Truca: 93 343 52 00
 

BULGÀRIA Història i roses

 • Destinació: Bulgaria, Europa
 • Durada: 8 dies

T’agradaria fer aquest viatge? Contacta amb nosaltres! reserves@baraka.cat
8 dies | Dif. horaria +1 | No cal Visat

ITINERARI: SOFIA – VELIKO TARNOVO – ARBANASI – DRYANOVO – ETAR – KAZANLAK – NESSÈBAR – PLOVDIV – MONESTIR DE RILA

PATRIMONI UNESCO: Església Boyana de Sofia – Tomba Tràcia de Kazanlak – Antiga ciutat de Nessèbar – Monestir de Rila

Reserva ara Pregunta

Dia 1
BARCELONA – SOFIA

Presentació a l’aeroport de Barcelona, al mostrador de la companyia aèria per a fer els tràmits de facturació de l’equipatge i recollida de targes d’embarcament, 2 hores abans de la sortida del vol en direcció a Sofia. Ens assistirà el nostre guia acompanyant Baraka.

A l’arribada farem els tràmits fronterers, ens donaran la benvinguda al país i ens traslladarem cap al nostre hotel, on ens allotjarem.

Dia 2
SOFIA

Esmorzar. Dedicarem el matí a conèixer la capital búlgara (des del 1879), amb una visita guiada que ens portarà a recórrer-la per veure, entre d’altres, la Catedral de Santa Nedelia, la rotonda de Sant Jordi, l’església russa de Sant Nicolau, la catedral de Sant Alexandre Nevsky, l’església de Santa Sofia, o el magnífic Teatre Nacional Ivan Vazov.

Dinarem en grup en acabada la ruta.

A la tarda farem la visita al Museu Nacional d’Història i a l’Església Boyana. L’Església Boyana està inclosa en la Llista de Patrimoni Cultural Mundial de la UNESCO i ha conservat frescos d’un artista desconegut, que daten de l’any 1259. Aquestes magnífiques obres al fresc impressionen per l’espiritualitat i l’expressivitat de les seves imatges, creades set anys abans del naixement de Giotto, considerat el primer artista renaixentista. Sopar i allotjament.

Dia 3
SOFIA – VELIKO TARNOVO – ARBANASI – VELIKO TARNOVO

Després d’esmorzar a l’hotel sortirem cap a Veliko Tarnovo, la capital del Segon Imperi Búlgar (1187-1396). En arribar començarem la nostra visita, des del turó Tsarevets (la ciutadella medieval) per arribar fin a Samovodska charshia (el barri renaixentista). Dinarem fent una pausa en el decurs de la visita.

En acabat, a pocs kilòmetres, visitarem el poble històric d’Arbanasi: la Casa de Konstantsaliev, una de les cases més grans i luxosament decorades del Renaixement nacional búlgar i l’Església de la Nativitat de Crist, l’església més antiga d’aquesta població, única amb els seus elaborats frescos. Tornarem a Veliko Tarnovo amb temps per poder donar una volta abans del sopar. Allotjament.

Dia 4
VELIKO TARNOVO – DRYANOVO – ETAR – KAZANLAK

Després de l’esmorzar, sortirem cap a Kazanlak, creuant la serralada dels Balcans. Ens aturarem en la nostra ruta per visitar el Monestir de Dryanovo, situat al pintoresc congost del riu Dryanovo i poder fer una visita a Etar, un complex etnogràfic i arquitectònic, que retrata la forma de vida, tradicions, costums i situació econòmica dels búlgars durant el Renaixement. Gaudirem d’un dinar típic de la zona.

A la tarda arribarem a Kazanlak, ciutat dels artistes, les roses i els reis tracis. Visitarem el Museu de la Rosa, el qual té exhibicions rellevants sobre la producció d’oli de rosa des del 1660 fins a dia d’avui. El Museu d’Història “Iskra” ens permetrà conèixer els descobriments més recents d’or, plata i bronze dels túmuls tracis. Finalitzarem la visita de la ciutat amb la Tomba Tràcia de Kazanlak. La tomba és part d’una gran necròpolis tràcia que data de segle IV a.C. i per la seva importància forma part de la llista de la UNESCO del Patrimoni de la Humanitat, des de 1979. Sopar i allotjament.

Dia 5
KAZANLAK – NESSÈBAR

Esmorzar i sortida cap a Nessèbar, encantadora població situada en una petita península a la vora del mar Negre.

Després de dinar visitarem el nucli antic de Nessèbar, Patrimoni UNESCO per la rellevància dels seus vestigis arqueològics del període helenístic,  i algunes de les seves esglésies dels segles X-XIV, que feien de Nessèbar una de les ciutats bizantines més importants de la costa occidental del Mar Negre. Sopar i allotjament.

Dia 6
NESSÈBAR – PLOVDIV

Esmorzar i sortida cap a Plovdiv, segona ciutat més poblada de Bulgària i una de les urbs més antigues d’Europa. Arribarem a Plovdiv cap al migdia i dinarem.

Recorrerem el seu casc antic, el qual consisteix en un dels més espectaculars conjunts de cases de l’època del Renaixement Nacional Búlgar, visita a l’església dels Sants Constantí i Helena, el Teatre Romà i el Museu Etnogràfic Regional. Sopar i allotjament.

Dia 7
PLOVDIV – MONESTIR DE RILA – SOFIA 

Després de l’esmorzar sortirem cap al Monestir de Rila, Patrimoni de la Humanitat UNESCO, vorejant la muntanya més alta del país (i la sisena d’Europa), oferint unes vistes impressionants. Dinar.

En acabat farem la visita al Monestir de Rila, el més gran de Bulgària, fundat al segle X pel monjo ermità Sant Joan de Rila, sant patró i protector de Bulgària. El monestir va servir com a centre de la vida cultural i espiritual de la vila búlgara, durant els segles d’ocupació otomana. El nostre recorregut inclourà la visita al monestir, l’església principal i el museu del monestir. A continuació tornarem a la capital, Sofia, per sopar en un restaurant típic búlgar amb espectacle de folklore inclòs. Allotjament.

Dia 8
SOFIA – BARCELONA

Esmorzar a l’hotel. A l’hora prevista ens traslladarem a l’aeroport de Sofia, per agafar el vol de tornada. Arribada a Barcelona i finalització dels nostres serveis.

Fi del viatge

OBSERVACIONS IMPORTANTS:
 1. Es recomana reservar amb suficient antelació.
 2. Al moment de la reserva es reconfirmará si aplica algun suplement o descompte aeri.
 3. Al moment de la reserva es realitzarà una paga i senyal del 40% de l’import del viatge.
 4. Per a cancel·lacions involuntàries veure condicions de l’assegurança d’anul·lació.
 5. El mínim de places per garantir la sortida del grup és de 6 viatgers confirmats.
 6. S’informarà a tots els viatgers reservats la quantitat de places confirmades 30 dies abans de la data d’inici del viatge.
 7. En cas de ser 10 viatgers confirmats viatjarà Guia Baraka amb el grup des de Barcelona.
 8. Condicions generals en www.baraka.cat/condiciones

CONTACTA’NS PER E-MAIL, TELÈFON O EN PERSONA

per formalitzar la teva inscripció al viatge: 

E-mail: reserves@baraka.cat | Telèfons: 93 343 52 00 – 93 784 56 00

Oficina Barcelona: Carrer d’Entença 218 | Oficina Terrassa: Carrer del Camí Fondo, 14


 

COVID-19 – Informació sobre mesures de protecció durant el viatge:

Transport en autocar:

> Disposen dels filtres d’aire més moderns, que renoven i sanegen l’aire interior.

> Contractem el 50% de places per poder disposar de seient lliure cada dos seients.

Restaurants i allotjaments:

> els restaurants i allotjaments de Bulgària estan obligats a complir amb les normes d’higiene i aforament.

Visites (museus):

> és imprescindible l’ús de mascaretes durant les visites a museus i espais tancats on no es pugui garantir la distància de seguretat. Recomanable que abans i després de la visita es faci ús del gel hidroalcohòlic (ja sigui de l’envàs de viatge com del dispensador de l’autocar) si no es pot accedir al rentat de mans.

NOTA IMPORTANT

Les normatives en referència al COVID-19 són canviants en funció de l’estat de la malaltia en els diferents països, fent que sigui impossible disposar d’un itinerari i visites previstes 100% fiables, amb antelació. Per aquest motiu, el que aquí presentem és el viatge proposat amb la informació confirmada per proveïdors a data d’avui (juny 2020). Totes les persones que s’inscriguin al viatge seran informades puntualment dels canvis que hi pugui haver i les alternatives, si possibles, que oferim. En cas que el viatge no es pugui dur a terme per canvis en la normativa o substancials per al desenvolupament del mateix, es farà el reemborsament / bo de serveis, tal com marqui la legislació vigent en el moment de la cancel·lació. Per a cancel·lacions voluntàries, vegeu les condicions al final del document.


 • INCLOU

 • Vols internacionals Barcelona – Sofia amb Bulgaria Air, en classe Turista.
 • Trasllats Aeroport – hotel – aeroport.
 • 7 nits d’allotjament en hotels 
indicats, en habitació doble.
 • Pensió completa: esmorzars en 
hotels, dinars i sopars en restaurants seleccionats locals o hotels.
 • Transport en minivan / autobús climatizat durant la ruta.
 • Guia acompanyant Baraka per a grups de 10 o més viatgers.
 • Guia local de parla hispana durant la ruta.
 • Propines a guies locals i conductors.
 • Servei de maleters en hotels.
 • Assegurança d’assistència en viatge i 
despeses d’anul·lació.
 • Taxes d’aeroport.
 • Documentació de viatge.
 • Assistència en destinació per part del nostre personal.

Material de protecció COVID-19: pack de mascaretes, ampolleta de butxaca de gel hidroalcohòlic.

 • NO INCLOU

 • Extres en els hotels tal com minibar, bugaderia, telèfon, …
 • Despeses personals dels viatgers.
 • Begudes en els àpats.
 • Àpats en horaris de vol o aeroport.
 • Tot allò no especificat en el programa.

 • VISITES CULTURALS INCLOSES

Sofia, Veliko Tarnovo, Arbanasi, monestir de Dryanovo, museu etnogràfic d’Etar, Kazanlak, Nessèbar, Plovdiv, monestir de Rila.

 • ENTRADES INCLOSES

 • A Sofia: Museu Nacional d’Història i Església de Boyana
 • A Veliko Tarnovo: Pujol Tsarevets
 • A Arbanasi: Casa de Konstantsaliev i església de la Nativitat
 • A Etar: museu arquitectònic-etnogràfic d’Etar
 • A Kazanlak: Museu de la Rosa, Museu d’Història “Iskra” i la Tomba Tràcia
 • A Nessèbar: esglésies medievals
 • A Plovdiv: Església dels Sants Constantí i Helena, teatre romà i museu etnogràfic (Plovdiv)
 • Museu del monestir de Rila.


Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació