Truca: 93 343 52 00
 

COREA DEL NORD I COREA DEL SUD: Dos móns oposats

  • Durada: 16 dies

Consulteu preus i dates de sortida per al 2016

Corea del Nord trenca amb l’esquema del viatge convencional. És un país que viu aïllat, totalment tancat a les influències externes, amb el seu propi calendari, el seu propi sistema de vida, una història molt complexe i una cuina molt aromàtica… un cúmul de detalls per què el viatger visqui immers en un món gairebé irreal. La moderna Corea del Sud ens mostrarà l’evolució tan diferent que ambdós han seguit i que les fan realment atractives per a nosaltres.

Reserva ara Pregunta

 

 

Dia 1
BARCELONA – BEIJING (PEQUÍN).

Presentació a l’aeroport de Barcelona per sortir en direcció a Pequín, capital de la Xina i punt que utilitzarem com a base aèria per al nostre viatge a les dues Corees, la del Nord i la del Sud. Nit a bord.

Dia 2
BEIJING.

Al matí arribarem a la capital xinesa. Tindrem un temps per descansar abans de dinar. A la tarda aprofitarem per fer una passejada i impregnar-nos de l’ambient d’aquesta ciutat mil·lenària, però alhora bulliciosa. Soparem abans de tornar a l’hotel.

Dia 3
BEIJING – PYONGYANG.

Després d’esmorzar ens dirigirem a l’aeroport per agafar el vol que enllaça la capital xinesa amb la de Corea del Nord. Un cop a l’aeroport de la capital nord-coreana i després dels tràmits de duana, sortirem rumb a Pyongyang, una ciutat diferent i fascinant. Visitarem l’Arc de Triomf, enmig de dues grans avingudes. Farem el nostre sopar de benvinguda en un conegut restaurant. Allotjament.

Dia 4
(PYONGYANG) VISITA DE LA CIUTAT.

Després d’esmorzar continuarem coneixent la curiosa capital nord-coreana, visitant el Palau Memorial Kumsusan, on hi ha la figura embalsamada de l’antic líder del país Kim II-sung, el Cementiri dels Màrtirs Revolucionaris, el Temple Kwangbop, la Llibreria de Llengües Estrangeres, on es troben alguns dels pocs llibres en castellà, anglès i altres llengües foranes disponibles al país, la Porta Taedong, el Pavelló Ryongwang i la campana de bronze de Pyongyang. Dinarem i a la tarda farem una passejada per la plaça de Kim II-sung, visitarem el parc de la Font Mansudae, el gran monument Mansudae, l’emblemàtica Torre Juche, des de la talaia de la qual es pot contemplar una vista magnífica de tota la ciutat, el Monument de la Fundació del Partit, Mangyongdae (lloc de naixement del president Kim II-sung) i el metro de Pyongyang, considerat un dels més bells del món. Soparem en un altre destacat restaurant de la ciutat. Allotjament.

Dia 5
PYONGYANG – NAMPO.

Després d’esmorzar sortirem per carretera cap a Nampo, a la costa oest del país, on visitarem les tres tombes Kanso, Tokhungri i Susanri, vestigis de la fascinant historia imperial coreana, que tingué al nord la seva zona d’ influència més notable . Dinarem i a la tarda tindrem l’ oportunitat de conèixer la granja Chongsan, una cooperativa de treballadors que viuen en famílies i tenen fins i tot una escola, que visitarem. Sopar i allotjament a l’ hotel.

Dia 6
NAMPO – KAESONG.

Esmorzar. En sortir de Nampo, visitarem el Penya-segat del Mar de l’Oest, dic construït l’ any 1986 per l’ exèrcit nord-coreà, amb una longitud de 8 km que creua la desembocadura del riu Taedong. Des del mirador, en forma d’ àncora, gaudirem d’ impressionants vistes panoràmiques. Continuarem en el nostre vehicle fins al Mont Kuwol, on seguint la tradició també farem el tradicional pícnic. A la tarda visitarem la Tomba Anhak numero 3, una de les més aclamades pintures del país i que son Patrimoni de la Humanitat. Finalitzada la visita, seguirem el nostre viatge fins a la ciutat històrica de Kaesong. Sopar i allotjament.

Dia 7
KAESONG – ZONA DESMILITARITZADA – PYONGYANG.

Al matí, després d’esmorzar, sortirem cap al sud del país fins a la frontera amb Corea del Sud i visitarem l’anomenada zona desmilitarizada (DMZ) del poble de Panmunjom, just al paral·lel 38, lloc on es va signar l’encara vigent armistici de guerra entre les dues Corees. Després tornarem a la històrica capital de Kaesong, on visitarem el Museu Koryo, ubicat a la vella Acadèmia Songgyungwan, recinte del segle xi on s’estudiava antigament la doctrina confuciana. En aquest bell marc coneixerem les més de mil peces artístiques i històriques sobre la societat, l’economia, la ciència i la cultura de l’antic regne de Koryo, antecessor de la Corea actual. Dinar. Visitarem el mausoleu del rei Kongmin i la seva esposa, magnífic conjunt funerari del segle xiv format per les dues tombes de l’antic monarca de Koryo i la seva esposa, envoltats de nombroses tombes que representen animals simbòlics, alts càrrecs d’Estat, generals i guardes celestials. Arribarem a Pyongyang a darrera hora de la tarda. Sopar i allotjament.

Dia 8
PYONGYANG – MONT MYONGHANG.

Esmorzar. Al matí visitarem el Museu de la Guerra de Corea, on hi ha alguns dels més curiosos artefactes antics de l’exèrcit comunista, el Memorial de la Guerra i els Estudis de Cinema. Després de dinar anirem a conèixer la factoria de teixits de seda de Pyongyang, on apreciarem el singular art coreà en treballar aquest teixit. Visitarem també el submarí USS Pueblo i el palau de l’Escola d’Infants, abans de dirigir-nos cap al veí Mont Myohyang. Sopar i allotjament.

Dia 9
MONT MYONGHANG – PYONGYANG.

Esmorzarem i sortirem a visitar la curiosa Exhibició Internacional de l’Amistat i l’antic i bell Temple Budista Pohyon, d’estil coreà. En aquests bells paratges farem una caminada suau per les valls de les cascades Manpok. Per dinar farem un pícnic tradicional i reprendrem el trajecte de tornada a Pyongyang per fer la visita més curiosa del país, la botiga de records per a turistes, l’únic lloc on se’n poden comprar a causa de la idiosincràsia del país. Un tradicional sopar barbacoa a base de carn d’ànec serà el nostre comiat culinari al país. 

Dia 10
PYONGYANG – BEIJING.

Després d’esmorzar ens acomiadarem de Corea del Nord volant novament a Pequín. Arribarem a la capital xinesa i anirem al mercat de la seda, on podrem fer les últimes compres a la Xina abans de marxar cap a Corea del Sud l’endemà. Després d’un bon sopar, anirem cap a l’hotel. Allotjament.

Dia 11
BEIJING – SEÜL.

Esmorzarem abans d’anar a l’aeroport per agafar el vol a Seül. Arribada a l’aeroport de la capital sud-coreana, un dels més moderns del món, que ja ens mostra la gran evolució i l’elevat nivell de vida d’aquesta Corea. Sopar i allotjament.

Dia 12
SEÜL – BUSAN.

Al matí ens dirigirem a Busan, la segona ciutat més gran de Corea i una de les més obertes del país. Hi visitarem la sempre interessant platja Haeundae i la Nurimaru APEC House a l’illa Dongbaekseom. Dinarem i prosseguirem el nostre recorregut vers el Centrum Shopping Mall, la Torre de Busan i el pintoresc i entranyable mercat de peix Jagalchi. Sopar i allotjament.

Dia 13
BUSAN – GYEONGJU.

Esmorzar. Encara a Busan, visitarem el parc Taejondae. Després anirem a la ciutat de Gyeongju, el centre històric de Corea del Sud i una ciutat plena de temples i monuments, molts dels quals són espectaculars. Després de dinar visitarem el temple Bulguksa (U), el Museu Nacional de Gyeongju i l’esplèndid Anapji. Sopar i allotjament.

Dia 14
GYEONGJU – ANDONG – SEÜL.

Aquest matí ens dirigirem cap a Andong, un dels majors centres històrics de Corea. Visitarem el poble tradicional d’Hahoe, que conserva perfectament l’arquitectura secular del país. Després d’haver conegut una part del país, dinarem i tornarem a Seül, on visitarem el carrer d’antiguitats d’Insaedong i l’observatori de la Torre de Seül, des del qual podrem veure tota la ciutat des d’un marc incomparable. Sopar i allotjament.

Dia 15
(SEÜL) VISITA DE LA CIUTAT I ESPECTACLE.

Esmorzar. Dedicarem el dia a visitar Seül, el centre cultural i polític de Corea i una de les ciutats més vibrants de l’Àsia oriental. Inclourem en el nostre recorregut el palau Gyeongbokgung, el Museu del Folklore Nacional, la plaça Gwanghwamun, els bells canals de Cheonggyecheon i el districte de compres de Myeongdong, i també farem un creuer pel riu Han, el mític riu que travessa la ciutat. Finalment gaudirem d’un espectacle únic: el Nanta, que és típic de Corea. Sopar i Allotjament.

Dia 16
SEÜL – BARCELONA.

Anirem a l’aeroport per iniciar el retorn a Barcelona i deixar enrere les dues Corees, un autèntic contrast entre el Nord i el Sud a causa de la seva mentalitat. Justament l’evolució tan diferent que totes dues han seguit és el que les fa realment atractives per a nosaltres.

 

  • INCLOU

* Vols internacionals.

* Allotjament en hotels 5* a Beijing, Seul, Busan, Gyeongju i 4* a Pyongyang, Nampo i 3* a Kaesong i Mont Myonghang

* Esmorzars buffet o americans.

* Dinars i sopars als hotels o en restaurants seleccionats.

* Transport en confortables autocars.

* Guia acompanyant de Baraka.

* Guia local de parla castellana.

* Servei de maleters als hotels.

* Propines a guies locals i conductors.

* Totes les visites especificades en el programa.

* Assegurança de viatge i anul·lació.

* Taxes d’aeroport i de combustible (€).

* Visats de Xina i Corea del Nord.

* Tot l’especificat en el programa.

  • NO INCLOU

* Extres en els hotels.

* Begudes en els àpats.

* Àpats que coincideixin amb horaris de vol o aeroport.

* Tot allò no especificat en el programa.

  • PREUS

Preu per persona en habitació doble: 6.590 €

Suplement individual: 1.180 €

Venda anticipada: - 200 €

Consulteu el suplement per vols en classe bussiness.


Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació