Truca: 93 343 52 00
 

imatge_web

 

Vine el divendres 24 de novembre a l’oficina de Terrassa, carrer del Camí Fondo 14, per celebrar el Black Friday! Què hem preparat?
  • Promocions del 5%  de descompte en la venda de viatges combinats, paquets i circuits* per a reserves fetes fins al dia 15 de desembre de 2017. (*No vàlid per a reserves serveis solts tipus bitllets de transport, nits d’hotel, cotxe de lloguer, assegurança de viatge, cofre de regal i viatges del catàleg Baraka o culturals amb especialista). 
  • Mojitos per tothom que vingui a saludar-nos
  • Un concurs per posar color al Black Friday! 

CONCURS #BARAKACOLORFRIDAY 

Us proposem omplir de color el dia negre!! Entre totes les creacions participants sortejarem 3 altaveus bluethooth perquè vagin amb vosaltres allí on vosaltres aneu! :) 

Per participar al concurs ho podeu fer de dues maneres (veure bases):

  1. Només cal que us descarregueu un (o més) dels models que us proposem acolorir, els pinteu i els publiqueu a les xarxes socials Facebook, Instagram o Twitter, amb l’etiqueta #BarakaColorFriday. Per cada model penjat rebreu una participació al sorteig
  2. També podeu venir a l’oficina i recollir el vostre model per donar-li color. Ho podeu fer a la botiga o endur-vos-el a casa per fer-ho amb tranquil·litat. Un cop feta la vostra creació, ens la porteu, i nosaltres ens encarregarem de penjar-la a les xarxes per obtenir la vostra participació.

Teniu temps fins al 30 de novembre per lliurar o publicar les vostres creacions!

Aquí teniu els models per descarregar. Feu clic sobre la imatge i deseu l’arxiu resultant, o bé feu clic amb el botó dret del ratolí i seleccioneu l’opció “Anomena i desa l’enllaç”.

barakacolorfriday_model_-01 barakacolorfriday_model_-02 barakacolorfriday_model_-03 barakacolorfriday_model_-04 barakacolorfriday_model_-05 barakacolorfriday_model_-06 barakacolorfriday_model_-07 barakacolorfriday_model_-08 barakacolorfriday_model_-09 barakacolorfriday_model_-10

Per a qualsevol dubte sobre com fer-ho, envieu un missatge via xarxes socials, al correu concurs@baraka.cat o truca’ns al 93 343 52 00.

BASES CONCURS: #BARAKACOLORFRIDAY novembre 2017CLÀUSULA 1.- EMPRESA ORGANITZADORA.

BARAKA CLUB DE VIATGES SLU, amb domicili social a Camí Fondo 14, 08221 Terrassa, amb CIF B61456729 i propietària de la marca BARAKA CLUB DE VIATGES (des d’ara “BARAKA”), organitza en les dates indicades a continuació, el Concurs gratuït sense obligació de compra anomenat “#BARAKACOLORFRIDAY” (en endavant “el Concurs”) d’acord amb les modalitats que es descriuen en aquestes Bases.

CLÀUSULA 2- OBJECTIU I CONDICIONS DEL CONCURS.

Entre els dies 20 i 30 de novembre de 2017 (ambdós inclosos) qui vulgui participar haurà de:

• Ser major de 18 anys i resident a Espanya.

• Lliurar a mà, via correu electrònic o via publicació en xarxes socials amb l’etiqueta #BARAKACOLORFRIDAY, una creació artística fent servir un dels models per pintar descarregats del web de Baraka o recollits en les oficines ja impreses.

Els guanyadors seran escollits mitjançant sorteig entre totes les creacions rebudes. La inscripció al Concurs implica que el participant compleix amb els requisits establerts i que respecta i compleix les condicions de les xarxes socials en les quals publica la seva creació. Es fa menció expressa al fet que cap xarxa social no patrocina, avala ni administra de cap manera aquest Concurs, ni està associat a ell.

CLÀUSULA 3.- PREMIS

Es lliuraran 3 premis consistents cada un d’ells en:

• Altaveu Bluetooth valorat en 20 €, que el guanyador haurà de recollir en alguna de les nostres oficines de Barcelona o Terrassa. El premi no es podrà canviar ni bescanviar per diners.

CLÀUSULA 4.- CONCURS.

El dia 4 de desembre de 2017 s’ha de fer el sorteig aleatori entre totes les participacions rebudes, seleccionant als 3 guanyadors, i a més a més a 3 participants amb caràcter de reserva.

CLÀUSULA 5.- ​​LLIURAMENT DEL PREMI.

Els guanyadors seran contactats per missatge privat en xarxes socials o bé per telèfon o correu electrònics en el cas de participants offline. En el cas que no fos possible localitzar-los en un termini de 2 dies, o bé, si rebutgessin el premi expressament per qualsevol causa, BARAKA acudirà als guanyadors reserva per ordre de selecció. Un cop acceptat el premi, els guanyadors rebran un correu electrònic explicatiu sobre com procedir per al seu lliurament. En el cas que el premi fos rebutjat pels guanyadors i reserves, el Concurs serà declarat com a desert.

CLÀUSULA. – 6. Protecció de dades personals.

Les dades personals facilitades pels guanyadors no seran incorporades a cap fitxer, i seran utilitzades únicament amb la finalitat de gestionar l’entrega del premi.

CLÀUSULA. -7. PROPIETAT INTEL·LECTUAL.

Els participants autoritzen que la seva fotografia i nom d’usuari en xarxes socials, o bé nom amb sigles dels seus cognoms, siguin publicats i promocionats a la pàgina web i xarxes socials de BARAKA, així com en qualsevol dels canals oficials de comunicació de la marca sense que això generi dret al seu favor a rebre cap contraprestació.

DRETS SOBRE LA CREACIÓ.

Cada participant manifesta i garanteix amb la participació en el present Concurs que: (i) és l’autor de la creació i que, per tant, té tots els drets de propietat intel·lectual sobre la mateixa i sobre tot el material que apareix en ella. (Ii) en el cas que la fotografia inclogui imatges de persones, o d’elements subjectes a drets de propietat intel·lectual o industrial, o dret a l’honor, a la intimitat i a la pròpia imatge, el participant manifesta i garanteix que compta amb les autoritzacions corresponents per a la realització i publicació de la fotografia en els termes i amb l’abast necessari per a complir les condicions de les presents Bases legals. En cas contrari, el concursant es farà responsable de les possibles reclamacions de tercers, els drets del qual s’hagin infringit, i eximirà BARAKA de qualsevol responsabilitat.

CLÀUSULA. – 8. ACCEPTACIÓ DE LES BASES I RESPONSABILITAT.

1. El sol fet de participar en el Concurs implica l’acceptació íntegra de les presents Bases.

2. BARAKA es reserva el dret a modificar les Bases del Concurs, parcialment o totalment en qualsevol moment. Així mateix, es reserva també el dret d’anul·lar o deixar el premi desert en cas de detectar alguna irregularitat. Realitzada qualsevol modificació, aquesta serà degudament posada en coneixement dels participants en la pàgina web de BARAKA.

3. BARAKA es reserva el dret d’excloure de la participació en el Concurs a tots aquells participants que, estimi, estan incomplint qualsevol condició de participació inclosa en les presents Bases. L’exclusió d’un participant, qualsevol que sigui la causa, comporta la pèrdua de tots els drets derivats de la seva condició com a tal.

4. Qualsevol utilització abusiva o fraudulenta d’aquestes Bases donarà lloc a la consegüent desqualificació del participant en el Concurs.

5. BARAKA queda eximit de qualsevol responsabilitat en el supòsit d’existir algun error en les dades facilitades en el seu cas pels propis agraciats que impedís la seva identificació.

CLÀUSULA 9. – Llei aplicable – CONTROVÈRSIA.

Aquestes Bases estan subjectes a la legislació espanyola. Qualsevol reclamació relacionada amb el Concurs s’ha d’enviar per escrit a BARAKA CLUB DE VIATGES SLU, a l’At. del Departament de Màrqueting de BARAKA, a la següent adreça: Entença 218, 08029 Barcelona, abans dels trenta (30) dies posteriors a la data límit de participació en el Concurs. En cas de controvèrsia en l’aplicació o interpretació d’aquestes Bases i en absència d’un acord amistós, tot litigi estarà subjecte als tribunals de la ciutat de Barcelona.

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació