Aquest any estarem de Black Friday & Saturday a l’oficina de Terrassa!

No et perdis passar-te per la nostra agència i endur-te’n el cupó de descompte de Mieskapada (que pots usar per fer les teves reserves fins el 30 de novembre) i les propostes especials d’escapades de relax (hotel + entrada) per recuperar-te com Déu mana de la marató d’ofertes que hauràs recorregut per tot el centre de Terrassa ;)

Fes la teva parada a Baraka i pren-te un ben guanyat Mojito cubà amb el nostre equip! Et convidem! Troba’ns tot el divendres i dissabte al matí.

Descarrega en PDF les nostres propostes


 

 

Eskapa’t amb Mieskapada amb el 5% de descompte!

Usa el codi MSKPBLACK2018 quan facis la teva reserva de viatge combinat (vol + hotel o multidestinació), i estalvia mentre fas el viatge a la teva mida 100%. Necessites idees?

mieskapada_atenas mieskapada_bruselas mieskapada_dublin


 

Escapa’t de relax i  fes hotel + entrada amb Baraka

A la nostra agència trobaràs viatges de somni, però també altres opcions més assequibles i factibles de fer en un cap de setmana per sorprendre la teva parella. Torna del BlackFriday amb una proposta de relax en un marc increïble, i regala’t temps per compartir amb qui més estimes. Ho vols? Contacta amb nosaltres a reserves@baraka.cat, al 93 784 56 00 o passa’t per l’oficina de Terrassa (carrer del Camí Fondo 14). Tenim propostes per gaudir dels millors hotels i spas de Caldes d’Estrac, Platja d’Aro, Mon Sant Benet, Altafulla i Peralada.

caldea