En el marc del WTM (World Travel Market, potser la fira professional de turisme més destacada del món, va tenir lloc ahir dia 4 la Travel Innovation Summit, amb una assistència superior a les 400 persones.

Aquesta conferència en la que es mostren les principals innovacions del turisme per a un futur proper va tenir destacats ponents corresponents a les principals empreses del sector com Expedia, Carlson Wagon Lits, Thomas Cook, Last Minute, Gogobot o Best Western Hotels.

Al costat d’aquests destacats actors del turisme, Baraka Club de Viatges, representada pel seu Director General, Òscar Herencia, va ser l’altre empresa turística convidada per l’organització (concretament, a la sessió de les 14:30 WTM Travel Innovation Summit in Association with TTI).

Quinze minuts d’exposició van permetre mostrar les novetats en experiències de rutes turístiques, aplicades a terminals mòbils (smartphones, tablets…) que l’empresa està desenvolupant conjuntament amb el seu soci tecnològic Fantastiq Transmedia Solutions.

Aquesta innovació va despertar un gran interès en l’audiència i va generar molts contactes posteriors per a una internacionalització del model aplicat.

Podeu veure la galeria de fotos al nostre Facebook