En els propers mesos es fan un munt de propostes musicals per tota Europa, que podem gaudir amb l’acompanyament d’experts en la matèria. Amb Baraka Club de Viatges i Te de Tertúlia, tenim tot l’aspecte tècnic del viatge, enriquit amb continguts culturals d’alt nivell, per satisfer les espectatives dels fans de la clàssica!

Propers esdeveniments:

  • Concert de Setmana Santa: “La passió segons St. Mateu” de Johann Sebastian Bach, a la Thomaskirche de Leipzig (Alemanya). Inclòs dins la Ruta Bach, que enguany celebra la 10a. edició, amb l’acompanyament de Joan Vives. El viatge, de 6 dies, inclou altres concerts i visites a llocs emblemàtics de la vida de JS Bach. Sortida el 15 d’abril.
  • Concerts de Lied, dins el marc de la Schubertíada a Schwarzenberg (Àustria). Inclosos 4 concerts al viatge de sortida especial 23 de juny amb l’especialista Sílvia Pujalte.
  • Concert Òpera “Don Giovanni” de Mozart a la Semperoper de Dresden (Alemanya). Inclosos altres concerts i visites destacades, dins el viatge de 5 dies a l’Alemanya de Schumann i Wagner, amb Joan Vives. Sortida el 13 de juny.
  • Concert a la Filharmònica de Cracòvia (Polònia) dins la Ruta Chopin a Polònia, amb Joan Vives, juntament amb diversos recitals de piano. Viatge de 6 dies amb sortida el 28 de juny.
  • Concerts de clàssica, dins la Ruta Monteverdi i Vivaldi, des de Milà fins a Venècia (Itàlia). Viatge de 5 dies, amb sortida l’11 de setembre, amb l’acompanyament de Joan Vives.

Alguns d’aquests viatges, en ser d’alta demanda, ja disposen de poques places, motiu pel qual, si teniu interès en apuntar-vos-hi, contacteu amb l’oficina de Baraka a Terrassa (93 784 56 00) o a Barcelona (93 343 52 00) o bé mitjançant el correu electrònic reserves@baraka.cat.

A cada fitxa del viatge podeu omplir també la butlleta d’inscripció per reservar plaça.