i la manera de ser dels seus habitants, van jugar un paper clau en el desenvolupament de la pintura impressionista. TIndrem el gust i l’honor de compartir aquesta vivència amb la pintora Mariona Millà, que ens delectarà amb l’execució d’obres en viu en els enclavaments més rellevants de la regió, reinterpretant els grans mestres, per al nostre grup de viatgers i amants de la pintura. Una experiència per viure-la en primera persona!

Preinscripció
Oslo, Munch i entorn, amb Mariona Millà

Sortida: setembre

Molts són els factors que modelen la ment de l’artista. En el cas d’Edvard Munch ens submergirem en la seva ciutat natal i entorns, pivotant des del nou museu dedicat a la seva persona, que conté la majoria de les obres que va produir i que s’inaugurarà el proper estiu. El pintor deia de si mateix que, de la mateixa manera que Leonardo da Vinci havia estudiat l’anatomia humana i disseccionat cossos, ell intentava disseccionar ànimes. Per això, els temes més freqüents en la seva obra van ser els relacionats amb els sentiments i les tragèdies humanes, com la solitud (Malenconia), l’angoixa (El crit), la mort (Mort d’un bohemi) i l’erotisme (Amants, El petó). Se’l considera precursor de l’expressionisme, per la forta expressivitat dels rostres i les actituds de les seves figures, a més del millor pintor noruec de tots els temps.

Preinscripció


Experiències i tradicions:Flandes gastronòmic: xocolata i cerveses amb Òscar Herencia

Sortida: desembre

La gastronomia de la regió de Flandes és ben coneguda, i el tercer stage de cuina que organitzem el dedicarem a conèixer i practicar els secrets de la xocolata, de la cervesa i d’altres plats tradicionals belgues. Amb l’acompanyament d’Oscar Herencia gaudirem del bon viure flamenc, començant per la degustació d’aquests petits tresors.

Preinscripcióbeatles

Ruta Beatles amb Jordi Padrós

Sortida: abril

La nostra ruta comença a Liverpool, on no podrem fer un pas sense recordar algun dels episodis més significatius del naixement de la banda dels Fab4 a cada racó. El pub The Grappes, el Cavern Club, on van començar a tocar el 1961, l’escultura de Paul McCartney, la de John Lennon, la d’Eleanor Rigby, el carrer Penny Lane, Strawberry Fields… El museu The Beatles Story ens obrirà les portes com si fos un túnel del temps per rememorar la infància dels seus membres, els 8 anys que van existir com a banda i les seves carreres posteriors. Ens traslladarem a Londres, la capital del brit-pop, el punk, el rock, abanderada de la música més eclèctica i organitzadora de concerts en les seves nombroses sales i pubs. Les traces de la banda es troben en els carrers i els estudis de gravació, les plaques, les galeries d’art i el pas de zebra més famós del món a Abbey Road.

Preinscripció


Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació