Truca: 93 343 52 00
 

EGIPTE: Creuer històric entre piràmides

 • Destinació: Àfrica, Egipte
 • Durada: 11 dies

T’agradaria fer aquest viatge? Contacta amb nosaltres! reserves@baraka.cat
11 dies | No hi ha dif. horària | Cal Visat
ITINERARI: EL CAIRE – ALEXANDRIA – LUXOR – VALL DELS REIS – EDFU – KOM OMBO – ASSUAN – ABU SIMBEL
PATRIMONI UNESCO: Zona de les piràmides des de Giza fins a Dahshur, Monuments nubis d’Abu Simbel, El Caire històric.

Reserva ara Pregunta

Dia 1
BARCELONA – EL CAIRE

Presentació a l’aeroport de Barcelona, al mostrador de la nostra companyia aèria, per a fer els tràmits de facturació de l’equipatge i recollida de targes d’embarcament, 2 hores abans de la sortida del vol en direcció a El Caire. Ens assistirà el nostre guia acompanyant Baraka.

Arribada i assistència del nostre guia de parla hispana, després de realitzar els tràmits d’immigració. Ens espera el nostre trasllat cap a l’hotel. Allotjament.

Dia 2
(EL CAIRE) PIRÀMIDES DE GIZA – MEMFIS – SAKKARA

Esmorzar. Avui realitzarem una visita de dia complet a les piràmides de Giza, amb les seves famosíssimes Kheops, Kefren i Micerí. Aquesta necròpolis es troba a uns 20 Km del Caire, i és la major de tot Egipte. Associats a aquests monuments reials s’hi troben nombroses Mastabes de membres de la família reial, altres concedides a funcionaris i sacerdots i alguns monuments d’èpoques posteriors, relacionats amb el culte als avantpassats. Malgrat van superant el pas del temps, d’elles es conserva el seu nucli de pedra calissa, pero el seu revestiment (de calissa pulida o granit rosat) només queda en alguns punts, ja que es van usar aquests blocs per a la construcció d’edificis a El Caire.

Dinarem en restaurant. A la tarda sortirem cap a Memfis, capital de l’antic imperi i ciutat més poblada del món fins l’any 2250 aC, que en moment de la seva major esplendor va poder arribar al mig milió d’habitant. Allà hi podrem veure el Colós Ramsés II i l’Esfinx d’alabastre. En acabat continuarem la ruta fins a Sakkara, on podrem veure la piràmide esglaonada.  Tornarem, després de veure tota aquesta zona arqueològica, patrimoni de la Humanitat per sopar i allotjar-nos al nostre hotel.

Dia 3
(EL CAIRE) ALEXANDRIA

Esmorzar. A l’hora convinguda ens recollirà el nostre guia a l’hotel per realitzar una increÏble visita de dia complet a Alexandria, una de les ciutats més importants de l’antiguitat, fundada per Alexandre el Gran l’any 331 aC. En arribar recorrem el centre de la ciutat i coneixerem els llocs més interessants. Visitarem el Fort de Qaitbey, construït sobre els fonaments del mític Far d’Alexandria. Anirem fins a les Catacumbesde Kom El Shkafa i la Columna de Pompeu. Dinar en restaurant i, abans de tornar al Caire, veurem la famosa Biblioteca d’Alexandria. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 4
EL CAIRE – LUXOR

Esmorzar i trasllat a l’aeroport per agafar el vol en direcció cap a Luxor. Embarcarem al creuer i dinarem un cop a bord. A continuació recorrerem la riba est del riu, des d’on podrem veure els temples de Luxor i Karnak. El primer d’aquests, tal com ha arribat fins als nostres dies, és obra dels dos grans faraons de Tebes: Amenofis III i Ramsès II. Visitarem el conjunt, presidit per l’Obelisc de Ramsès II, veurem les restes de l’antiga avinguda que unia Luxor amb Karnak, per on ens desplaçarem a fi de visitar el conjunt monumental d’Amon. Sopar a bord i allotjament.

Dia 5
LUXOR – VALL DELS REIS – EDFÚ

Després de l’esmorzar realitzarem la visita a la riba oest, per conèixer la Vall dels Reis, on s’enterraven els faraons. És un dels jaciments més rics i importants del món. Veurem els dos Colossos de Memnon, per prosseguir amb el temple de la Reina de Hatshepsut. El temple  està situat al Deir El Bahari, en la Riba Occidental del Nil, enfront de la ciutat de Luxor. El Temple de Hatshepsut es va construir directament a la roca. Consisteix de tres terrasses, amb una àmplia rampa que les comunica, i que funcionen com gegantins vestíbuls per al temple que es troba al capdamunt. Aquestes enormes esplanades servien per albergar una gran quantitat de gent durant les festivitats religioses i estaven profusament envoltades d’arbres i plantes ornamentals. Durant el dinar navegarem cap a Edfú. Continuarem pujant pel riu gaudint d’aquest creuer que ens ofereix unes bones vistes del Nil. Sopar a bord i allotjament.

Dia 6
EDFÚ – KOM OMBO – ASSUAN

Esmorzar. Aquest matí farem la visita al Temple d’Edfú, dedicat al déu Horus i un dels millors conservats d’Egipte després dels de Karnak. És característica la il·luminació del temple, amb habitacles cada vegada més petits, que impedeixen el pas gradual de la llum fins a arribar al santuari, que es troba gairebé en penombra i que només rep la llum des del mateix eix.

Retorn al vaixell per dinar i sortida cap a Kom Ombo. A la tarda sortirem a fer la visita del Temple de Kom Ombo. Aquest és l’únic temple dedicat a una dualitat religiosa, que es veu perfectament reflectit en el seu dualitat arquitectònica. Veurem un temple dedicat al déu Sobek i un altre temple dedicat al déu Haroeris. El conjunt format pels dos santuaris ocupa una posició insòlita a Egipte pel seu aspecte d’acròpolis. Retornarem a la nostra embarcació i salparem cap a Assuan. Sopar a bord i allotjament.

Dia 7
ASSUAN

Esmorzar. En acabat ens dirigirem cap a Assuan. Al matí farem la visita, que inclou la Gran Presa, les dimensions de la qual l’han convertit en l’obra d’enginyeria més gran executada per l’home. La famosa presa d’Assuan, ha donat lloc a la formació d’un enorme llac artificial, el Llac Nasser. També veurem l’Obelisc inacabat i el Temple de la deessa Isis a l’illa de Philae. Dinar a bord. A la tarda sortirem a fer una passejada pel riu amb Faluca, un dels vaixells de riu més emblemàtics del Nil, per les illes Elefantines, veurem el JardíBotànic i el mausoleu d’Aga Khan. Sopar i allotjament a bord.

Dia 8
ASSUAN – ABU SIMBEL

Esmorzar a bord. En acabat desembarcarem del creuer, que donarem per finalitzat, per sortir per carretera cap a Abu Simbel. Farem la visita als temples d’Abu Simbel. Els temples dedicats a Ramsés II i la seva dona Nefertari, ens fascinarà per la seva ubicació i per l’espectacular obra de salvament de la qual van ser objectes, entre 1964 i 1968, en la qual els temples es van dividir en 1.036 blocs de 30 tones cadascun, numerats per al seu posterior trasllat, a una zona 65 metres més alta i uns 200 metres més allunyada, i la seva reconstrucció, salvant-los així de quedar-se submergits per l’aigua de la presa d’Assuan. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 9
ABU SIMBEL – EL CAIRE

Esmorzar. Avui sortirem cap a l’aeroport per agafar el vol domèstic de tornada cap a la capital. En arribar, ens traslladarem a l’hotel i tindrem la tarda lliure per poder passejar, fer compres en algun dels seus intrincats basars, prendre un te tradicional, o deixar-nos portar per la vida atrafegada d’El Caire. Ens trobarem a l’hora de sopar i posterior allotjament a l’hotel.

Dia 10
EL CAIRE

Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el dia a la capital egípcia i al matí visitarem el Caire copte i islàmic, incloses la Ciutadella de Saladí i la Mesquita d’Amr. Dinarem en grup. Tot seguit ens dirigirem al Museu Egipci, ja que no podem deixar de visitar la ciutat sense aquest museu emblemàtic. Acabada la visita assistirem a un vistós i espectacular show de llums i so de les piràmides de Giza. Finalitzat, tornarem cap  a l’hotel per sopar i allotjar-nos.

Dia 11
EL CAIRE – BARCELONA

Esmorzar. Després sortirem en direcció cap a l’aeroport d’El Caire, per agafar el vol destinació Barcelona, on arribarem amb tot de records inesborrables d’aquest magnífic viatge en el temps.

Fi del viatge

OBSERVACIONS IMPORTANTS:
 1. Es recomana reservar amb suficient antelació.
 2. Al moment de la reserva es reconfirmará si aplica algun suplement o descompte aeri.
 3. Al moment de la reserva es realitzarà una paga i senyal del 40% de l’import del viatge.
 4. Per a cancel·lacions involuntàries veure condicions de l’assegurança d’anul·lació.
 5. El mínim de places per garantir la sortida del grup és de 2 viatgers confirmats.
 6. S’informarà a tots els viatgers reservats la quantitat de places confirmades 21 dies abans de la data d’inici del viatge.
 7. En cas de ser 10 viatgers confirmats viatjarà Guia Baraka amb el grup des de Barcelona.
 8. Condicions generals en www.baraka.cat/condiciones

CONTACTA’NS PER E-MAIL, TELÈFON O EN PERSONA

per formalitzar la teva inscripció al viatge: 

E-mail: reserves@baraka.cat | Telèfons: 93 343 52 00 – 93 784 56 00

Oficina Barcelona: Carrer d’Entença 218 | Oficina Terrassa: Carrer del Camí Fondo, 14


 

COVID-19 – Informació sobre mesures de protecció durant el viatge:

Transport en autocar:

> Disposen dels filtres d’aire més moderns, que renoven i sanegen l’aire interior.

> Contractem el 50% de places per poder disposar de seient lliure cada dos seients.

Restaurants i allotjaments:

> els restaurants i allotjaments d’Egipte estan obligats a complir amb les normes d’higiene i aforament.

Visites (museus):

> és imprescindible l’ús de mascaretes durant les visites a museus i espais tancats on no es pugui garantir la distància de seguretat. Recomanable que abans i després de la visita es faci ús del gel hidroalcohòlic (ja sigui de l’envàs de viatge com del dispensador de l’autocar) si no es pot accedir al rentat de mans.

NOTA IMPORTANT

Les normatives en referència al COVID-19 són canviants en funció de l’estat de la malaltia en els diferents països, fent que sigui impossible disposar d’un itinerari i visites previstes 100% fiables, amb antelació. Per aquest motiu, el que aquí presentem és el viatge proposat amb la informació confirmada per proveïdors a data d’avui (juny 2020). Totes les persones que s’inscriguin al viatge seran informades puntualment dels canvis que hi pugui haver i les alternatives, si possibles, que oferim. En cas que el viatge no es pugui dur a terme per canvis en la normativa o substancials per al desenvolupament del mateix, es farà el reemborsament / bo de serveis, tal com marqui la legislació vigent en el moment de la cancel·lació. Per a cancel·lacions voluntàries, vegeu les condicions al final del document.


 • Vols internacionals Barcelona – El Caire – Barcelona, en classe Turista.
 • Vols interns El Caire – Luxor i Abu Simbel – El Caire.
 • Trasllats Aeroport – Hotel – aeroport.
 • 6 nits d’allotjamenten hotels indicats, o similars, en habitació doble amb esmorzar.
 • 4 nits en el creuer indicat o similar, en habitació doble i pensió completa.
 • Pensió completa: esmorzars en hotels, dinars i sopars en excel·lents restaurants seleccionats locals o hotels.
 • Transport en autobús climatitzat durant la ruta terrestre.
 • Sortida garantida a partir de 2 viatgers.
 • Guia acompanyant Baraka per a grups de 10 o més viatgers.
 • Guia local de parla hispana durant la ruta, a més de guia Baraka.
 • Propines a guies locals i conductors.
 • Servei de maleters en hotels.
 • Assegurança d’assistència en viatge i despeses d’anul·lació.
 • Taxes d’aeroport.
 • Documentació de viatge.
 • Reunió prèvia al viatge.
 • Visat
 • Material de protecció COVID-19: pack de mascaretes, ampolleta de butxaca de gel hidroalcohòlic.

[/tabs]

 • NO INCLOU

 • Extres en els hotels tal com minibar, bugaderia, telèfon, …
 • Despeses personals dels viatgers.
 • Begudes en els àpats.
 • Àpats en horaris de vol o aeroport.
 • Tot allò no especificat en el programa.

 • VISITES INCLOSES

 • A El Caire (piràmides de Giza, Museu Egipci, Memfis, Sakkara)
 • A Abu Simbel (Gran Temple i Petit Temple)
 • A Alexandria (Fort de Qaitbey, Catacumbes de Kom El Shkafa, Biblioteca d’Alexandria)
 • Visites del creuer: Temples de Luxor i Karnak, Vall dels Reis, Temple d’Edfú, Temple de Kom Ombo, passeig en faluca, presa d’Assuan, Temple de Philae, Obelisc Inacabat.
 • Visita a El Caire Copte i Islàmic.
 • Show de llums i sons de les piràmides de Giza.

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació