El passat 28 de gener es va fer el lliurament oficial del taló amb el donatiu de 1.000 € a l’Associació Sanfilippo Barcelona, ​​representada per la seva presidenta, Belén Zafra, per part dels socis de Baraka Club de Viatges.

Aquest donatiu solidari s’ha aconseguit, per segon any consecutiu, mitjançant el suport dels seguidors de Baraka Club de Viatges a les xarxes socials, que han fet possible que la postal de Nadal 2015 a YouTube arribés als més de 1000 visionats. Aquest era el compromís de Baraka: 1000 visionats = 1000 euros per a aquesta associació, amb la qual col·laboren habitualment amb altres iniciatives com la Subhasta Solidària d’Art.

La directora de l’oficina de Terrassa, Dolors Parra, té especial sensibilitat amb la problemàtica de les persones afectades i les seves famílies, i lidera en l’empresa les accions que es realitzen per ajudar amb les aportacions de clients, amics i seguidors, a la investigació sobre aquesta rara malaltia que afecta nens d’entre 2 i 5 anys d’edat i els escurça l’esperança de vida de manera esgarrifosa fins als 15 i 20 anys. “És molt dur saber la data de caducitat del teu fill. Com uns pares poden suportar això?“.

Per ajudar en la recaptació de fons de manera constant, a l’oficina de Terrassa s’ha habilitat un racó solidari amb Sanfilippo, on es poden realitzar donatius i comprar alguna de les publicacions els beneficis de les quals es destinen a aquesta associació.

 

Més informació:

www.baraka.cat

www.sanfilippobcn.org