No us ho penseu, perquè les places d’aquests dos viatges, volen! Consulteu els detalls de cada viatge a la seva fitxa i cliqueu l’enllaç per preinscriure-us al viatge.


 

FILHARMÒNICA D’HAMBURG en el 250è aniversari de la mort de G. Ph. Telemann
4 dies, de l’1 al 4 de desembre del 2017
Una escapada per gaudir de la música en un enclavament construït recentment per a maximitzar l’experiència sonora: l’Elb Philarmonie. Amb l’acompanyament deJoan Vives, locutor i expert en música clàssica, coneixerem tots els secrets que han fet d’aquesta construcció un nou emblema del panorama musical internacional. Tot un luxe de viatge reservat només per als amants de la música! Inclou 2 concerts!!

Mercats de Nadal i Patrimoni UNESCO a Eslovènia
5 dies, del 5 al 9 de desembre del 2017
Acompanyats per Àngel Morillas, expert en patrimoni UNESCO, ens traslladarem a un dels països que encara pot donar moltes sorpreses als viatgers. Eslovenia té molts atractius de qualitat i continguts culturals i naturals. Aprofitarem la visita de la ciutat per fer compres i admirar-nos amb els mercats de Nadal que s’hi celebren en diferents barris de la ciutat de Ljubljana, capital del país i una de les ciutats més boniques de l’antiga Iugoslàvia.