Truca: 93 343 52 00
 

CUBA

  • Destinació: Amèrica, Cuba
  • Durada: 15 dies
  • Sortida: 01/08/2017
  • Preu: 4977€

SANTIAGO DE CUBA – CAMAGÜEY – TRINIDAD – SANTA CLARA – CAYO SANTA MARIA – GUAMÁ – L’HAVANA – VIÑALES

Un conjunt d’olors, sabors i ritmes caribenys fan d’aquest país de contrasts un dels més interessants del Carib. La seva història i el seu present es fusionen de forma sorprenent davant els ulls del viatger.
El patrimoni colonial, la bellesa natural de les valls i les cristal·lines aigües, combinades amb la simpatia dels seus habitants converteixen a Cuba en una seductora destinació.

Reserva ara Pregunta

 

Dia 1
BARCELONA – SANTIAGO DE CUBA.

Presentació a l’aeroport de Barcelona, on amb l’ajuda del nostre guia farem els tràmits de facturació i embarcament per al vol que ens durà a Santiago de Cuba. Arribarem a Santiago de Cuba on després dels tràmits de duana ens traslladarem a l’hotel. A la tarda, a menys de 5 minuts de l’hotel, en taxi, podrem anar a fer un tomb pel Parc Céspedes, la Plaça Dolores, o el carrer Heredia on podrem anar a prendre alguna cosa a la terrassa de l’Hotel Casa Granda o pujar a l’última planta de l’Hotel Santiago, des d’on podrem apreciar tota la ciutat. Anirem a sopar al nostre hotel i ens allotjarem.

Dia 2
VISITA A SANTIAGO DE CUBA.

Després d’esmorzar coneixerem el centre històric, que ha sigut bressol del genuí Ron Bacardí i de la Revolució Cubana de 1959. Visitarem la Plaça de la Catedral o el Parc Céspedes, al voltant del qual es troben els palaus i carrers més importants de la ciutat. També visitarem la casa de Diego Velázquez on hi ha una admirable exposició de mobles d’època i del clàssic estil arquitectònic colonial. Anirem a dinar al restaurant del Castell de Morro des d’on tindrem una vista panoràmica de la ciutat: el cementiri Santa Ifigenia, la Plaça de la Revolució, el Teatre Heredia, la Universitat d’Orient i el barri Vista Alegre. A continuació, visitarem el Museu 26 de Juliol, o antiga Caserna Moncada i de tornada a l’hotel, gaudirem de la vitalitat i el ritme dels carrers santiagueros i de la seva gent. A la nit, gaudirem d’un sopar especial i més tard amb els nostres guies locals prendrem una copa en un dels autèntics racons de la ciutat, mentre coneixem una mica del Santiago de Cuba nocturn.

Dia 3
SANTIAGO DE CUBA.

Esmorzarem i anirem a visitar el Santuari de la Verge de la Caritat del Coure, patrona adorada de Cuba, tan pels devots catòlics, com per la religió Yoruba. Aquesta religió té les seves arrels a l’Àfrica on va ser portada pels esclaus a Amèrica i va servir de recolzament moral i espiritual, impedint caure als vençuts pel dolor i la nostàlgia enfront la injustícia, la infàmia i el ultratge al que van ser sotmesos pels seus opressors. A continuació passejarem pel Parc Baconao i al mig dia, de tornada a la ciutat, anirem a Platja Siboney on dinarem. Després la tarda, la tindrem lliure per gaudir de l’hotel o anar al centre. El sopar el farem a l’hotel i abans d’allotjar-nos podrem anar a donar un tomb nocturn per la ciutat a prendre un Mojito o una copa.

Dia 4
SANTIAGO DE CUBA – CAMAGUEY.

Avui, després d’esmorzar, sortirem cap a Bayamo, on farem una visita panoràmica del centre històric d’una ciutat que, en el segle XVIII, va ser incendiada pels seus habitants. Anirem a dinar i continuarem fins a Camaguey, Vila de Santa María del Port del Príncep, on arribarem al final de la tarda. Soparem a l’hotel i farem un passeig nocturn pel centre amb una Historiadora d’Art, especialista en la influència d’Arquitectura catalana a l’arquitectura de Camaguey, i amb l’estudiant d’Arquitectura, que ens convidaran a prendre alguna cosa mentre caminem una mica pel nocturn Camaguey. Allotjament a l’hotel.

Dia 5
CAMAGUEY.

Esmorzarem i visitarem la ciutat de Camaguey i els seus punts més interessants com són la Plaça San Juan de Déu, el Parc Agramonte, el Teatre Principal, el Casino Campestre, la Plaça del Carme, la Plaça de la Caritat i el Cementiri, on visitarem la cèlebre tomba de Dolores Rondón. Per dinar anirem a la festa del “puerco asao” on menjarem al pati d’una casona al més pur estil local. Per sopar anirem a l’antic Casero colonial convertit en restaurant. Allotjament a l’hotel.

Dia 6
CAMAGUEY – TRINIDAD.

Esmorzar. Ens traslladarem a Trinidad passant per Florida, Ciego d’Àvila, Hatibonico, Sancti Spiritus… I durant el trajecte pararem per dinar. A la tarda visitarem la Torre Manaca – Iznaga, on coneixerem la particular història d’aquest lloc i on podrem beure’ns un got de “Guarapo” que és el suc de la canya de sucre. Més tard arribarem a Trinidad, la ciutat colonial millor conservada des d’on va partir Hernán Cortés a la conquista de Mèxic. Soparem al nostre hotel.
I a la nit pujarem Las Escaleras on trobarem música en directe. I més tard anirem de festa a una discoteca que va ser un antic convent convertit en pista de ball, i com a sostre té les estrelles. Allotjament a l’hotel.

Dia 7
TRINIDAD.

Després d’esmorzar anirem a visitar els Topes de Collantes i a gaudir dels salts d’aigua del Caburní. Al mig dia farem un dinar campestre per la zona. I disposarem de la tarda lliure per descansar a l’hotel, recórrer la ciutat més tranquil·lament o anar a veure la posta de sol. Per sopar anirem a l’hotel, i ens allotjarem.

Dia 8
TRINIDAD – SANTA CLARA – REMEDIOS – CAYOS DEL NORTE DE VILLA CLARA.

Al matí, després d’esmorzar, sortirem a recórrer la ciutat pels empedrats carrers del centre històric, per apreciar les casones i palauets colonials, el Parc central, la casa d’un alfarero local descendent d’immigrants espanyols (de Santander). I a mig matí arribarem a la Canchánchara. Dinarem i després sortirem cap a la ciutat de Santa Clara on visitarem el monument del Tren blindat, el parc principal de la ciutat, l’antiga estació de ferrocarrils i finalitzarem el recorregut en el monument on descansen les restes mortals del Ché Guevara. De camí al Cayo farem una parada a Remedios, municipi conegut per les seves festes on prendrem un cafè. Al final de la tarda tindrem temps lliure per gaudir de la platja. A la nit soparem i ens allotjarem. Estada en règim de tot inclòs.

Dia 9
CAYOS DEL NORTE DE VILLA CLARA.

Després d’esmorzar agafarem l’autobús, més conegut com la guagua, i anirem cap al Cayo de Brujas on agafarem un catamarà i navegarem bordejant petites illes i illots pròxims a la costa. També podrem gaudir d’una sessió de snorkeling a les aigües càlides i transparents de la segona barrera coral·lina més extensa del món, habitada per complexes formes de vida de diferents colors. Dinarem llagosta a la platja. Estada en règim de tot inclòs. 

Dia 10
CAYOS DEL NORTE DE VILLA CLARA.

Aquest dia és lliure i l’aprofitarem per gaudir de la preciosa platja que ofereix aquest lloc declarat Reserva de la Biosfera i que és un exemple de harmoniosa combinació de naturalesa i enginyeria reconegut internacionalment. Estada en règim de tot inclòs.

Dia 11
CAYO – GUAMÁ – L’HAVANA.

Esmorzarem i anirem al Parc Natural Ciénaga de Zapata, on visitarem el llogaret Taína i el viver de cocodrils, passejarem en llanxes per la llacuna i dinarem al mateix Parc. Després continuarem cap a l’Havana i un cop allà anirem a sopar a un antic Pent House convertit en una empresa privada, arrel dels canvis econòmics en l’illa dels últims anys. Allotjament a l’hotel.

Dia 12
L’HAVANA – VIÑALES – L’HAVANA.

Esmorzarem i sortirem cap a la comunitat de Las Terrazas , projecte ecològic ubicat a la Serra del Rosari, declarada per la UNESCO com Reserva de la Biosfera, gaudint de la flora i la fauna cubanes i de la bellesa del lloc. Dinarem a la comunitat i després seguirem cap a la Vall de Viñales, particular entorn natural caracteritzat pels Mogotes. Més tard, anirem a visitar la Cova del Indi, la recorrerem en llanxes que agafarem dintre de la cova, en el seu riu subterrani. Al final de la tarda sortirem per l’autopista nacional, també coneguda com les 8 vies, cap a la Ciutat de l’Havana. I soparem en un dels millors paladars de l’Havana Vella. Per anar a sopar anirem amb cotxes antics dels anys 50 o en Cocotaxis. Allotjament a l’hotel.

Dia 13
L’HAVANA.

Avui, havent esmorzat, tindrem tot el dia per visitar el Morro – Cabaña, caminarem per l’Havana Vella, la Plaça d’Armes, el Carrer de los Oficios fins la Plaça de San Francisco de Asís, visitarem el museu del Ron, caminarem pel carrer dels Mercaderes fins a l’Hotel Ambos Mundos (on va viure Hemingway); continuarem cap a la Plaça de la Catedral i després anirem a la Bodeguita del Medio (on beurem els cèlebres mojitos). Dinarem en un restaurant local i després realitzarem un recorregut per la zona moderna. També farem una ruta panoràmica en autocar pel Museu de la Revolució; Parc Central, Gran Teatre de L’Havana; el Capitoli; el Malecón, la Plaça de la Revolució, la Universitat de l’Havana. Soparem a l’hotel i seguidament anirem al Cabaret Tropicana per veure l’espectacle “sota la pluja” mentre prenem un Ron Havana Club. Allotjament a l’hotel.

Dia 14
L’HAVANA – BARCELONA.

Esmorzarem i disposarem d’un temps lliure per conèixer una mica més la vida en els carrers o fer les últimes compres per acomiadar-nos de l’Havana. Dinarem en un paladar, entrarem al Capitoli, caminarem pel carrer Reina i visitarem la casa d’alguna família havanera. El nostre comiat de l’Havana serà amb un mojito i una mica de música cubana als jardins de l’hotel Nacional. A l’hora convinguda, ens dirigirem a l’aeroport per a fer els tràmits de facturació i embarcament per a la nostra tornada a Barcelona. Nit a bord.

Dia 15
BARCELONA.

Arribarem a Barcelona després d’aquesta ruta per bells paisatges i ciutats que haurem recorregut en el nostre viatge.

 

 

Descarregar PDF 

  • INCLOU

* Vols internacionals de línia regular.
* Allotjament en hotels de 5* a Santiago i Cayo Santa Maria, 4* a l’Havana i 3* amb encant a Camagüey i a Trinidad.
* Esmorzars en els hotels.
* Dinars i sopars als hotels o en restaurants seleccionats.
* Transport en confortables autocars.
* Guia acompanyant de Baraka per a grups superiors a 14 persones.
* Guia local de parla castellana durant el viatge.
En el cas de grups inferiors a 14 persones hi haurà assistència a l’aeroport de sortida i guia local per a tot el viatge.
* Servei de maleters als hotels.
* Propines a guies locals i conductors.
* Totes les visites, activitats i/o espectacles especificats en el programa.
* Assegurança de viatge i anul·lació.
* Taxes d’aeroport i de combustible.
* Visat
* Tot l’especificat en el programa.

  • NO INCLOU

* Extres en els hotels.
* Begudes en els àpats.
* Àpats que coincideixin amb horaris de vol o aeroport.
* Tot allò no especificat en el programa.

  • SUPLEMENTS I DESCOMPTES

Suplement individual: 799 euros.

Venda anticipada (90 dies): -200 euros

  • ITINERARI


Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació