Truca: 93 343 52 00
 

ALEMANYA ROMÀNTICA

  • Destinació: Alemanya, Europa
  • Durada: 10 dies

Consulteu properes sortides a reserves@baraka.cat

STUTTGART – WÜRTTEMBERG – FRIBURG – LINDAU – NEUSCHWANSTEIN – NÖRDLINGEN – ROTHENBURG – WÜRZBURG – WIESBADEN – KOBLENZ – FRANKFURT

Reserva ara Pregunta

Dia 1: BARCELONA – STUTTGART.
Hotel Maritim, 4 **** o similar.
Quedarem amb el nostre guia acompanyant Baraka a la zona de sortides de l’aeroport de Barcelona, ​​terminal 1, mínim 2 hores abans de la sortida del vol de Vueling amb destinació Stuttgart. Arribada i assistència del nostre personal. Trasllat a l’hotel per fer el checking d’entrada. Sopar.

Dia 2: STUTTGART
Hotel Maritim, 4 **** o similar.
Esmorzar. Després de l’esmorzar començarem la visita de la ciutat. Sortirem cap al centre de la ciutat on es troben els més destacats monuments com La Galeria Nacional, l’Òpera o l’espectacular Plaça del Palau. Dinar. Continuarem la visita veient el Castell vell, antiga residència dels ducs de Wüttenberg, també veurem la Plaça Schiller. A la tarda realitzarem les visites als museus de Porsche i Mercedes. El museu Mercedes està situat a la fàbrica més antiga del món. Sopar.

Dia 3: STUTTGART – WÜRTTEMBERG – ESSLINGEN - STUTTGART
Hotel Maritim, 4 **** o similar.
Esmorzar. Al matí sortirem a realitzar la visita a la Capella sepulcral dels Reis de Württemberg, envoltada de vinyes i situada en un dels llocs més bonics de la ciutat. Després de la visita ens dirigirem al Museu del Vi, on realitzarem una degustació del vi de la zona. Dinar. A continuació realitzarem l’excursió a la ciutat medieval de Esslingen. Acabada l’excursió, tornarem a Stuttgart. Sopar.

Dia 4: STUTTGART – FRIBURG – SELVA NEGRA
Hotel Hofgut Sternen, 3 *** Sup o similar.
Esmorzar. Sortirem cap a Friburg, ciutat fundada al segle XII. Malgrat el gran bombardeig patit en la Segona guerra mundial, l’acurada restauració ha ajudat a recrear l’atmosfera medieval original. Destacarem la seva Catedral, el Münster i la Rathaus Platz, on hi ha el famós Rathaus, construït unint dues cases patrícies del segle XVI. Dinar. A continuació ens dirigirem cap a la Selva Negra. Arribada a l’hotel i Sopar.

Dia 5: SELVA NEGRA – LLAC – TITISEE – LINDAU – FÜSSEN
Hotel Luitpoldparkhotel, 4 **** o similar.
Esmorzar. Després de l’esmorzar es farà una breu presentació sobre la fabricació dels rellotges de cucut. A continuació es visitarà una petita i tradicional granja on podrà fer un tast de formatges. Al migdia, parada al Llac Titisee, on farem un passeig en vaixell. Dinar. Continuarem el viatge cap a la petita illa de Lindau situada al llac Constanza, que ofereix unes espectaculars vistes dels Alps. Després viatjarem a Füssen, el punt més al sud de la “Ruta Romàntica”. Trasllat a l’hotel i sopar.

Dia 6: Füssen – NEUSCHWANSTEIN – NÖRDLINGEN
Hotel NH Nördlingen, 4 **** o similar.
Esmorzar. Aquest matí sortirem per realitzar el nostre recorregut per diferents llocs de l’Alemanya Romàntica. Començarem visitant el més famós dels castells de Lluís II de Baviera. Situat en un turó sobre el poble de Schwangau, s’alça l’espectacular Castell de Neuschwanstein, construït per un dissenyador de decorats en comptes d’un arquitecte i és una mostra de l’estil arquitectònic romàntic. Dinar. Continuarem cap a Nördligen, ciutat medieval, que manté encara el seu mur intacte al voltant de la ciutat. Sopar.

Dia 7: NÖRDLINGEN - ROTHENBURG – WÜRZURBG – WIESBADEN
Hotel Pentahotel, 4 **** o similar
Esmorzar. Sortirem direcció a Rothenburg, la ciutat medieval més ben conservada d’Europa, i declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. L’Ajuntament, les torres altes, les poderoses muralles, les seves esglésies i les cases de les antigues famílies ens mostren el prestigiós passat d’aquesta ciutat. Continuarem fins Wurzburg. Aquesta ciutat està dominada per la seva fortificat castell. Dinar. Després del dinar visitarem la Residenz, palau barroc que és una de les joies de la zona. Seguirem fins Wiesbaden. Trasllat a l’hotel. Sopar.

Dia 8: WIESBADEN – RÜDESHEIM – ST. GOAR – KOBLENZ
Hotel Mercure Hotel Koblenz, 4 **** o similar.
Esmorzar. Avui farem un creuer pel tram del riu Rhin, més ric i monumental. Començarem el nostre trajecte a Rüdesheim i navegarem pel Rhin, passarem pel poble de St. Goar i continuarem fins Koblenz, on el riu Rhin i el riu Mosel·la s’uneixen. Sopar.

Dia 9: KOBLENZ – VALL RIU MOSEL·LA – KOBLENZ
Hotel Mercure Hotel Koblenz, 4 **** o similar.
Esmorzar. Al matí farem un passeig en vaixell pel riu Mosel·la. Aquest riu té una de les valls fluvials més bells del món: Els castells, amb les seves torres vigilen el nostre recorregut. També realitzarem una visita a l’Vinothek a Bernkastel-Kues, per poder veure l’elaboració dels vins d’aquesta regió. Dinar. A la tarda tornarem a Koblenz i farem la visita del Castell de Eltz, és un castell medieval situat als turons sobre el riu Mosel·la entre Coblenza i Trèveris. Està situat en un esperó de roca de forma el·líptica a 70 metres sobre el riu, que ens fa l’efecte d’una imatge suspesa en el temps. Encara és propietat d’una branca de la mateixa família que vivia allà al segle XII, fa 33 generacions. Visitarem el seu interior. Sopar.

Dia 10: KOBLENZ – FRANKFURT – BARCELONA
Esmorzar. Al matí sortirem cap a Frankfurt. Coneixerem un dels grans centres econòmics del país, on podrem veure el contrast entre les edificacions que van sobreviure a la Segona Guerra Mundial i les modernes edificacions d’aquesta gran ciutat. Trasllat a l’aeroport per agafar vol, de la companyia Vueling amb destinació Barcelona.

 

Observacions importants:

Es recomana reservar amb suficient antelació per garantir la disponibilitat.
En el moment de la reserva es reconfirmarà si s’aplica algun suplement o descompte aeri.
En el moment de la reserva es realitzarà una paga i senyal del 25% de l’import del viatge.
Paga i senyal no reemborsable en cas de cancel·lació voluntària per part del viatger.
Per a cancel·lacions involuntàries veure condicions de l’assegurança d’Anul·lació.
El mínim de places per garantir la sortida del grup és de 15 viatgers confirmats.
S’informarà a tots els viatgers reservats la quantitat de places confirmades 21 dies abans de la data d’inici del viatge.
En cas de ser 15 viatgers confirmats viatjarà Guia Baraka amb el grup des de Barcelona.
En cas de ser menys de 15 viatgers confirmats disposarem d’assistència al viatger a l’aeroport de Barcelona el dia de sortida, a més de guia local de parla hispana a Alemanya.

  • INCLOU

Vols directes Barcelona – Stuttgart / Frankfurt – Barcelona, ​​amb Vueling a Classe J.
Guia acompanyant Baraka Viatges (El guia Baraka acompanyarà al grup quan siguin 10 o més viatgers. En cas de ser menys de 10 viatgers confirmats només hauríem guia local de parla hispana a Alemanya, a més d’assistència a l’aeroport de Barcelona el dia de sortida) .
Guia local de parla hispana durant la ruta, a més del guia Baraka (El Guia Baraka viatjarà al ser un grup confirmat de més de 10 viatgers sortint des de Barcelona).
Transport en minibús fins a 7 passatgers o autocar a partir de 8 passatgers.
Xofer-Guia de parla hispana fins a 7 passatgers i xofer més guia de parla hispana a partir de 8 passatgers durant tot el recorregut.
Visites descrites a l’itinerari.
9 nits en pla allotjament i esmorzar en habitació Doble, als hotels indicats o similars.
8 dinars i 9 sopars en hotels o restaurants.
Entrades: Museu Porsche i Museu Mercedes Benz, Castell Neuschwanstein i Eltz, Vinothek en Berskastel-Kues.
Passejades en Vaixell: Llac Titisee, Riu Rin i Mosel·la
Assegurança bàsica d’assistència en viatge i despeses de cancel·lació.
Taxes aèries, uns 82,00 € a reconfirmar la reserva i emetre bitllets.
Documentació de viatge.
Assistència en destí pel nostre personal.

  • NO INCLOU

Serveis no descrits en l’itinerari.
Despeses particulars dels viatgers.

 

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació