El pròxim divendres 25 de setembre se celebra a la seu de Terrassa de Baraka Club de Viatges una subhasta solidària d’art molt especial. L’esdeveniment tindrà lloc al carrer del Camí Fondo 14, les 20.00 h i és d’entrada lliure, per facilitar la consecució de l’objectiu: recaptar fons en favor de l’Asociación Sanfilippo Barcelona.

Els quadres que han donat els artistes per a la subhasta ja estan a l’oficina de Baraka, a disposició de tothom que els vulgui veure per anar-se fent la idea de la qualitat que tenen. Una magnífica oportunitat de col·laborar amb una bona causa i invertir en unes peces úniques. L’acte tindrà servei de càtering i brindis amb cava per poder celebrar el resultat obtingut, esperem que ben positiu.

La Síndrome de Sanfilippo és una malaltia hereditària causada per la falta d’un enzim que descompon els sucres complexos. Els nens amb aquesta malaltia presenten deteriorament mental progressiu, greus problemes de conducta i una vida útil molt més curta a causa de l’emmagatzematge d’aquests sucres complexos en el cervell. Tot i que neixen aparentment bé, la malaltia sol manifestar-se entre els 2 i els 5 anys i la seva esperança de vida és d’entre 15 i 20 anys.

La sra. Belen Zafra, mare d’un nen amb la síndrome de Sanfilippo i fundadora d’aquesta associació, és qui la representa en molts actes públics, incloent-hi programes de televisió, on es pretén donar a conèixer la problemàtica d’aquests infants i aconseguir més recursos per a la investigació de la malaltia.

L’Asociación Sanfilippo Barcelona, dedicada a la investigació d’aquesta rara síndrome infantil, no és la primera vegada que estableix sinergies amb l’agència de viatges Baraka. Durant la campanya de Nadal del 2014 es va dur a terme una altra iniciativa solidària, aquest cop suportada a través de les xarxes socials: “1000 visualitzacions, 1000 euros”. El vídeo que va compartir Baraka en el seu canal de YouTube va assolir la xifra en menys de 18 hores. Tot un rècord, gràcies al compromís dels seus viatgers, seguidors i col·laboradors.

Més informació:

www.baraka.cat

www.sanfilippobcn.org

http://www.baraka.cat/blog/aportacio-solidaria-a-lassociacio-sanfilippo-barcelona/