El Club Baraka Barcelona és l’amfitrió d’aquest cicle de xerrades, agrupades per temàtiques diverses, que s’inicia aquest mes d’octubre i que de moment tindrà continuïtat també al llarg del 2013.

Un lloc també és temps condensat, temps múltiple. No és únicament el seu present, sinó també el laberint de temps i èpoques diverses que s’entrellacen en un paisatge i el constitueixen, de la mateixa manera que plecs, arrugues i expressions gravades per la felicitat o per la melangia no tan sols marquen una cara, sinó que “són” la cara d’aquella persona, que no té mai únicament l’edat o l’estat d’ànim d’aquell moment, sinó que és el conjunt de totes les edats i els estats d’ànim de la seva vida.

Claudio Magrís, El Viatjar Infinit

Amb aquesta cita volem transmetre i compartir la nostra passió pel descobriment a través de tot allò que forma part del llegat humà, des del paisatge natural que ens envolta a la cultura en les seves diferents expressions.

Per això hem preparat un conjunt de xerrades que esperem siguin del vostre interès. Iniciarem el cicle amb la temàtica “Coneixem el Patrimoni Mundial de la UNESCO” i el continuarem amb “Viatge a través de la pintura”. La previsió de cara a l’any vinent és de continuar amb “Viure a Roma fa 2000 anys”, “Mediterrani Nord-Sud” o “Les exposicions universals de París”.

Podeu veure’n tota la informació a la secció Activitats del Club