2 de novembre de 2015. Comença a Londres una de les cites imprescindibles que tot professional dels viatges ha de tenir ben anotada en la seva agenda: el World Travel Market de Londres. Amb uns números que impressionen (més de 50.000 visitants i un volum de negoci estimat de 2.5 bilions de lliures), és, des de 1980, el lloc de referència de les tendències en el sector turisme. En aquest marc es reflexiona sobre el que ha succeït durant l’any, es presenten els casos d’èxit més rellevants i es debaten les idees més innovadores que espera en el panorama turístic a nivell mundial.

En aquesta ocasió s’han organitzat una sèrie de taules rodones de debat amb els especialistes punters de cada disciplina. I una d’elles ha estat “Travel Technology”. Liderada i moderada per Paul Richer, sènior partner de la consultora especialista en turisme i solucions de comerç electrònic Genesys, l’organització va aconseguir seure al voltant d’aquest tema, entre d’altres, a Kevin Clapson (VP of Display Advertising, de TripAdvisor), Meritxell Clemente ( Sènior Manager Leisure Development, Western Europe Middle East and Africa, d’Amadeus), Ali Hashmi (Industry Manager Travel & Government, de Google) i Oscar Herència (CEO de Baraka Travel Club).

Baraka va tenir l’ocasió de presentar la seva nova plataforma especialitzada en reserves de viatges multidestinació, Dynamic Traveller, que va ser motiu de sorpresa i admiració per part dels assistents. La facilitat d’ús, combinada amb l’efectivitat i l’agradable experiència d’usuari van ser els tres punts més rellevants que van destacar els companys de taula. Tant va ser així, que el mateix Paul Richer la va presentar al dia següent en la seva presentació “What ‘s happening in technology” davant el nombrós públic assistent a la sala. Amb Dynamic Traveller es pot realitzar el disseny del viatge directament sobre el mapa, ajustar els transports i hotels preseleccionats, afegir activitats a cada ciutat, i tot això cotitzat i reservat en cinc minuts, amb confirmació immediata i en temps real. A més de totes aquestes prestacions, la seva presentació gràfica és impecable, tant en el procés de creació del viatge com en el document de resum final que es pot lliurar directament al client en format electrònic o imprès.

Encara que aquest especial esdeveniment va tenir lloc durant el transcurs del WTM London, el resultat i el contingut d’aquesta taula rodona no es donaran a conèixer en detall fins a febrer, al número especial de la publicació Arabian Travel News previ a la celebració del Arabian Travel Market 2016. La major fira de turisme del món àrab tindrà lloc del 25 al 28 d’abril a Dubai, on es troba una de les oficines de Baraka Travel Club.

Baraka Travel Club allà estarà per seguir marcant tendència.

Més informació

www.dynamictraveller.com
www.baraka.travel
www.wtmlondon.com