Truca: 93 343 52 00
 

EGIPTE, navegant pel Nil

 • Destinació: Àfrica, Egipte
 • Durada: 10 dies
 • Preu: 4250€

Consulteu properes sortides

10 dies | Dif. Horaria 0 | Cal visat

ITINERARI: EL CAIRE – ALEXANDRIA – LUXOR – KARNAK – VALL DELS REIS – EDFU – KOM-OMBO – ASWAN – ABU SIMBEL

PATRIMONI UNESCO: Nucli antic d’El Caire – Menfis i les seves necròpoli – Antiga Tebas i necròpolis – Monuments Nubis d’Abu Simbel a File.

Reserva ara Pregunta

 

DIA 1.  BARCELONA – EL CAIRE

Presentació a l’aeroport de Barcelona, mostrador de la companyia EGYPT AIR per a fer els tràmits de facturació de l’equipatge i recollida de targes d’embarcament, 2 hores abans de la sortida del vol en direcció a El Caire. Ens assistirà el nostre guia acompanyant Baraka.

Arribada, assistència i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel. 

Dia 2: EL CAIRE

Esmorzar a l’hotel. Avui farem la visita de dia complet de les piràmides de Gizeh, amb les famoses piràmides de Kheops, Kefren i Micerinos, l’esfinx i el Museu arqueològic.  

Dinar en restaurant. A la tarda sortirem cap a Memfis, capital de l’antic imperi, on podrem veure el Colós Ramsés II i l’esfinx d’alabastre. Seguirem cap a Sakkara on veurem la Piràmide Escolanda. Acabada la visita assistirem a l’espectacle de llums i so de les piràmides de Gizeh. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 3: EL CAIRE – Alexandria – EL CAIRE  

Esmorzar a l’hotel. A l’hora convinguda ens recollirà el nostre guia a l’hotel per realitzar la visita de dia complet d’Alexandria, fundada per Alexandre el Gran l’any 331 aC. A l’arribada, recorrerem el centre de la ciutat i coneixerem els llocs més interessants. Visitarem la fortalesa de Qatbey, construïda sobre els fonaments del mític Far d’Alexandria. Anirem fins a les Catacumbes de Kom El Shkafa. 

Dinar en restaurant i abans de tornar al Caire veurem la Biblioteca d’Alexandria. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 4: EL CAIRE – LUXOR / KARNAK 

Esmorzar a l’hotel. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per agafar el vol amb destinació Luxor. Arribada i trasllat al creuer.  

Dinar. Avui recorrerem la riba est del riu, coneixerem els temples de Luxor i Karnak. El primer d’aquests, tal com ha arribat fins als nostres dies, és obra dels dos grans faraons de Tebes: Amenofis III i Ramsès II. Visitarem el conjunt, presidit per l’Obelisc de Ramsès II, veurem les restes de l’antiga avinguda que unia Luxor amb Karnak, on ens desplaçarem per visitar el conjunt monumental d’Amon. Retorn a bord Sopar i allotjament.

Dia 5: LUXOR – VALL DELS REIS  

Aquest matí farem la visita a la Vall dels Reis, on s’enterraven els faraons. Sens dubte és el jaciment més ric i important del món. Veurem els dos Colossos de Memnon, per prosseguir amb el temple de la Reina d’Hatshepsut. El Temple d’Hatshepsut està situat a El Deir El Bahari, en la Riba Occidental del Nil, enfront de la ciutat de Luxor, al sud del país. El Temple d’Hatchepsut es va construir directament a la roca.

Consisteix de tres terrasses, amb una àmplia rampa que les comunica, i que funcionen com gegantins vestíbuls per al temple que es troba al capdamunt. Aquestes enormes esplanades servien per albergar una gran quantitat de gent durant les festivitats religioses i estaven profusament envoltades d’arbres i plantes ornamentals. Retorn a bord. Sopar i allotjament. Sortida cap a Esna.

Dia 6: EDFU - KOM-OMBO  

Aquest matí farem la visita al Temple d’Edfú, dedicat al déu Horus i un dels millors conservats d’Egipte després dels de Karnak. És característica la il·luminació del temple, amb habitacles cada vegada més petits, que impedeixen el pas gradual de la llum fins a arribar al santuari, que gairebé resta en penombra i que només rebia la llum des del mateix eix. 

Retorn al vaixell per dinar. A la tarda sortirem a fer la visita del Temple de Kom-Ombo. Aquest és l’únic temple dedicat a una dualitat religiosa, que es veu perfectament reflectit en la seva dualitat arquitectònica. Veurem un temple dedicat al déu Sobek i un altre temple dedicat al déu Haroeris. El conjunt format pels dos santuaris ocupa una posició insòlita a Egipte pel seu aspecte d’acròpolis. Retorn a bord. Sopar i allotjament. 

Dia 7: ASWAN 

Esmorzar. Al matí navegarem fins a arribar a Aswan. 

Dinar a bord. A la tarda sortirem a fer una passejada pel riu en faluca, per les illes Elefantines, i en veurem el Jardí Botànic. Sopar i allotjament a bord.

Dia 8: ASWAN - ABU Simbel 

Esmorzar. Desembarcarem per poder realitzar la visita d’Aswan, que inclou la Gran Presa, les dimensions de la qual l’han convertit en l’obra d’enginyeria més gran executada per l’home. La famosa presa d’Aswan, ha donat lloc a la formació d’un enorme llac artificial, el Llac Nàsser. També veurem l’Obelisc inacabat i el temple a la deessa Isis a l’illa de Philae. 

Després de dinar, sortida per carretera cap a Abu Simbel. Arribada, sopar i allotjament.

Dia 9: ABU SIMBEL - EL CAIRE  

Esmorzar a l’hotel. Avui farem la visita als temples d’Abu Simbel. Els temples dedicats a Ramsés II i la seva dona Nefertari, ens fascinaran per la seva ubicació i per l’espectacular obra de salvament, en la qual els temples es van dividir en 1.036 blocs de 30 tones cadascun, numerats per al seu posterior trasllat i reconstrucció. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per agafar el vol amb destinació al Caire. Trasllat a l’hotel per sopar i allotjament.

Dia 10: EL CAIRE – BARCELONA

Esmorzar a l’hotel. A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada a Barcelona. Arribada i finalització dels nostres serveis. 

Fi del viatge 

 

 

OBSERVACIONS IMPORTANTS:

 1. Es recomana reservar amb suficient antelació.
 2. Al moment de la reserva es reconfirmará si aplica algun suplement o descompte aeri.
 3. Al moment de la reserva es realitzarà una paga i senyal del 40% de l’import del viatge.
 4. Per a cancel·lacions involuntàries veure condicions de l’assegurança d’anul·lació.
 5. El mínim de places per garantir la sortida del grup és de 8 viatgers confirmats.
 6. S’informarà a tots els viatgers reservats la quantitat de places confirmades 21 dies abans de la data d’inici del viatge.
 7. En cas de ser 8 viatgers confirmats viatjarà Guia Baraka amb el grup des de Barcelona.
 8. En cas de ser menys de 8 viatgers confirmats disposarem d’assistència al viatger en l’aeroport de Barcelona el dia de sortida, a més de guia local de parla hispana destí.
 9. Condicions generals en www.baraka.cat/condiciones

CALDRÀ INDICAR EL NOM COMPLET DE LA PERSONA O PERSONES INSCRITES, DNI I UN TELÈFON DE CONTACTE, I FER L’INGRÉS AL COMPTE DE BARAKA CLUB DE VIATGES: 

BANC SABADELL ES62 0081 0016 11 0002275536 

S’aconsella consultar la disponibilitat abans de fer l’ingrés.

 

Descarregar PDF

 • INCLOU

 • Vols Barcelona – El Caire – Barcelona amb Egypt Air en classe Turista.
 • Vol domèstic El Caire – Luxor en classe turista.
 • Trasllats Aeroport – Hotel.
 • 4 nits a hotel Conrad Cairo 5* o similar.
 • 4 nits al vaixell M / S Tamr Henna 5* cruise o similar en cabina doble.
 • 1 nit a l’hotel Seti Abu Simbel 5* o similar.
 • Pensió completa.
 • Transport en autocar climatitzat durant la ruta.
 • Guia acompanyant Baraka per a grups de 8 o més viatgers.
 • Guia local de parla hispana durant la ruta, a més de la guia Baraka.
  En cas de grups de 8 o menys viatgers, hi haurà assistència a l’aeroport de sortida i guia local per a tot el viatge.
 • Servei de maleters.
 • Propines a guies locals i conductors.
 • Totes les visites, activitats i/o espectacles especificats en el programa. 
 • Assegurança d’assistència en viatge i despeses d’anul·lació.
 • Taxes d’aeroport.
 • Visat.
 • Documentació de viatge.
 • Consulteu suplement en classe business

 • NO INCLOU

 • Extres en els hotels tal com minibar, bugaderia, telèfon, …
 • Begudes en els àpats.
 • Àpats en horaris de vol o aeroport.
 • Tot allò no especificat en el programa.

 • SUPLEMENTS

 • Suplement individual: 480 €

 

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació