Truca: 93 343 52 00
 

Baraka Privat: Aventura al nord de Borneo

  • Destinació: Àsia, Borneo
  • Durada: 15 dies

Sortida única: 28 Agost 2018
Mínim 6 viatgers 

Reserva ara Pregunta

 

Dia 1

28 Agost: Barcelona – Kota Kinabalu.

Presentació a l’aeroport de Barcelona, per trobar-nos amb el nostre guia acompanyant Baraka a la zona de sortides de l’aeroport, terminal 1, mínim 2 hores abans de la sortida del vol. Nit a bord.

Dia 2

29 Agost: Kota Kinabalu

Arribada a l’aeroport. Recollida per part del nostre personal i trasllat a l’hotel. Temps per descansar. Sopar en el Night market. Allotjament al Promenade Hotel.

Dia 3

30 Agost: Kota Kinabalu – Mulu

Després de l’esmorçar sortirem cap a l’aeroport per agafar vol cap a Mulu. Arribada i trasllat al Resort i dinar. Després del dinar realitzarem una caminada d’uns 3 km, sobre les passarel·les de fusta a través de el “Primary Rainforest”, cap a les coves Deer i Lang. Explorarem l’interior de les mateixes i esperarem al capvespre, per poder veure l’èxode de milions de ratapinyades emergint de la cova Deer a la recerca d’insectes. En fosquejar tornarem de nou al Parc. Sopar i allotjament a Marriott Mulu.

Dia 4

31 Agost: Mulu

Després de l’esmorçar , sortirem en Longboat riu amunt. Visitarem “Wind Cavi” i “Clear Water Cavi”, una vegada visitades aquestes coves, prendrem un pic-nic en Spring Clearwater i podrem gaudir d’un agradable bany. Tornarem al Longboat per dirigir-nos fins a el “Long Litut trekking Point”, punt de partida fins a Camp 5. A les 14.00 hores sortirem a realitzar una caminada d’uns 9 km a través de la jungla, i travessant diferents ponts penjants fins al nostre campament basi. Sopar i allotjament.

Nota: l’allotjament són dormitoris bàsics per 8 persones. Camp/refugio en la selva. Disposa tan sol de serveis mínims bàsics, habitacions col·lectives amb matalassos sobre altells de fusta i mosquiteres, bany compartit. Proveirem d’un sac de dormir per a aquesta nit.

Dia 5

01 Setembre: Mulu

Després de l’esmorçar descobrirem la flora i la fauna en aquest recòndit lloc i ens banyarem en el riu de les aigües clares. Dinar al campament. Havent dinat realitzarem el camí de retorn en camí pla, a través de la jungla. Arribada al vespre al parc. Sopar i allotjament a l’hotel Marriott Mulu.

Dia 6

02 Setembre: Mulu – Sandakan

Esmorçar a l’hotel. A continuació visitarem el canopy sky walk de Mulu (pont penjant), per veure la flora i la fauna des de l’alt dels arbres. Retorn a l’hotel per dinar. A continuació ens dirigirem a l’aeroport per agafar vol cap a Sandakan, via Kota Kinabalu. Arribada i trasllat a l’hotel Four Point by Sheraton. Sopar i allotjament.

Dia 7

03 Setembre: Sandakan – Kinabatangan 

Després de l’esmorçar, ens traslladarem al port de Sandakan des d’on sortirem amb llanxa ràpida a la zona de Abai en el Kinabatangan. Aquí és on podrem veure més animals en la nostra visita a Borneo. Podrem veure Micos (Proboscis monkeys), orangutans en llibertat, elefants pigmeo etc.. Una vegada en el resort, dinarem. Acabat el mateix realitzarem un creuer amb barca pel riu. Retorn al resort a la posta del sol. Sopar. Havent sopat sortida per realitzar un creuer nocturn en longboat. Allotjament al Kinabatangan Wetlands Resort.

Dia 8

04 Setembre: Kinabatangan 

Avui ens aixecarem molt d’hora per realitzar un passeig amb barca pel riu, per poder veure la fauna salvatge. Retorn al resort. Esmorzar. Després del mateix creuer pel riu fins al capvespre. Retorn i sopar en el resort. Allotjament.

Dia 9

05 Setembre: Kinabatangan – Sandakan 

Ens aixecarem d’hora per realitzar un creuer pel riu. Després de l’esmorçar sortirem cap a Sandakan. Dinar al Sepilok Nature resort i visita del centre de rehabilitació de Orangutanes de Sepilok, on podrem veure d’a prop els Orangutanes, i observar la seva vida diària. A continuació visitarem la nova reserva de Sun Bear, on podrem contemplar a l’ós més petit del món i per desgràcia en perill d’extinció. Al capvespre retorn a Sandakan sopar i allotjament en el Four Points by Sheraton.

Dia 9

05 Setembre: Kinabatangan – Sandakan 

Ens aixecarem d’hora per realitzar un creuer pel riu. Després de l’esmorçar sortirem cap a Sandakan. Dinar al Sepilok Nature resort i visita del centre de rehabilitació de Orangutanes de Sepilok, on podrem veure d’a prop els Orangutanes, i observar la seva vida diària. A continuació visitarem la nova reserva de Sun Bear, on podrem contemplar a l’ós més petit del món i per desgràcia en perill d’extinció. Al capvespre retorn a Sandakan sopar i allotjament en el Four Points by Sheraton.

Dia 10

06 Setembre: Sandakan – Kudat

Esmorçar a l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per agafar vol amb destinació Kudat. Arribada i trasllat a un restaurant local on dinarem. A continuació ens dirigirem al Resort Kudat Riviera Village. Tarda lliure per gaudir de les seves platges. Sopar i allotjament. 

Dies 11 i 12

07 i 08 Setembre: Kudat 

Pensió complerta. Kudat la península més al nord de Borneo està coberta de paradisíaques platges que culminen en l’extrem nord amb el “The Tip of Borneo”, lloc on s’uneixen el Mar de la Xina i el mar de Sulu. Aquests dies podrem embarcar-nos amb l’equip local de submarinisme per realitzar snoorkeling a la zona a la recerca de tortugues marines i una selecció infinita de peixos de colors, a més de colors de roca o gaudir de les seves paradisíacas platges.

Dies 13

09 Setembre: Kudat – Kota Kinabalu

Després d’esmorçar, sortirem en minivan cap a Kota Kinabalu, unes 3 hores de carretera. En el camí pararem en “The gong Making village”, un poblat local en el qual resideixen artesans del Gong, instrument fet de llautó. Dinar en un restaurant. Continuació cap a Kota Kinabalu, a l’arribada veurem els exteriors de la Mesquita flotant. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dies 14

10 Setembre: Kota Kinabalu – Barcelona

Esmorçar. Temps lliure. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per agafar vol de retorn a Barcelona, via punt intermedi. Nit a bord.

Dies 15

11 Setembre: Barcelona

Arribada a Barcelona.

 


  • Preu

Preu per persona en doble mínim 6 persones: 3.345,00€ 

Suplement per persona en base 4 persones: 250,00€

Taxes aèries: 390,00€ a reconfirmar al moment de la seva emissió

  • INCLOU

• Vols Barcelona – Kota Kinabalu – Barcelona, amb Emirates Airlines en Classe turista, classe T

• Vols domèstic inclosos en l’itinerari en classe turista.

• Trasllats d’arribada i sortida durant el viatge.

• Pensió completa.

• Allotjament en hotels indicats en l’itinerari o similars

• Segur de viatge

• Guia acompanyant de parla hispana en destinació durant tot el viatge.

• Segur bàsic d’assistència en i despeses d’anul·lació.

• Documentació de viatge.

• Assistència en destinació pel nostre personal.

  • NO INCLOU

• Serveis no descrits en l’itinerari.

• Esmorzars i sopars que coincideixin en horaris de vols o aeroports.

• Begudes en els menjars.

• Despeses particulars dels viatgers.

Suplement Individual: 680,00 € per persona.

Notes importants.

• Es recomana reservar amb suficient antelació per garantir disponibilitat.

• Al moment de la reserva es reconfirmará si aplica algun suplement o descompte aeri.

• Al moment de la reserva es realitzarà una paga i senyal del 40% de l’import del viatge.

• Per a cancel·lacions involuntàries veure condicions del Segur d’Anul·lació.

• La documentació necessària per al viatge (passaport, visats , vscunas etc..) és responsabilitat exclusiva dels senyors clients.

• Condicions generals en www.baraka.cat/condiciones

 

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació