Truca: 93 343 52 00
 

Baraka Privat: Descobrint Sri Lanka

 • Destinació: Àsia, Sri Lanka
 • Durada: 9 dies

Sortides de 01 Novembre 2017 al 23 Desembre 2017 i de l’11
Gener 2018 al 30 Abril 2018*
(Consultar preus en Nadal i Cap d’any)
Mínim 6 passatgers

Reserva ara Pregunta

Dia 1

Barcelona /Madrid – Colombo

Presentació en l’aeroport de Barcelona 2 hores abans de la sortida del vol, amb destinació Colombo. Nit a bord.

Dia 2

Negombo

Arribada a l’aeroport internacional de Colombo. A la seva arribada a l’aeroport seran rebuts pel nostre personal. Assistència i trasllat a l’hotel en Negombo. Sopar i allotjament.

Dia 3

Negombo – Cave Temple – Dambulla.

Esmorçar. A l’hora convinguda sortida cap a Dambulla. Durant el trajecte visitarem el Temple d’Or de Dambulla.

Dambulla és famós pels cinc temples situats en una cova dins de les roques. Algunes daten del segle I aC, totes les parets i sostres de les coves estan coberts amb frescs i murals budistes, també podrem trobar més de 130 estàtues representatives de Buda. Acabada la visita trasllado a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 4

Sigiriya Rock Fortress – Elephant Ride – Polonnaruwa 

Esmorçar. Sortida cap a Sigiriya. Realitzarem la visita Sigiriya Rock Fortress. Podrem visita “La fortalesa en el cel” datada al segle VdC. En el seu cim es troben els fonaments del que va anar un gran i suntuoso palau, amb els seus jardins. En una de les escales està l’única obra coneguda de l’antiga pintura secular cingalesa, que en forma de frescs mostra la vida de les donzelles i encara conserva tota la frescor i la delicadesa del seu color original. Acabada la visita ens traslladarem a una reserva d’Elefants, on podrem observar la seva vida quotidiana i realitzar un passeig en el seu llom. Continuació cap a Polonnaruwa. El rei Parakkramabaru, en el seu regnat, es va produir l’època daurada de Polonnaruwa, en l’el comerç i l’agricultura va florir de manera incipient. El rei va insistir que cap gota d’aigua caiguda del cel fos desaprofitada, per la qual cosa es van construir uns sistemes de reg molt avançats que fins avui en dia proveeixen d’aigua necessària per al cultiu en èpoques d’estació seca i ardent en l’est del país. El major dels sistemes és l’anomenat “ Mar de Parakrama”, un tanc tan gran d’aigua que sovint es confon amb un oceà. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 5

Hiriwadunna Village Trek – Minneriya National Park Safari

Després de l’esmorçar, gaudirem d’una caminada pel poble de Hiriwadunna , on realitzarem un trekking pels seus camins, un passeig amb carro de bou, i un passeig amb barca per l’embassament de Hiriwadunna. També assistirem a una demostració de cuina local, on aprendrem a realitzar els seus plats típics, per després realitzar la seva degustació. A la tarda visitarem el Parc Nacional de Minneriya, per realitzar un safari en jeep.

Minneriya és un parc nacional a la província central del nord de Sri Lanka. Al parc nacional podrem observar la seva fauna i flora. Destaca el seu tanc d’aigua construït al segle III dC, que alimenta al parc en les estacions seques i la població d’elefant que habita en boscos de Matale, Polonnaruwa i els districtes de Trincomalee. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 6

Sigiriya – Matale – Kandy 

Esmorçar. Sortida cap a Kandy, en el trajecte visitarem un Jardí d’Espècies i una de Batik en Matale. Arribada a Kandy , on assistirem a un espectacle únic de danses tradicionals. El ritme de ball “salupliya” amb el seu vibrant ritme acompanyat de tambors cerimonials en una orquestra ascendent i descendent animant el temple. A continuació ens traslladarem a visitar el Temple de la Sagrada Relíquia de la Dent. Al Segle IV dC, la reliqiuia va arribar a Sri Llana amagat en el cabell d’una princesa de Orissa. La relíquia es considera la possessió més preuada de Sri Lanka. Arribada a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 7

Kandy

Esmorçar. Avui realitzarem un recorregut per la ciutat de Kandy, on es troba el Jardí Real Botànic d’arts i centre artesanal, amb els seus 147 acres d’extensió; Es va iniciar en 1374 com un jardí d’esbarjo dels reis de Kandy. Hi ha més de 5.000 espècies d’arbres i plantes. Algunes rares i endèmiques, així com la flora del món tropical. El jardí de les espècies i la casa de les orquídies. Continuarem fins al mercat de Kandy View point, que ens ofereix una vista panoràmica perfecta de la ciutat. Tarda lliure. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 8

Kandy – Colombo – Negombo 

Esmorçar.  Avui sortirem cap a colombo, per poder realitzar la visita de la ciutat. Colombo la ciutat més gran i industrial de la illa, va ser la capital política de Sri Lanka, però ara és la capital comercial no oficial. L’arquitectura és mixta, amb estructures d’una època colonial passada coexistint amb alts gratacels i uns altres grans edificis que esquitxen l’horitzó. Trasllat a l’hotel en Negombo. Sopar i allotjament.

Dia 9

Colombo – Barcelona/ Madrid

Esmorçar. Matí lliure a Colombo. Trasllat a l’aeroport, per agafar vol de retorn. Nit a bord.

 

Descarregar fitxa en PDF

Preu per persona des de: 1.890,00€ + 320,00€ de taxes aèries, taxes aèries subjectes a reconfirmació al moment de la reserva i de l’emissió

 • INCLOU

 • Vols Barcelona / Madrid – Colombo – Madrid / Barcelona amb QATAR AIRLINES en classe turista
 • Trasllat Aeroport – Hotel – Aeroport a Colombo.
 • 7 nits en habitació doble, als hotels indicats en l’itinerari, o similars.
 • Mitja Pensió.
 • Transport amb cotxe, minivan segons ocupació, climatitzat durant la ruta.
 • Guia acompanyant local de parla Espanyola.
 • Entrades: Temple Dambulla cova, Fortalesa Sigiriya, Passejo Elefant, Antiga ciutat de Polonnaruwa, Hiriwadunna trekking, Parc Nacional de Minneriya, Temple de la Relíquia de la Dent en Kandy, Espectacles de dansa en Kandy, Jardí Botànic. 
 • Assegurança de viatge.
 • Assistència en destinació pel nostre personal.

 • NO INCLOU

 • Esmorçars i dinars no especificats a l’ itinerari.
 • Begudes als dinars.
 • Maleters y propins.
 • Despeses personals.
 • Serveis no descrits a l´itinerari.
 • Taxes aèries, uns 320 ,00 € a reconfirmar al reservar i emetre bitllets.
 • Visat.
 • Despeses particulars dels viatgers.

Suplements i descomptes possibles per persona en base el nombre de viatgers confirmats:

De 5 a 4 viatgers confirmats: 60,00 €, 

De 3 a 2 viatgers confirmats: 125,00 €,

Suplement Individual: 580,00 € per persona.

Suplements del 11Gener2018 al 30Abril 2018*: 121,00€

Observacions importants:

Es recomana reservar amb suficient antelació per garantir disponibilitat.

Al moment de la reserva es reconfirmará si aplica algun suplement o descompte aeri.

Al moment de la reserva es realitzarà una paga i senyal del 25% de l’import del viatge.

Paga i senyal no reemborsable en cas de cancel·lació voluntària per part del viatger.

Per a cancel·lacions involuntàries veure condicions de l’assegurança d’Anul·lació.

Condicions generals a www.baraka.cat/condicions 

Gràcies per confiar-nos el seu viatge

Som experts en viatges.

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació