Els amants dels viatges de somni de Barcelona estan d’enhorabona. Baraka Club de Viatges presenta el seu nou espai, millorant i ampliant les instal·lacions de la veterana agència en un nou emplaçament, amb més lloc per a l’atenció a clients, gestió de reserves i sala per a xerrades viatgeres i esdeveniments culturals.

La nova oficina està ubicada al carrer d’Entença número 218, entre l’estació de Sants i la plaça de Francesc Macià, i és fàcilment accessible per a tothom que vulgui arribar-hi en transport públic, ja sigui autobús, metro, trambaix o Renfe.

Dels seus més de 400 metres quadrats, en destaca la nova sala dedicada a les exposicions i xerrades, on es poden celebrar també altres tipus d’esdeveniments de promoció turística (presentacions de destinacions, serveis, activitats) dirigits al públic assistent, sempre convocat a través de les xarxes socials Facebook i Twitter, o del butlletí d’edició pròpia de Baraka.

Però el creixement de Baraka va més enllà. El seu departament especialitzat en viatges a Cuba i la seva vessant de majorista ha propiciat l’enfortiment de l’empresa i la diversificació de la seva proposta de viatges en privat, escapades o en altres fórmules que se sumen al seu prestigiós catàleg anual de viatges d’autor.

La inauguració de la nova oficina es va fer enmig d’una festa amb l’assistència de clients i col·laboradors habituals, com la Conxita Vera de Te de Tertúlia o l’Àngel Morillas, coordinador de patrimoni UNESCO. El to cultural el va posar la pintora Mariona Millà, que ens va presentar la seva obra “La gran dansa”, que s’exposarà de manera permanent a la seu de l’agència. Tot plegat va transcórrer amb un marcat sabor caribeny gràcies a la música en viu de Kaleo i els deliciosos mojitos preparats in situ pel mestre Julio.