Una parella que va fer créixer exponencialment la qualitat escultòrica en el moviment impressionista. Els secrets de la seva relació.

Gaudirem de l’art en tres dimensions, amb Mariona Millà, fent una visita virtual al Museu Rodin, una de les peces clau per a la comprensió de l’art impressionista, i les obres clau de la parella d’escultors. L’edifici, joia de l’arquitectura parisina, conté les obres de Rodin, Camille Claudel, i altres pintures, escultures i obres de l’antiguitat, procedents de la col·lecció del propi Rodin. Destacables ho serien totes, però les més populars que hi podrem veure de l’escultor són “L’Edat de Bronze”, “El petó”, el monument a “Balzac” o “El pensador”, i de Camille Claudel podrem veure “Onada o les banyistes” o “l’Edat madura o el destí”. A la part exterior, i repartides entre una superfície de tres hectàrees, hi trobarem obres, com la mítica “Els burgesos de Calais”, entre les plantes del jardí. Entendrem millor la simbiosi creativa d’aquest parell de puntars de l’impressionisme escultòric, de la mà de la nostra pintora de capçalera.

Mariona Millà

Pintora, escultora i il·lustradora; cultiva la joia d’autor, l’escenografia i el vestuari teatral. 49 anys exposant arreu de Catalunya i d’Europa una obra expressionista-mediterrània-matèrica que la compromet més amb les seves arrels. Acumula la docència de cinc dècades en escoles, instituts, centres d’art, la Universitat de Barcelona, Catalunya Ràdio, TV3, que la impulsa a encomanar la passió per l’art que entén com un benefici i una necessitat per construir una societat més evolucionada i feliç.

Xerrada cultural del cicle “Xerrades d’art”, organitzada per Te de Tertúlia i Baraka Club de Viatges.

Dijous 28 de febrer a les 18.00h a Entença 218

Rembrant, genial retratista dels seus contemporanis i de sí mateix

Inscriu-te fent clic aquí!