“Tornarem a viatjar, més tard o més d’hora, però mentrestant cal mantenir la il·lusió de les persones en descobrir nous llocs i viure’ls en primera persona.” Amb aquesta frase, el CEO de Baraka Club de Viatges, Oscar Herencia, resumeix el sentir del sector de les agències de viatges, que veuen com la irrupció del Covid-19 el confinament impedeix la seva activitat, aquests mesos i no se sap fins quan. Amb tota la positivitat i l’esperança en el futur que han acumulat amb l’equip, en un temps rècord, i de manera telemàtica, han creat un joc per jugar des de casa, que porta les persones usuàries a donar una volta al món en 4 temporades de 6 i 7 capítols cada una.

“L’aventura de Baraka, sense sortir de casa” comença a les golfes de casa l’Oscar i la Dolors, fundadors de Baraka, on la seva filla Ainna hi puja per tafanejar i veure què hi pot trobar d’interessant i que la tregui de l’avorriment. Allà hi trobarà un diari de viatge que màgicament la transporta per diferents països, començant per Itàlia, seguint cap a França i Bèlgica, i, en els capítols estrenats aquesta mateixa setmana, a Alemanya, Polònia i Àustria. Pel camí haurà de resoldre una sèrie de reptes de tipus pregunta i resposta, i és el jugador qui els ha de contestar per ajudar-la en aquesta missió èpica al voltant del món.

Un joc volgudament dissenyat per aprendre, alhora que ens permet demostrar el que sabem, de diferents aspectes dels països visitats, i que pica l’ullet al públic fidel de Baraka, amb l’aparició dels experts que acostumen a acompanyar els grups dels viatges temàtics, que, com no, també ajudaran l’Ainna a tornar a casa. En moments clau del joc s’aconsegueixen cromos que, com en el format paper més tradicional, es poden col·leccionar en un espai concret de l’App. L’acumulació de Punts d’Experiència Viscuda per temporada i en el ranking general servirà per aconseguir diferents premis, essent el gran premi de final de l’Aventura, pel qui n’acumuli més al llarg de les quatre temporades, una estança d’una setmana en una casa rural de la Toscana per fins a 6 persones. Entre els premis menors que es donen per temporada hi ha també, el Joc de la Xocolata, d’Enric Rovira, que amb el seu obrador de Castellbell i el Vilar, fa unes delicioses creacions que rivalitzen amb la famosa xocolata belga, distribuint-se principalment a Japó i Estats Units.

A nivell tècnic han apostat per desenvolupar tot el projecte amb la plataforma de gamificació AdventuriQ, de factura també catalana, guanyadora del Premi a la Innovació Turística que atorga anualment l’Eurorregió Pirineus Mediterrani (EPM), integrada actualment per la Generalitat de Catalunya, el Govern Balear i la Regió Occitana.

“L’aventura de Baraka” publicarà setmanalment nous capítols i temporades, i gradualment anirà incorporant noves sorpreses i reptes diferents per mantenir els jugadors amb el desig de saber què els depara aquest particular recorregut pel món.

 

Més informació i inscripcions

 

Descarrega la nota de premsa