Els premis es lliuraran en un acte al Centre Cultural de Terrassa el proper 18 de juny, amb l’assistència del Conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig.

La Cambra de Terrassa en un procés de deliberació i estudi de totes les candidatures rebudes, ha decidit finalment otorgar un dels premis a la Iniciació a la Internacionalització a l’empresa Baraka Club de Viatges, fundada fa gairebé 20 anys a Terrassa per Dolors Parra i Òscar Herencia.

La seva trajectòria empresarial ha passat per la promoció i organització de viatges culturals acompanyats per experts en la matèria, primer des de Terrassa i posteriorment des de Barcelona, fins a obrir oficines a diferents ciutats del món com Tehran o Dubai. Actualment es troben en procés d’apertura de nous mercats des de Beijing i Panamà City. La seva missió és establir-se en aquests nous mercats com a agència de referència per als viatgers d’aquests països cap a destinacions majoritàriament europees

La visió dels seus fundadors ha estat clau per tirar endavant aquesta empresa. La seva especialització, passió i dedicació al projecte i al sector els ha portat no només a comercialitzar viatges. Han esdevingut assistents i també ponents de referència en les fires i congressos de turisme més importants arreu del món, com el B-Travel (abans Saló Internacional de Turisme de Catalunya), el Fitur o el World Travel Market. Recentment s’han convertit en la primera empresa catalana amb stand propi a la fira de turisme més gran del món: l’Arabian Travel Market de Dubai, amb enorme èxit entre el públic, les entitats governamentals i els expositors assistents.

Aquest reconeixement de la Cambra de Terrassa, corrobora i avala la impressionant projecció que Baraka Club de Viatges està aconseguint amb la seva aposta i esperem que els encoratgi a continuar amb la seva aventura internacional fins a la consolidació definitiva.