Més de 300 amics – clients, col·laboradors, proveïdors i periodistes – van acompanyar-nos el passat 5 d’abril a l’IED Escola Superior de Disseny de Barcelona, per conèixer de primera mà l’original Catàleg de destins que BARAKA ha preparat enguany, per temptar als grans viatgers que busquen quelcom més que conèixer un nou destí.

 

 

L’equip de Baraka va presentar i desgranar un a un els 33 destins inclosos al catàleg 2014 que, de nou, destaquen per originalitat i qualitat. N’hi ha per a tots els gustos: Viatges de somni, rutes sorprenents, experiències culturals úniques i una amplia varietat de destins de tot el món que ja podeu consultar a través de la web o bé passar a recollir per les nostre oficines.

En acabar la presentació es van sortejar entre els assistents diferents obsequis aportats per col·laboradors i proveïdors. Agraïr especialment el suport de: AUTÉNTICA CUBA – ARCHI, CAVES VALLFORMOSA, FORN SANTA LLÚCIA, GRÀFIQUES MONTSENY, IED ESCOLA SUPERIOR DE DISSENY, JOSEP FOTÒGRAF, LE PASSAGE TO INDIA, MAZOVIAN TRAVEL, MIESKAPADA.COM, OFICINA TURISMO DE POLONIA, PREMIER CLUB – SWISS CENTRE, SMEG, SULAWESI ADVENTURES, TAP, TRANSAR EXPRESS, TURISTIQ, TURKISH AIRLINES i WINSARTORIO.

L’acte va acabar amb un petit refrigeri acompanyat de música en directe, que va permetre a l’equip de BARAKA saludar i intercanviar opinions amb els seus clients. Moltes gràcies a tots per venir.