Amb els nous Xecs Regal que tenim disponibles per a tu a les nostres oficines podràs regalar somnis de viatge a qui tu vulguis.

Com funciona?

 1. Vine a una de les nostres oficines i demana un xec regal. Tens dos models diferents per triar el que més t’agradi!
 2. El farem pel viatge que tú desitgis o de l’import que vulguis regalar, i a nom de qui tu vulguis, en el mateix moment.
 3. El xec té una data de caducitat marcada en el propi xec, que és de tres mesos a partir del dia de la compra del xec. Aquesta data fa referència a la data de la reserva, no del viatge.
 4. Te l’emportes en un sobre bonic per poder-lo regalar a qui tu vulguis.
 5. Observa la cara de sorpresa que posarà quan l’obri :)

Com es pot gaudir?

 1. La persona a nom de la qual està fet el xec ha d’anar a una de les nostres oficines i identificar-se, amb el xec.
 2. Quan faci la reserva del viatge, en cas que sigui per un import concret, se li descomptarà l’import del xec, sobre l’import base del viatge (no inclou les taxes).
 3. Els xecs són acumulables, així que si voleu juntar-vos entre vàries persones per fer un regal conjunt a un altre, li podeu regalar un xec cada un!

Què no es pot fer amb el xec?

 1. No es pot bescanviar per diners en efectiu.
 2. No es pot aplicar en compres només de bitllets de transport (trens, vaixells, avions).
 3. No es pot cedir a tercers. En cas que es vulgui fer un canvi de nom, cal que la persona a qui se li ha fet el xec vingui amb qui el gaudirà a les nostres oficines.
 4. No es pot utilitzar en oficines que no siguin les pròpies de Baraka Club de Viatges.

Ja ho saps doncs! Regala un Xec Baraka pel dia de la Mare i fes que un altre acompleixi el seu somni de viatge, vagi a desconnectar uns dies amb una escapada, un creuer… o pugui venir amb tu!