Dia 1 | Dia 27 de Desembre de 2016: BARCELONA – DAKAR. Hotel Savana Dakar Presentació en l’aeroport de Barcelona, 02 hores abans de la sortida del vol amb destinació a Dakar, via Madrid. Asisitencia i trasllat a l’hotel. Allotjament. |
Dia 2 | Dia 28 de Desembre de 2016: DAKAR – GOREE – DAKAR Hotel Savana Dakar Sortida al matí després de l’ esmorçar en direcció al embarcadero de Goree, situat a Dakar, per agafar el ferri que ens deixarà en aquesta petita illa. Durant 4 segles, Goree va ser el punt de partida dels esclaus africans cap a Amèrica. Conserva intacte el seu aire mediterrani en el cor d’Àfrica i és avui dia, una illa plena d’artistes, amb l’encant de les seves antigues cases colonials, els seus carrers amb buganvillas multicolors i la màgia de les seves aigües càlides i cristal·lines. Podrem descobrir els seus racons, entre ells la famosa porta sense tornada, des d’on els esclaus eren enviats a les Américas. Després de la visita de la Illa i el menjar en el restaurant Chevaliers de Boufflers enfront de la platja, tornem a Dakar per fer un volt per la ciutat. Allotjament i sopar a l’hotel. |
Dia 3 | Dia 29 de Desembre de 2016: DAKAR – LLAC ROSE – SAINT LOUIS Lodge La Maison Rouge Esmorçar. Sortida cap al famós llac rosa, lloc mític de l’arribada de l’antic Ral·li París-Dakar, on es desenvolupa l’activitat d’extracció de la sal. Després d’una volta al llac i a les dunes en 4×4, seguim la nostra ruta en direcció a la ciutat colonial de Saint Louis, amb parada en Thies per esmorzar en el restaurant “Pamanda”. Pararem al poble de Geoul per veure el seu famós baobab (arbre místic i mil·lenari ple d’història). Arribada a Saint Louis. Allotjament i sopar en La Maison Rose. |
Dia 4 | Dia 30 de Desembre de 2016: SAIN LOUIS – PARC DELS OCELLS DE DJOUDL – SAINT LOUIS Lodge La Maison Rouge Esmorçar. Sortida al matí en direcció al parc dels ocells de Djoudj, tercera reserva ornitològica mundial i classificat com a patrimoni mundial de la UNESCO. Visita de la reserva amb llanxa. Menjar en el Restaurant del parc i volta a Saint Louis. A la tarda agafarem una calesa “carro tirat per cavalls” per visitar la primera capital de l’Àfrica occidental francesa amb les seves cases colonials i el seu famós barri de pescadors. Allotjament i sopar a La Maison Rose. |
Dia 5 | Dia 31 de Desembre del 2016: SAINT LOUIS – SIMAL Ecolodge de Simal Esmorçar. Ens espera un dia llarg de cotxe, que serà recompensat amb el paisatge que trobarem al nostre pas. Sortirem en adreça Kaolack on esmorzarem. Després d’un petit descans, seguirem la nostra ruta en direcció al Delta del Sine i Saloum per arribar al poble de Simal a la tarda. Allotjament i sopar en Ecolodge de Simal. Aquesta nit viurem un Cap d’any especial i diferent en un entorn natural i únic. Gaudirem de la “Cultura Serere” amb un ritual en forma de “lluita” i danses tradicionals de la gent local. |
Dia 6 | Dia 1 de Gener de 2017: SIMAL – NDANGANE – PIRAGUA XLUCA – SIMAL Ecolodge Simal Esmorçar. Aquesta Al matí ens acostarem al poble de Ndangane per embarcar en la piragua Xaluca, que ens portarà navegant entre els meandres del Rio Sine i Saloum per espectaculars paisatges de Manglars, on podrem observar nombroses espècies d’aus. Menjar en la piragua i bany en una Illa del Delta de Sine i Saloum. A la tarda, navegació de tornada fins a Ndangane. Trasllat a Simal. Allotjament i sopar en Ecolodge de Simal. |
Dia 6 | Dia 2 de Gener de 2017: SIMAL – JOAL FADIOUTH – SALY Hotel Royam Esmorçar. Avui sortirem en direcció a la Illa de Fadiouth, creuem el pont de Fadiouth per arribar a la Illa, que està formada de petxines marines, dipositades durant segles fins a crear un illot conegut avui com «l’illa de les petxines». En ella conviuen en total harmonia catòlics i musulmans, tal és així que comparteixen el mateix cementiri. Visitarem l’illa, els seus graners, i el seu cementiri de petxines i creus blanques. Havent dinat en el restaurant “La Taverne du pècheur” de Jaol, seguirem a la tarda la nostra ruta amb una parada en el port de Mbour, per assistir a l’arribada dels pescadors en piragües tradicionals abans d’arribar a l’estació balnearia de Saly. Allotjament i sopar a l’hotel Royam de Saly. |
Dia 7 | Dia 3 de Gener de 2017: SALY – DAKAR – BARCELONA Esmorçar. Dia de descans en l’estació balnearia de Saly. Després del menjar a l’hotel Royam, trasllat a Dakar per fer les últimes compres. Sopar en el restaurant “La Calebasse” amb vista al mar i al far de “Mamelles”, punt culminant de Dakar i trasllat a l’aeroport per agafar el vol de retorn. |
Preu per persona en Doble des de: 1.840,00 € + 150,00 € de taxes aèries, taxes aèries subjectes a reconfirmación al moment de la reserva i de l’emissió. Preu vàlid per reservasefectuadas abans del 04 de novembre del 2016
Suplement Individual:250,00€
De 8 4 persones suplement per persona: 195,00€
Preu nen (2-11 anys) compartint habitació amb els pares: 1.495,00€
Gràcies per confiar-nos el seu viatge