Truca: 93 343 52 00
 

CREUER PEL RIU MEKONG: De Vietnam a Cambodja

  • Destinació: Àsia, Cambodja, Vietnam
  • Durada: 13 dies

Consulteu preus i dates de sortida per al 2018

El Cuu Long, o riu dels Nou Dragons, que a Occident coneixem pel Mekong, serà el company de viatge inseparable en aquest recorregut que s’inicia al Vietnam, amb embarcament al delta a la regió de Saigon, i finalitza a Cambodja, on es desembarca a Siemréap.
Tot recorrent l’escenari enlluernador que es desplega als marges d’aquest impressionant riu, motor econòmic de la península d’Indoxina, podrem sentir la història que l’envolta, amb episodis a vegades carregats de sang, de guerres, però també és la llar de milions de nadius que viuen de la pesca i de l’arròs. Envoltat i bressolat per muntanyes i camps, s’hi troben ciutats molt representatives, pagodes i habitatges construïts sobre pilons. Un escenari que hipnotitza, alhora que ens ensenya la humilitat, la senzillesa i la bellesa de la natura.
La nostra estada a Siemréap serà el punt culminant del viatge.

Reserva ara Pregunta

 

 

Dia 1
BARCELONA – HO CHI MINH.

Presentació a l’aeroport de Barcelona per agafar el primer dels vols que ens durà fins a l’antiga Saigon. Dinar, sopar i nit a bord.

Dia 2
HO CHI MINH. VISITA DE LA CIUTAT.   (Dinar i Sopar)

En arribar a Ho Chi Minh, i un cop passats els tràmits duaners, ens traslladarem a l’hotel. Després de dinar farem una visita panoràmica de la ciutat. En veurem el Palau Presidencial i el Museu de la Guerra, on podrem conèixer d’una manera interessant els detalls de la guerra que van patir els vietnamites i nombroses armes i aparells que s’hi van emprar. Veurem també la plaça de la Reunificació, la catedral de Notre Dame i l’Opera House. Anirem cap al barri xinès Cholon, on trobarem la pagoda de Thien Hau, temple dedicat a la deessa del mar, i finalment passarem pel gran mercat. Sopar i allotjament.

Dia 3
HO CHI MINH – MY THO (embarcament creuer Mekong).    (Esmorzar, Dinar i Sopar)

Després d’esmorzar ens dirigirem cap al riu Mekong, anomenat pels vietnamites «el riu dels nou dracs». Passarem per unes zones rurals encantadores amb camps d’arròs esquitxats per petits llogarrets i tombes ancestrals de pedra blanca. Arribarem a My Tho, ciutat fundada a la dècada de 1680 per refugiats xinesos que fugien de Taiwan, on podrem veure el mercat central i la centenària església catòlica abans d’embarcar en el vaixell amb el qual navegarem pel riu Mekong aquests propers dies. Pensió completa a bord.

Dia 4
(creuer Mekong) CAI BE – CHAU DOC.   (Esmorzar, Dinar i Sopar)

Pensió completa a bord. Navegarem cap a l’illa de Dong Hoa Hiep, localitzada enmig de Vinh Loung i Cai Be. Aquesta regió es troba a la riba del Mekong oriental. Les poblacions viuen principalment de l’agricultura i l’artesania. Farem una visita a la residència imperial de Duc Ba i del mercat flotant de Cai Be, on, com en el cas d’altres ciutats del delta, és tradicional el transport fluvial, més fiable i menys costós que el transport per carretera. Després de dinar visitarem un taller tradicional de processament de l’arròs, abans de continuar la navegació fins a Chau Doc, població situada al riu Hau, una de les branques del Mekong.

Dia 5
(creuer Mekong) CHAU DOC – PHNOM PENH.   (Esmorzar, Dinar i Sopar)

Pensió completa a bord. Aquest matí tindrem l’oportunitat d’assistir a una classe de tai-txi a la coberta de la motonau. Farem un passeig pel mercat local i les aldees flotants i visitarem una petita comunitat musulmana txam, ètnia que es va expandir des de Borneo cap a Indoxina en temps de l’anomenada cultura Sa Huynh, cap als segles i i ii aC. Tornarem al vaixell per dinar i, seguint el curs del riu Mekong, creuarem la frontera per entrar a Cambodja i arribar fins a Phnom Penh, la capital.

Dia 6
(creuer Mekong) PHNOM PENH.   (Esmorzar, Dinar i Sopar)

Pensió completa. Després d’un esmorzar matiner, sortirem a descobrir l’energia i el clamor de la capital de Cambodja, considerada una de les més boniques d’Orient. Malgrat la seva turbulenta història, conserva encara l’encant colonial. El nom de la ciutat és en honor al Wat Phnom Daun Penh, conegut actualment per Wat Phnom o «temple turó». És seu del govern i important centre comercial del sud-est asiàtic a causa de la seva estratègica situació geogràfica al delta amb la confluència dels rius Mekong i Tonle Sap, que la fan port fluvial amb sortida al mar de la Xina. Phnom Penh va ser constituïda capital el 1431 pel rei Phnea Yat, després que aquest deixés Angkor Wat, segurament per la forta pressió de les invasions tailandeses, si bé també s’han apuntat com a raons les epidèmies, la manca d’aliments i la possibilitat de noves rutes comercials amb la Xina. Visitarem el Palau Reial, la Pagoda de Plata, el Museu Nacional i el turó amb el temple de Phnom, conegut per Wat Phnom, pagoda símbol de la ciutat. Dinarem en un restaurant local i tot seguit visitarem el Museu del Genocidi, on es presenten els horrors que els habitants del país han viscut en el decurs dels darrers anys de la seva història, fonamental per comprendre’n l’evolució. Al vespre, el sopar serà amenitzat amb danses tradicionals khmers.

Dia 7
(creuer Mekong) PHNOM PENH  - KAMPONG CHAM.   (Esmorzar, Dinar i Sopar)

Pensió completa a bord. Aquest matí visitarem el poblat de Chong Koh, situat en una illa al bell mig del riu, on es poden veure les ruïnes del temple de Wat Nokor, d’estil budista, tot i que el complex arqueològic correspon a una època anterior a l’adveniment del budisme a Cambodja. El seu interior conté un interessant santuari que, segons els científics, contindria en l’antiguitat una estàtua de Xiva, déu destructor. Després d’un passeig per aquesta població, continuarem navegant per contemplar llogarrets de pescadors i petits poblats rurals fins a arribar a la bonica ciutat d’Angkor Ban, adormida en el temps. Ens barrejarem amb els seus habitants i les seves activitats diàries per experimentar el plàcid ambient d’aquesta població. Novament a bord de la motonau, emprenem la navegació en direcció a Kampong Cham.

Dia 8
(creuer Mekong) KAMPONG – WAT HANCHEY.   (Esmorzar, Dinar i Sopar)

Pensió completa a bord. Després de l’esmorzar arribem al temple de Wat Hanchey, de l’època preangkoriana. Enlairat en un turó que domina el riu, gaudirem d’una de les millors vistes panoràmiques de tota la regió. Construït el segle VII, aquestes antigues estructures fan justícia a l’arquitectura de l’imperi de Xen-la, precursor de l’imponent Angkor. Per completar la bellesa de l’entorn,  assistirem a una cerimònia dels monjos locals i després, amb llanxes inflables, ens aproparem fins a la petita platja i ens banyarem en les aigües del color del te d’aquesta part del Mekong. De tornada al vaixell, visitarem un orfenat. Sens dubte, una jornada que ens quedarà ben gravada a la memòria, plena d’experiències acompanyades de les belles imatges que ofereixen els ben organitzats paddies d’arròs.

Dia 9
(creuer Mekong) KAMPONG CHAM – KAMPONG CHHNANG – TONLE SAP.   (Esmorzar, Dinar i Sopar)

Pensió completa. Amb la sortida del sol, el vaixell emprendrà la navegació cap a Kampong Chhnang, per la presa i al llarg del meandre del riu Tonle Sap, que curiosament es va estrenyent, sempre vorejat per la jungla asiàtica. Ens aturem en un dels últims poblats d’orfebres per veure la comunitat sencera dedicada a la fabricació de nombrosos objectes de plata. Visitarem també una escola flotant, on tindrem l’ocasió d’interactuar amb els nens, que, entre altres assignatures, estudien anglès. Experimentarem, així, l’autèntic estil de vida rural dels khmers. Continuarem la nostra ruta cap al llac Tonle Sap. Durant l’estació seca, el llac és més aviat petit, amb 2.590 km2 i 1 m de profunditat. Però durant els monsons es produeix un fenomen que només Cambodja i Egipte, amb el Nil, poden presenciar: els rius Sap i Mekong canvien el sentit del corrent a causa de l’abundància de les pluges que comencen al juny i acaben cap al desembre. Com que les aigües creixen tant, són rebutjades pel mar o queden estancades i llavors busquen un espai natural d’extensió o retir, en aquest cas, el llac Sap, la grandària del qual es multiplica per deu en la temporada de pluges. Al vespre tindrem un sopar de comiat.

Dia 10
LLAC TONLE SAP SIEM REAP ANGKOR WAT.   (Esmorzar, Dinar i Sopar)

Esmorzar a bord. Creuarem el llac considerat el cor de Cambodja, amb una llargària de 150 km, hàbitat d’una gran quantitat d’aus que hi nien durant tot l’any. Representa l’extensió d’aigua dolça més important del sud-est asiàtic, localitzada a la plana central del país. Desembarquem a Siem Reap. Ens acomiadem de la simpàtica tripulació i ens traslladem a l’hotel. Siem Reap és la ciutat base per poder explorar els fabulosos temples d’Angkor. Havent dinat, començarem la visita de l’extens recinte arqueològic d’Angkor, un complex hindú khmer en bona part destruït, que representa l’atracció turística i cultural per excel·lència de Cambodja. La natura salvatge, que permet que arbres, arbusts i plantes recobreixin els temples, confereix un màgic aspecte al conjunt fins al punt que ha esdevingut l’escenari escollit per a nombroses pel·lícules d’acció. Contemplarem el temple d’Angkor Wat, que rivalitza amb les piràmides d’Egipte per la seva monumentalitat i qualitat artística. Tornarem a l’hotel després d’admirar l’espectacular posta de sol des d’Angkor Wat. Sopar i allotjament.

Dia 11
(SIEM REAP) ANGKOR THOM, BAYON I TA PROM.   (Esmorzar, Dinar i Sopar)

De bon matí i envoltats d’aquests mítics temples, observarem la sortida de sol. Retorn a l’hotel per esmorzar. Tornarem a dedicar el dia a Angkor per visitar la porta sud d’Angkor Thom, el famós Bayon, Baphuon, la terrassa dels Elefants i la terrassa del Rei Leprós. Dinarem i, a la tarda, visitarem Srah Srang, Banteay Kdei, Chau Say Tevoda, Thommnon i el fabulós temple de Ta Prom, abraçat per unes figures enormes i gegants plantes enfiladisses. En finalitzar la jornada, tindrem l’oportunitat de veure la vesprada situats al temple de Phnom Bakheng. Sopar i allotjament

Dia 12
SIEM REAP – VOL DE RETORN.   (Esmorzar i Dinar)

Esmorzar a l’hotel. Al matí visitarem una fàbrica de seda i d’artesanies. Dinarem i marxarem cap a l’aeroport per emprendre el vol de tornada. Sopar i nit a bord.

Dia 13
ARRIBEM A BARCELONA.

Al matí arribarem a Barcelona, on donarem per acabat aquest viatge, que ens haurà permès conèixer uns territoris amb uns magnífics tresors arqueològics i naturals.

 

  • INCLOU

* Vols internacionals.

* Allotjament en hotels de 5* a Ho Chi Minh i Siem Reap.

* Creuer a bord de la motonau de luxe MV Jayavarman en cabina categoria superior.

* Esmorzars bufet.

* Pensió completa a bord, i dinars i sopars als hotels o en restaurants sleccionats de Ho Chi Minh i Siem Reap.

* Trasllats i visites en autocar de luxe amb aire condicionat.

* Guia acompanyant de Baraka.

* Guies locals per a les visites.

* Servei de maleters als hotels.

* Propines a guies locals i conductors.

* Totes les visites especificades en el programa.

* Assegurança de viatge i anul·lació.

* Taxes d’aeroport i de combustible

* Visats de Vietnam i Cambodja.

* Tot l’especificat en el programa.

  • NO INCLOU

* Extres en els hotels.

* Begudes en els àpats.

* Àpats que coincideixin amb horaris de vol o aeroport.

* Tot allò no especificat en el programa.


Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació