Truca: 93 343 52 00
 

Baraka Circuit: Descobrint Polònia

 • Destinació: Alemanya, Europa
 • Durada: 8 dies

Sortides garantides, mínim 2 persones.
Sortides des de Barcelona
(Consultar sortides des d’altres ciutats)
T’interessa? Consulta preus i dates per al 2018

Reserva ara Pregunta

Dia 1

Barcelona – Varsòvia. 

Presentació en l’aeroport de sortida 02 hores abans de sortida del vol amb destinació Varsòvia. Arribada i assistència del nostre personal a Polònia que ens traslladaran al nostre hotel. Allotjament.

Dia 2

Varsòvia (Esmorçar i sopar)

Després de l’esmorçar visita guiada de la ciutat. Començarem amb el Palau de la Cultura i la Ciència, l’edifici més alt de la ciutat construït en l’estil arquitectònic – socrealista (stalinista) visitarem els Jardins Reals de Lazienki, el parc més important i distingit de la capital polonesa. Aquí aquesta situat el monument a Federico Chopin juntament amb varietat escultures i palaus. El més important és el Palau sobre l’Aigua. Després veurem els la zona de l’antic Gueto de Varsòvia. Seguim amb la Ruta Real, la Universitat de Varsòvia, el Palau del President, el Castell Real. Un passeig pel Casc Antic de la Ciutat inscrit en la UNESCO, la columna de Segismundo, la plaça del mercat, els murs, Barbakan, la casa de Marie Curie Sklodowska, el Monument de l’Aixecament de Varsòvia. Temps lliure. 

Opcional: Pujada en ascensor al mirador trepitjo 30 del Palau de la Cultura (188 m) És el punt mes alt de la capital de Polònia i aquesta localitzat en el punt central de la ciutat. Des del mirador tendirem la millor visita de la panoràmica de la ciutat i el rio Vístula.

En la tarda Opcional: Recital de piano a Varsòvia. 

Sopar i allotjament. a Varsòvia.

Dia 3

Varsòvia – Czestochowa – Austwichz Birkenau – Cracovia (Esmorçar i sopar)

Al matí sortida cap a Cracovia. visitant. En ruta realitzem curta parada en Czestochowa, temps per veure la imatge de la Verge Negra (sense visita guiada del Santuari). Continuarem fins a Oswiecim, per visitar Auschwitz-Birkneau visita guiada en el museu de l’antic camp de concentració Nazi Alemany inscrit en la UNESCO. Lloc de Martiri de la Humanitat. Arribada a Cracovia. Temps lliure. Sopar i allotjament.

Dia 4

Cracovia (Esmorçar i sopar)  

Després de l’esmorçar. Realitzarem la visita de la ciutat. Recorrerem el Casc vell de la ciutat, Patrimoni de la UNESCO i visitarem el pujol de Wawel i la Catedral (sense criptes). Veurem el Castell de Wawel i el Collegium Maius. Passejarem pel Casc Antic, Les Llotges dels draps, visitarem la Basílica de Santa María on podrem veure el famós retaule gòtic de fusta policromada. Temps para escolta al trompetero.

Opcional: Excursió mines de Sal de Wieliczka. Excavada en la segona meitat del segle XIII. Es descendirà a una profunditat de 135 metres per recórrer durant dues hores dos quilòmetres de galeries i càmeres subterrànies ocasionalment interrupmpidas per llacs salins. 

Temps lliure fins a l’hora del sopar amb concert Klezmer. Allotjament en Cracovia.

Dia 5

Cracovia – Wroclaw (Esmorçar i menjar). 

Esmorçar. Després del desdejuni, viatge a Wroclaw. Arribada. Esmorzar. Visita de la ciutat: la Universitat de Wroclaw (fora), la Plaça Principal, la casa dels Gnoms i Hansel i Gretel, l’Ajuntament, plaça de les flors. Continuem el passeig a través dels ponts sobre els canals del rio Odra fins a la illa de Ostrow Tumski i visitem la catedral de Sant Joan Baptista. Tarda lliure. Allotjament.

Opcional: Passeig amb barca pels canals de la ciutat sobre el riu Odra.

Opcional: Panorama Raclawucka. Visita de la Petita Rotonda on aquesta l’el quadre – que representala batalla de Raclawice en 1794 entre els ejercitos polonesos polonesos sota el comandament del general Tadeusz Kosciuszko i els ejercitos Russos sota el comandament del general Tormasow. És el quadre mes gran de Polònia amb dimensions de: 15 m x 114 m. Els autors del quadre són els pintors mes inportantes de Polònia al segle XIX i cominezos del segle XX tals com: Jan Styka (1858-1925), Wojciech Kossak (1856-1942), Ludwik Boller, Tadeusz Popiel, Zygmunt Rozwadowski, Teodor Axentowicz, Włodzimierz Tetmajer, Wincenty Wodzinowski i Michał Sozańsk.

Dia 6

Wroclaw – Poznan – Torún (Esmorçar i menjar)

Esmorçar. Despues del desdejuni viatgi a Torun. En ruta parada en Poznañ. Visita panoramica de la ciutat. Veurem els cabrits a l’Ajuntament, el Casc Antic de la ciutat, l’antiga Plaça del Mercat, el museu d’Arts Decoratives, les fonts de Mart i Apollo, l’Església Fara (visita), plaça de la Llibertat, el castell (afuerta). Esmorzar. Viatge a Torun, inscrit en la UNESCO. Arribada i allotjament en Torun.

Dia 7

Torun – Varsòvia (Esmorçar i menjar)

Després de l’esmorçar, visita de la ciutat que és perla de l’arquitectura gòtica de Polònia. Veurem
la casa on va néixer l’astrònom polonès Nicolás Copèrnic, l’Ajuntament, les ruïnes del Castillo Teutonico, el causi del Rio Vistula, la Carte de Artus, la Universitat, Les Muralles de la Ciutat. Recomanem les galetes de Gingebre (Pierniki de Copernico). Esmorzar.

Trasllat a la estacion de tren. Viatge amb tren Torun – Varsòvia, sense assistència (2nda classe, temps de viatge aprox 3 h). Arribada a Varsòvia. Trasllat a l’hotel sense assistència. Allotjament.

Atenció: En cas de no haver-hi places disponibles o a decisió de l’operador receptiu el retorn serà en autocar/minivan/minibus.

Dia 8

Varsòvia – Barcelona 

Esmorçar. Trasllat a l’aeroport, sense assistència per agafar vol de retorn.

 

Descarregar fitxa en PDF

Preu per persona en Habitació doble des de: 1047,00€ +69,00€ de taxes a reconfirmar realitzar emissió dels bitllets. Vols amb LOT amb tarifa promocional classe L i subjecte a disponibilitat.

 • INCLOU

 • Vols amb lot Barcelona – Varsòvia – Barcelona en tarifa promocional classe L.
 • Allotjament en habitació doble.
 • Varsòvia (3 nits) Hotel Centrum 4*** o similar.
 • Cracovia (2 nits) Hotel Metropolis Design 4*** o similar.
 • Wroclaw (1 nit) Hotel Jana Pawla II 4*** o similar.
 • Torun (1 nit) Hotel Filmar 4*** o similar
 • 7 desdejunis tipus buffet, 3 esmorzars , 1 sopar concerto klezmer , 2 sopars)
 • Transport en autocar/minivan/minibús climatizado segons programa.
 • Servei de guia oficial de parla hispana durant les visites i trasllats entre ciutats. (sense assistència de guia per a trasllats aeroport – hotel – aeroport)
 • Si el grup és 8 persones o menys, guia-conductor en minivan/minibús.
 • Visites guiades en. Varsòvia, Cracovia, Auschwitz-Birkenau, Wroclaw, Poznan, Torun.
 • Auriculars en la visita al camp de concentració Auschwitz-Birkenau.
 • Entrades: Catedral de Sant Joan a Varsòvia, Auriculars en Auschwitz-Bierkenau, Catedral de Wawel (sense criptes) i Basílica Mariana en Cracovia.
 • Bitllets de tren en en segundaclase, Torun a Varsòvia
 • Imposats locals.
 • Trasllat d’arribada.

 • NO INCLOU

 • Begudes en els dinars.
 • Serveis no descrits en l’itinerari.
 • Despeses particulars.
 • Taxes aeroport 69,00€ a reconfirmar en emetre els bitllets.

Suplement Individual: 345,00€ per persona

Observacions importants:

 1. Es recomana reservar amb suficient antelació per garantir disponibilitat.
 2. Al moment de la reserva es reconfirmará si aplica algun suplement o descompte aeri.
 3. Al moment de la reserva es realitzarà una paga i senyal del 25% de l’import del viatge.
 4. Paga i senyal no reemborsable en cas de cancel·lació voluntària per part del viatger.
 5. Per a cancel·lacions involuntàries veure condicions del Segur d’Anul·lació.
 6. Condicions generals en www.baraka.cat/condiciones

Gràcies per confiar-nos el seu viatge

Som experts a Polònia

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació