Ens complau convidar-vos a l’acte de presentació del nou catàleg de viatges temàtics que hem elaborat des de Baraka Club de Viatges conjuntament amb Te de Tertúlia.

En aquesta especial cita que combina totes les disciplines, gaudirem de l’acompanyament dels nostres especialistes de capçalera: Joan Vives (música), Àngel Morillas (patrimoni UNESCO), Mercè Riera (història), Mariona Millà (pintura) i Josep Lladó (ciència), que ens ajudaran a fer-vos més interessants, si es pot, el ventall d’escapades i viatges que hem preparat per fer d’aquesta temporada 2018-2019 un autèntic descobriment de les ciutats, pobles, museus, sales de concerts… i de totes les històries i anècdotes de les quals n’han estat testimoni.

Viu amb nosaltres una tarda de viatges i cultura
i comença a planificar la teva agenda!

INSCRIU-TE JA! PLACES MOLT LIMITADES!

IMPORTANT: Tenim aforament MOLT limitat, així que necessitem confirmació de les persones que assistiran a l’acte. Totes les persones assistents rebran un exemplar del nou catàleg imprès.

Si tens qualsevol dubte pots contactar-nos a través de correu electrònic a activitats@baraka.cat o bé per telèfon al 93 343 52 00 o al 93 784 56 00.