La setmana vinent ja és Juny. Sí, el temps passa volant! Semblava que les vacances trigarien encara a arribar i d’aquí quatre dies ja hi serem!

En el nostre Catàleg Baraka 2015 tenim un munt de propostes, i avui us en parlem de 3 en concret: Namíbia, Polònia i Les Repúbliques Bàltiques.

NAMIBIA, BOTSWANA I ZIMBABWE – Sortida el 9 d’agost i el 25 de novembre.

Si t’agrada la natura, els deserts, la sabana, els animals en el seu propi hàbitat, postes de sol dignes de Memòries d’Àfrica… No pots deixar de visitar aquests països. Seran 17 dies que marcaran la diferència, que deixaran empremta a la teva vida i els recordaràs per sempre més. Arribarem en avió, però per allà ens mourem en vehicles 4×4 tot terreny, vaixell, globus, helicòpter i avioneta. La magnificència de la Natura amb les millors vistes i experiències.

Veure fitxa del viatge

 

POLÒNIA – Sortida el 5 d’agost.

Ens donarem una volta per la Història tot passejant per aquest país mil·lenari. Des de l’època medieval, aquest emplaçament ha estat matèria de disputes de tot tipus, i han quedat marcades en el seu territori les traces de les diferents revolucions i guerres. Els seus edificis són fidel reflex de cada època i testimonis de l’evolució, de la mateixa manera que ho són els llacs de la zona de Masuria del pas del temps.

Veure fitxa del viatge

 

REPÚBLIQUES BÀLTIQUES – Sortida el 9 d’agost.

Estònia, Lituània i Letònia: els tres països a la Mar Bàltica, cobejats durant segles pels seus bel·licosos veïns, avui ferotgement independents, són un valor de la cultura eclèctica i protegida, que captiva als visitants d’arreu del món.

Veure fitxa del viatge

 

A quina d’aquestes destinacions voldries anar? Explica’ns-ho al nostre mur del Facebook o piula la teva resposta amb l’etiqueta “#barakaworld15″ :)