Truca: 93 343 52 00
 

Canadà costa a costa

  • Destinació: Amèrica, Canadà
  • Durada: 15 dies
  • Sortida: 03/07/2017
  • Preu: 6320€

Altres sortides: 5 agost 2017
Una extraordinària experiència amb la natura

MONT-REAL – QUEBEC – OTTAWA GATINEU – REGIÓ DE LES MIL ILLES TORONTO – NIAGARA FALLS – CALGARY – BANFF – JASPER – KAMLOOPS – VANCOUVER – VICTORIA

Reserva ara Pregunta

Dia 6 agost 2016: BARCELONA – MONT-REAL
Hotel Gouverneur Place Depuis 4 **** o similar.
Presentació a l’aeroport de Barcelona, ​​2 hores abans de la sortida del vol amb destinació Mont-real. Un cop realitzat els tràmits d’embarcament agafarem vol amb destinació Mont-real.
Arribada a l’aeroport i trobada amb el nostre guia-acompanyant. Trasllat a l’hotel. Sopar.

Dia 7 agost 2016: MONTREAL – QUEBEC
Hotel Chateau Laurier 4 **** o similar.
Esmorzar. Al matí farem la visita de la ciutat. Mont-real és una ciutat de contrastos. Tindrem l’oportunitat de conèixer l’àrea financera i comercial, i la vella Mont-real amb la famosa església de Notre Dame, així com els nous espais urbans del centre que integren moderns edificis amb carrers exclusius per a vianants, plens de cafès, restaurants i cinemes. A la tarda sortirem cap a la ciutat de Quebec. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar.

Dia 8 agost 2016: QUEBEC
Hotel Chateau Laurier 4 **** o similar.
Esmorzar. Al matí farem la visita guiada de la ciutat. Quebec declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, té un estil de clara inspiració francesa. Visitarem el vell Quebec, la Plaça Reial, el Parc de les Plaines d’Abrahams, La Terrassa Duferin, la ciutadella i les seves fortificacions. També veurem el Vieux Port i els barris Petit-Champlain, i Chateau Frontenac. A la tarda visitarem les espectaculars Cascades Montmorency i excursió a l’illa d’Orleans. Retorn a l’hotel. Sopar.

Dia 9 agost 2016: QUEBEC – OTTAWA – GATINEU
Hotel Four Points By Sheraton, 4 **** o similar.
Esmorzar. Al matí, sortida cap a la ciutat d’Ottawa. Durant el recorregut vorejarem el llac Saint Pierre, Montebello. A l’arribada a Ottawa, realitzarem la visita panoràmica de la ciutat per descobrir els seus més important llocs. Destaquen el carrer Wellington i els seus edificis oficials, el Parlament Canadenc d’estil neogòtic, Sussex Drive lloc de residència del primer ministre i del Governador General, els grans museus, el Canal Rideau per acabar al barri més animat i popular de la ciutat, els voltants del Mercat By. Sopar.

Dia 10 agost 2016: OTTAWA – GATINEAU / REGIÓ DE LES MIL ILLES / TORONTO
Hotel Chelsea, 4 **** o similar.
Esmorzar. Al matí sortirem cap a la regió de les Mil Illes, embarcarem per fer un passeig en vaixell per aquesta regió, viatjarem a través d’una xarxa històrica de canals on podrem veure mansions, palaus i castells com el de Boldt i el de Singer. Continuarem fins a la ciutat de Kingston, construïda a l’extrem sud de la cadena de Rideau. Farem la visita a aquesta ciutat que va ser antiga capital de Canadà. Seguirem fins Toronto. Arribada a l’hotel. Sopar.

Dia 11 agost 2016: TORONTO – NIAGARA FALLS – TORONTO
Hotel Chelsea, 4 **** o similar.
Esmorzar. Al matí sortirem cap a les llegendàries cascades del Niàgara. Durant el recorregut farem una parada per visitar la localitat de Niagara on the Lake. A l’arribada embarcarem en un creuer que ens permetrà, apropar-nos a uns metres del mateix salt de l’aigua. Acabat el creuer temps lliure. Tornarem a Toronto, la ciutat més cosmopolita del país, per realitzar la visita panoràmica de la ciutat. Podrem veure els gratacels del districte financer, l’estadi Skydome, on juguen diversos equips de la ciutat, el barri xinès, el Harbourfront i la torre CN de 53 metres d’altura. Sopar.

Dia 12 agost 2016: TORONTO – CALGARY – BANFF
Hotel Banff Aspen Lodge, 3 *** Sup o similar.
Esmorzar. Trasllat cap a l’aeroport per agafar vol cap a Calgary. A l’arribada farem un visita panoràmica a aquesta ciutat amb veritable gust “Cowboy”, amb grans prades a un costat i les majestuoses muntanyes rocoses a l’altre. Continuarem cap a Banff. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar.

Dia 13 agost 2016: BANFF
Hotel Banff Aspen Lodge, 3 *** Sup o similar.
Esmorzar. Avui farem la visita al Parc Nacional de Banff. És el més vell de Canadà, una enorme zona protegida on s’encadenen llacs com el Louise, el Llac Peyto, el Moraine, o el Bow, miralls d’aigua turquesa impressionants per la seva coloració. Però també, són atractives formacions com el majestuós canó modelats per rierols (també d’aigües turquesa) com el Johnston. Veurem les cascades del riu Bow, els llacs Minnewanka i Two Jack, la muntanya Cascade i les xemeneies naturals anomenades “Hoodoos”. A la tarda ens dirigirem a visitar el Llac Louise. Aquest llac d’aigües turqueses, envoltat per la glacera Victòria i el castell Lake Louise, constitueix un dels paisatges més emblemàtics del Canadà. Retorn a l’hotel. Sopar.

Dia 14 d’Agost de 2016: BANFF – JASPER
Hotel Lobstick Lodge, 3 *** Sup o similar.
Esmorzar. Avui seguirem el nostre viatge a través de la ruta Icefields Parkways, carretera dels camps de gel. Al llarg del nostre recorregut veurem els llacs Bow i Peyto. Ens pujarem a un snowcoach, vehicle dissenyat especialment per desplaçar-se pel gel, per poder visitar la Glacera Athabasca. Continuarem per Icefields Parkways per poder veure les Cataractes Athabasca. Acabada la visita ens dirigirem al Parc Nacional de Jasper. Trasllat a l’hotel. Sopar.

Dia 15 agost 2016: JASPER - KAMLOOPS
Hotel Coast Kamloops, 3 *** o similar.
Esmorzar. Sortirem cap a Clearwater. Durant el recorregut pararem a la Muntanya Robson, el cim més alt de les muntanyes rocoses, 3.954 metres d’altura. A continuació ens dirigirem al Parc de Wells Gray, per poder veure les cataractes Helmecken. Seguirem el nostre viatge a través d’aquest increïble paisatge que ens portarà a conèixer les Cataractes Spahats. Arribada a Kamloops. Trasllat a l’hotel i sopar.

Dia 16 agost 2016: KAMLOOPS - VANCOUVER
Hotel Century Plaza Spa, 3 *** Sup o similar.
Al matí, després d’esmorzar, trasllat per carretera fins a Vancouver. A l’arribada farem la visita panoràmica de la ciutat, on podrem veure el carrer Robson, el districte financer, la Badia dels anglesos i el Parc Stanley, tan gran com tot el districte financer. Sopar.

Dia 17 agost 2016: VANCOUVER – VICTORIA – VANCOUVER
Hotel Century Plaza Spa, 3 *** Sup o similar.
Esmorzar. Embarquem a bord del BC Fery per fer la travessa fins a l’illa de Vancouver. Arribada a l’illa de Vancouver i continuarem fins a Victoria, capital de la British Columbia des de l’any 1871. Farem la visita de Victòria, on ens aturarem al Parc Thunderbird i el seu tòtems, l’Hotel Empress, el Parlament, el port i les seves hidroavions . A la tarda visitarem els Jardins Butchart, els més famosos d’Amèrica per la seva varietat de flors i arbres. Tornarem a Vancouver en ferri, travessant l’estret de Geòrgia. Sopar.

Dia 18 agost 2016: VANCOUVER
Hotel Century Plaza Spa, 3 *** Sup o similar.
Esmorzar. Al matí ens traslladarem cap al North Vancouver per poder veure el pont penjant de Lynn Canyon. Aquest parc situat al nord de Vancouver, dins de la mateixa ciutat, destaca pel seu pont penjant. Es troba entre els arbres del bosc i serveix d’unió entre les dues parts del canó. Entre el pont i el riu tenim 50 metres d’altura. A la tarda ascensió en telefèric cap a Grouse Mountain. Al cim de Grouse Mountain, podrem caminar i veure unes espectaculars vistes de tota la regió de Vancouver.

Dia 19 agost 2016: VANCOUVER – BARCELONA
Esmorzar. Matí lliure a Vancouver, per conèixer al nostre aire aquesta ciutat i realitzar les últimes compres. Trasllat a l’aeroport per agafar el vol amb destinació Barcelona. Nit a bord.

Dia 20 agost 2016: BARCELONA
Arribada a Barcelona.

 

Observacions importants:

Es recomana reservar amb suficient antelació per garantir la disponibilitat.
En el moment de la reserva es reconfirmarà si s’aplica algun suplement o descompte aeri.
En el moment de la reserva es realitzarà una paga i senyal del 25% de l’import del viatge.
Paga i senyal no reemborsable en cas de cancel·lació voluntària per part del viatger.
Per a cancel·lacions involuntàries veure condicions de l’assegurança d’Anul·lació.
El mínim de places per garantir la sortida del grup és de 10 viatgers confirmats.
S’informarà a tots els viatgers reservats la quantitat de places confirmades 21 dies abans de la data d’inici del viatge.
En cas de ser 14 viatgers confirmats viatjarà Guia Baraka amb el grup des de Barcelona.
En cas de ser menys de 14 viatgers confirmats disposarem d’assistència al viatger a l’aeroport de Barcelona el dia de sortida, a més de guia local de parla hispana a Canadà.

 

Descarregar PDF 

  • INCLOU

* Vols internacionals amb Air Canada

* Vols domèstics de línia regular.

* Allotjament en hotels de 1a Categoria

* Esmorzars en els hotels.

* Dinars als hotels o en restaurants

seleccionats.

* Transport en confortables autocars.

* Guia acompanyant de Baraka per a grups

superiors a 6 persones.

* Guia local de parla castellana o catalana

durant el viatge.

* Servei de maleters als hotels.

* Propines a guies locals i conductors.

* Totes les visites, activitats i/o espectacles

especificats en el programa.

* Assegurança de viatge i anul·lació.

* Taxes d’aeroport

* Visat

* Tot l’especificat en el programa.

  • NO INCLOU

* Extres en els hotels.

* Begudes en els àpats.

* Sopars

* Àpats en horaris de vol o aeroport.

* Tot allò no especificat en el programa.

  • SUPLEMENTS I DESCOMPTES

Suplement individual: 950 euros.

Venda anticipada (pàg. 4): -200 euros

Consulteu suplements per vol en classe business.

  • ITINERARI


Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació