Truca: 93 343 52 00
 

Inscriu-te a la gimcana

BASES LEGALS DE LA PROMOCIÓ “GUANYA UN VIATGE A L’ÍNDIA AMB LA GIMCANA DE BARAKA I TURKISH AIRLINES”

BARAKA CLUB DE VIATGES amb domicili a Carrer del Camí Fondo, 14, de Terrassa, organitza una acció promocional amb el sistema de sorteig aleatori dirigida a persones residents en territori espanyol, majors d’edat.

Objectiu

BARAKA CLUB DE VIATGES organitza aquesta acció amb l’objectiu de donar a conèixer els aspectes més rellevants del seu catàleg de viatges 2014.

Període de la promoció

Aquesta acció promocional estarà activa per als usuaris que s’inscriguin a la Gimcana Baraka entre els dies 4 de d’abril de 2014 i 26 d’abril de 2014. La Gimcana tindrà lloc el proper 27 d’abril de 2014, amb sortida possible entre les 9:30 i les 11:00 i finalització màxima a les 15:00 hores. El sorteig es realitzarà el 27 d’abril de 2014, a la tarda un cop finalitzada la gimcana i validada la llista dels participants al sorteig.

Mecànica i manera de participació

Inscripcions

Les inscripcions són limitades a 200 participants, tot i que quedarà oberta per preinscriure als que puguin ser suplents. Serà imprescindible emplenar tots els camps de la inscripció correctament per aconseguir participar a la gimcana. Les inscripcions es poden fer mitjançant formulari imprès lliurat al stand de BARAKA CLUB DE VIATGES durant els dies del Saló Internacional de Turisme de Catalunya, o bé online, a la pàgina web de Baraka www.baraka.cat. Els participants rebran confirmació via e-mail. Es demana que, essent les places limitades, aquells participants confirmats que no puguin finalment fer la gimcana, ho notifiquin el més aviat possible a BARAKA CLUB DE VIATGES per poder donar oportunitat a una altra persona de la llista de suplents.

BARAKA CLUB DE VIATGES es reserva el dret a rebutjar algun registre de motu propi i sense previ avís per semblar-li defectuós. Es permetrà una inscripció per persona.

Gimcana

La participació a la gimcana es desenvoluparà totalment a través de l’Aplicació per a mòbils TURISTIQ, de Fantastiq Transmedia Solutions S.L. Aquesta aplicació està disponible per a plataformes amb els sistemes iOS i Android. El participant ha de descarregar-se aquesta aplicació necessàriament per a poder participar, i ho ha de fer en el seu dispositiu mòbil. L’aplicació és de descàrrega gratuïta i es pot trobar a les respectives botigues App Store (iOS) i Google Play (Android). Ni l’organització ni els seus col·laboradors no facilitaran la cessió i/o lloguer de dispositius mòbils per a fer-ne ús amb l’objectiu de participar en la gimcana. És responsabilitat del participant disposar de bateria per al seu dispositiu i connexió de dades 3G durant la seva participació.

La ruta es denomina “La volta al món amb BARAKA i TURKISH AIRLINES” i està disponible en el llistat de rutes de TURISTIQ. Només es podrà accedir a fer aquesta ruta activant-la amb un codi que BARAKA CLUB DE VIATGES posarà a disposició dels participants des del punt de sortida.

La ruta té un total de 10 punts geogràfics que el participant ha de completar, en l’ordre que vulgui, tenint en compte que:

  • el punt inicial és a la seu del MOBILE WORLD CENTER a la Plaça de Catalunya, edifici Telefonica-Movistar (cantonades Portal de l’Angel-Fontanella), entre les 9:30 i les 11:00 del matí.
  • el punt final és a l’oficina de Baraka, al carrer Muntaner 327 de Barcelona, amb arribada màxima a les 15:00h.
  • l’usuari ha de començar la ruta identificant-se a l’App amb les seves dades de participant. És a dir, no són vàlides les participacions anònimes.
  • a cada punt de la ruta, l’usuari ha de fer un “check-in” per tal que quedi registrat que hi ha arribat correctament. Aquesta acció es realitza des de la pròpia mecànica de l’App TURISTIQ. És aquesta acció la que permetrà al participant validar la seva inscripció al sorteig un cop finalitzada la ruta.
  • cada check-in realitzat li permetrà accedir a una pregunta amb N respostes possibles i tindrà un temps màxim de 30 segons per respondre correctament a la pregunta. Si ho fa correctament, podrà guanyar premis directes (segons existències). Respondre malament a aquesta pregunta no exclou de participar en el sorteig final.

Sorteig
Entre tots els usuaris que participin a la gimcana, només s’inscriuran per participar al sorteig aquells que, havent-se inscrit correctament:

  • hagin completat el recorregut dins el rang de temps donat
  • hagin fet la ruta amb usuari identificat (no anònim) a l’App.
  • hagin mostrat la consecució d’aquest objectiu i validat les seves dades per entrar al sorteig del premi a l’oficina de Baraka al carrer Muntaner 327 de Barcelona (punt d’arribada).

El sorteig es realitzarà amb el motor de sortejos aleatoris RANDOM PICKER, qui facilita el certificat corresponent del sorteig.

El sistema extraurà de la llista de participants a un (1) guanyador i a dos (2) suplents. El guanyador decidirà a qui portarà d’acompanyant.

En cas que no es pugui contactar amb el guanyador, que rebutgi el premi o que en un període de 15 dies després de comunicar-li que ha resultat guanyador no respongui, es procedirà a contactar amb el segon suplent.
Premis

El premi principal consisteix en un viatge de 7 dies/6 nits a l’India per a 2 persones.
Inclou:
- 2 bitllets d’avió amb Turkish Airlines en classe turista.
- Taxes d’aeroport
- Circuit Delhi / Agra / Jaipur amb guies locals
- Allotjament en hotels 4*/5*
- Entrades als monuments
- Dinars
No inclou:
- Sopars
- Taxes hoteleres (de pagament directe)
Propines a guies, conductors o maleters.
El viatge es podrà gaudir entre les dates 1 de maig i 31 d’agost de 2014. Els bitllets de Turkish Airlines estan subjectes a disponibilitat en classe N.

Altres premis menors.
Al llarg de la gimcana els participants poden guanyar premis directes, responent correctament a les preguntes o proves que es plantegin. Aquests premis són limitats i es repartiran amb aquest criteri fins a exhaurir-ne les existències.

 

Comunicació al guanyador

En un període màxim d’una setmana després del sorteig, es contactarà amb el guanyador mitjançant el seu perfil de Facebook i correu electrònic facilitat en la inscripció. En cas que no respongui, es contactarà amb el primer suplent, i successivament.

Cancel·lació del sorteig

El sorteig no es podrà cancel·lar, una vegada iniciat el període de la promoció, i finalitzarà en la data prevista.

Disponibilitat del premi

En cas que no es pugui lliurar exactament el premi com aquí descrit, l’organitzador es reserva el dret de modificar-ho per un altre de característiques similars. No es permetrà canviar el premi per diners en metàl·lic.

Tots els premis estan subjectes a disponibilitat, per la qual cosa serà necessari confirmar-la prèviament al seu gaudi.

Publicitat

BARAKA CLUB DE VIATGES es reserva el dret a publicar el nom del guanyador amb finalitats promocionals, en aquells canals i mitjans que consideri.

Interaccions

L’organització, propietària de la pàgina de Facebook “Baraka club de viatges” i del perfil de Twitter @barakaclub, que s’usaran com a plataforma per a la difusió de la gimcana, es reserva el dret legítim de bloquejar, suspendre o eliminar a participants o usuaris que puguin interferir negativament, i de manera que perjudiqui la imatge i/o el bon desenvolupament de la promoció, sorteig i/o del propi organitzador i els seus col·laboradors. I si fos necessari, fins a fins i tot denunciar-ho davant les autoritats competents.

L’organització es reserva el dret de cancel·lar i/o denunciar unilateralment qualsevol comentari, imatge, comunicat, post o esment de caràcter públic, que pugui anar en contra dels seus propis interessos.
L’organització es reserva el dret de respondre a través d’internet a aquells missatges interns que rebi, siguin de la classe que siguin, sense que això pugui ser considerat una falta de transparència o ocultació de cap estil.

Cessió de drets d’imatge

El participant autoritza a BARAKA CLUB DE VIATGES a la presa d’imatges seves per il·lustrar materials de difusió de la campanya. Les imatges podran ser difoses en qualsevol mitjà (TV, premsa, internet, mitjans externs, material promocional, publicitat, xarxes socials…). La distribució podrà efectuar-se únicament amb caràcter gratuït i amb l’objectiu de difondre les activitats de BARAKA CLUB DE VIATGES. Aquesta autorització és completament gratuïta, i el participant es compromet a no reclamar cap compensació, pagament, i/o indemnització a canvi del permís acordat amb BARAKA CLUB DE VIATGES per a la utilització de la seva imatge.

Acceptació de les bases

El fet de participar en la promoció i en el sorteig implica que l’usuari accepta totalment les condicions d’aquestes bases legals.

A 1 d’abril de 2014.

Inscriu-te a la gimcana

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació