Truca: 93 343 52 00
 

Baraka circuit: ANY NOU A JAPÓ

 • Destinació: Àsia, Japó
 • Durada: 9 dies

Circuit regular, mínim 02 persones
Sortida: 26 Desembre 2017

Reserva ara Pregunta

Dia 1

26Dec2017: BARCELONA – OSAKA

Presentació en l’aeroport de Barcelona 02 hores abans per agafar vol amb destinació Osaka, via punt intermedi. Nit a bord.

Després de realitzar els tràmits d’immigració i duana, recepció per part del nostre assistent de parla hispana. Trasllado regular a l’hotel. Temps lliure. Allotjament.

Dia 2

27Dec2017: OSAKA 

Després de realitzar els tràmits d’immigració i duana, recepció per part del nostre assistent de parla hispana. Trasllado regular a l’hotel. Temps lliure. Allotjament.

Dia 3

28DEC2017: OSAKA – NARA – KYOTO

esmorçar a l’hotel. Reunió en amb el nostre guia i començarem la visita de la ciutat. Podrem visitar l’Observatori “Jardí Flotant” a l’Edifici Umeda Sky () i veure el Castell d’Osaka des de l’autocar. Sortida cap a Nara per conèixer el Temple Todaiji amb la seva enorme figura de Buda () i el parc dels Cérvols Sagrats. Esmorzar en restaurant. A la tarda sortirem cap a Kyoto, durant el trajecte visitarem el Santuari Shintoísta de Fushimi Inari, després de la visita trasllado a l’hotel. Allotjament.

Dia 4

29DEC2017: KYOTO

Esmorçar a l’hotel. Avui realitzarem la visita de la ciutat de Kyoto, amb guia de parla espanyola per conèixer el jardí del Temple de Tenryuji(), el Bosc de Bambú de Arashiyama, el Temple de Kinkakuji (Pbellón daurat) () i el temple de Sanjusangen-do(). Esmorzar en restaurant. Tarda lliure, retorn a l’hotel per compte dels senyors clients. Allotjament a l’hotel.

Dia 5

30DEC2017: KYOTO – HAKONE

Desdejuni a l’hotel. Trasllat en transport públic a l’estació de Kyoto, amb assistent de parla hispana. Agafarem el tren bela de JR “Hikari”. Arribada a Odawara i començarem l’excursió del Parc Nacional de Hakone, realitzarem un mini-creuer pel Llac Ashi (*) i podrem pujar al seu telefèric (*). Esmorzar en restaurant. A continuació realitzarem el trasllat al nostre allotjament en Hakone. Sopar.

Les seves maletes es transportaràn directament a l’hotel de Tòquio. Per favor prepari el seu equipatge de mà, per passar una nit en Hakone.

Dia 6

31DEC2017: HAKONE – T OKYO

Desdejuni. Avui sortirem per carretea cap a Tòquio. A l’arribada a Tòquio realitzarem la visita amb guia de parla hispana, on podrem conèixer el Temple de Asakusa Kannon amb la seva arcada comercial de Nakamise, el barri Daiba, on realitzarem un petit passeig amb vaixell () i la Torre de Tòquio (). Almuero en restaurant. Retorn a l’hotel. Avui tindrem l’ocasió de gaudir d’una Experiència Soba (no és un sopar). Soba, són unes tallarines gruixudes de farina de blat, per a les festes de finalització d’any. Poden prendre-ho junts amb el grup i el guia en una sala de banquet o bé poden portar-ho a la seva habitació d’hotel.

Dia 7

01JAN2018: TÒQUIO

Desdejuno a l’hotel. Avui sortirem a realitzar la visita del Santuari Shintoista de Hie, que es troba a uns 20 minutos caminant. Realitzarem el “Hatsumoude”, costum japonès on es realitza la primera visita a un santuari en començar l’any nou, per demanar els desitjos per a l’any proper. Allotjament a l’hotel.

Dia 8

02JAN2018: TÒQUIO – BARCELONA

Esmorçar a l’hotel. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per agafar vol de retorn. Nit a bord.

Dia 9

03JAN2018: BARCELONA

Arribada a Barcelona.

 

Descarregar fitxa en PDF

Preu per persona en habitació doble des de: 2.100,00 € + 380,00 € de taxes aèries intercontinentals a reconfirmar al moment de la seva emissió.

(*)  Entrada inclosa.

HOTELS PREVISTOS

OSAKA Hotel New Otani Osaka

KYOTO Nikko Princess Kyoto

HAKONE Ryokan Tingues – Yu

TÒQUIO New Otani Tòquio Garden Tower Std.

 • INCLOU

 • Bitllets d’avió línia regular anada i volta amb KL, en classe turista L/K.
 • Trasllats regulars d’arribada i sortida.
 • Bitllets de tren en classe turista amb tren bela JR
 • Visita incloses al programa que es realitzaran en autocar, mini-bus , cotxe privat, taxi o servei públic segons el nombre de passatgers amb guia de parla hispana.
 • Guia/assistent local de parla hispana per als trasllats i visites, excepte els trajectes de tren bela des de Kyoto/ Odawara i els dies lliures.
 • Trasllats equipatge. 1 maleta normal per passatger de 20 Kg màxim.
 • Assegurança bàsica de viatge.

 • NO INCLOU

 • Begudes en els menjars.
 • Despeses extres als hotels (minibar, bugaderia, telèfon etc..)
 • Despeses personals.
 • Qualsevol altre servei, no inclòs a l’apartat el preu inclou.

Observacions importants:

 1. Aquest pressupost no suposa cap reserva, ni bloqueig de places.
 2. Pressupost subjecte a disponibilitat de places al moment de la seva acceptació.
 3. Per confirmar la reserva es necessita un dipòsit d’un 40% del total de la mateixa, més l’import dels bitllets d’avió depenent de la condicions de la tarifa aplicada.
 4. En la seva confirmació es comunicarà el preu final, que pot veure’s afectat per la variació de divises, disponibilitat de places aèries, hoteleres etc…
 5. Aconsellem reservar el segur de cancel·lació.
 6. El pagament final es realitzarà 20 dies abans de la sortida del viatge.
 7. La documentació per al viatge (passaports, visats, etc..) és responsabilitat exclusiva del client.

Gràcies per confiar-nos el seu viatge

Som experts en viatges.

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació