Truca: 93 343 52 00
 
  • Destinació: Europa, Grècia
  • Durada: 8 dies
  • Sortida: 07/05/2021
  • Arribada: 14/05/2021

Tindrem l’oportunitat de reviure la història de l’antic regne de Macedònia en un viatge que ens sorprendrà per la grandiositat del legat present encara a tot el territori a través dels importants vestigis arqueològics que en són testimoni. Ciutats com Salònica, Vergina, Dion, Estagira, Olint o Heraclea i la regió de Lyncestis, que passarien a configurar la Vía Egnatia en el temps dels romans, conserven encara les petjades del seu esplendor. Trobarem l’empremta de la història explicada a través dels personatges que la van habitar, com Filip II, el seu fill Alexandre Magne, i el filòsof Aristòtil. Una regió rica en Patrimoni UNESCO, amb un paisatge natural que combina planures, zones lacustres i muntanyes plenes de boscos, com la més important de totes i la més alta del país, el Mont Olimp (2918m), on segons la tradició clàssica vivien els déus. ENS ACOMPANYA... Àngel Morillas Historiador i professor d'Història de l'Art, Membre d'ICOMOS-UNESCO i Coordinador d'un projecte de la UNESCO sobre Patrimoni Mundial. Preu: el preu es publicarà en el moment de poder confirmar també els serveis i les visites. Grup mínim necessari: 15 persones. Màxim 20.

Reserva ara Pregunta
  • Destinació: Europa, Grècia
  • Durada: 7 dies

Consulteu properes dates de sortida. El nostre itinerari ens porta a descobrir l’illa de Creta a través de les restes de les civilitzacions antigues que van ocupar- la. Arqueologia i mitologia s’entrellacen en els escenaris de la història i de les històries de déus, mites i homes, com el Palau de Knossos, a Heraklion. El pas del temps es fa també palès amb els vestigis més recents com la fortalesa de Spinalonga, construïda sobre les ruïnes d’una acròpolis, o el monestir medieval de la Verge Maria de Kera. L’agrest paisatge de l’illa ens presenta algunes coves riques en estalactites i estalagmites, com la Cova Dikteon, dedicada a l’adoració de Zeus. El Monestir Arkádi, la vila de Rethymnon, el Monestir d’Agia Triada, el museu de Chania i el port venecià amb el seu far del s.XV ens il·luminarà una secció rellevant i Patrimoni UNESCO, de la història, de la cultura i de l’art.

Reserva ara Pregunta
  • Destinació: Europa, Grècia
  • Durada: 8 dies

Organització cultural: Te de Tertúlia Aquesta ruta perdurarà en el record de qui la faci ja que té tots els plaers de la vida concentrats en una única experiència de 8 dies. De la cosmopolita Atenes arribarem cap a Rodes, Patmos i Samos, illes patrimoni UNESCO. Descobrirem per terra, mar i aire, unes de les illes menys visitades pel turisme massiu, però que més riquesa cultural tenen per oferir. Reviurem el naixement de les primeres poblacions i l’esplendor de les civilitzacions antigues. Un lloc on les persones que hi viuen saben gaudir de la vida i ens ho demostraran amb la seva impressionant gastronomia i productes de la terra, la seva arquitectura amable i les seves tradicions festives. Ho descobrirem amb l’acompanyament del coordinador de patrimoni UNESCO i historiador de l’art, Àngel Morillas.

Reserva ara Pregunta
Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació