Truca: 93 343 52 00
 

El Trentino i les Dolomites

  • Durada: 8 dies
  • Sortida: 22/05/2016
  • Arribada: 29/05/2016
  • Preu: 2165€

Acompanyats per l’Historiador i Professor d’Art Àngel Morillas
Coordinador del Patrimoni de la UNESCO.

Organització cultural del viatge: Te de Tertúlia
Organització tècnica del viatge: Baraka Club de Viatges

Reserva ara Pregunta

Diumenge 22 de maig – Barcelona Verona – Rovereto
Presentació a l’aeroport de Barcelona on trobarem l’equip que ens acompanyarà en aquest viatge i que ens ajudaran amb els tràmits de facturació i embarcament del vol a Verona. Vueling, sortida a les 19,50 h i arribada a les 21,30 h. A l’arribada ens traslladarem fins el nostre hotel a Rovereto, bonica població situada al nord del llac de Garda, a la comarca del Trentino, prop dels Alps. Acomodació al nostre hotel. Sopar lliure i allotjament.

Dilluns 23 de maig – Rovereto
Esmorzarem. Avui farem la visita de la ciutat de Rovereto. Primer ens dirigirem cap a la Casa Depero. És l’únic exemple d’un Museu futurista construït a Itàlia per un dels artistes que van prendre part al famós moviment. Continuarem veient El Mart, Museu d’art modern i contemporani de Trento i Rovereto, nascut al 1987 i que actualment disposa de tres recintes: el Museu de Rovereto, el renaixentista Palau de Albere a Trento i el Museu Fortunato Depero a Rovereto. Anirem a dinar al fastuós Parc Bridi, construït entre 1815-1830, és un entorn històric i ric de fascinació per molts elements que el constructor del parc i una amant de la música, Antonio Bridi, va voler dedicar al seu amic Mozart. A la tarda, anirem a admirar La Campana dei Caduti di Rovereto, un símbol de pau mundial que uneix tots els pobles. Més tard veurem el castell del segle V, que domina la ciutat i la vall circumdant amb tota la seva grandesa, el qual va ser construït sota la dominació de Venècia i que acull el Museu històric de guerra que exposa una gran col·lecció de documents que es remunta a la primera Guerra Mundial. Acabarem el dia visitant la bodega Marzadro, situada a uns 4 km de Roveretto on produeixen la “Grappa”, farem una degustació́ i tornarem a Rovereto. Sopar lliure i allotjament a l’hotel.

Dimarts 24 de maig – Rovereto – Dolomites – Rovereto
Esmorzarem i passarem el dia a Les Dolomites. Aquestes són la serralada dels Alps orientals i part dels 51 llocs italians inclosos per la UNESCO en la llista del Patrimoni Mundial. La zona a la que han concedit el reconeixement té 141.903 hectàrees del territori i comprèn tres comarques, Trentino Alto Adige, Vèneto i Friül, Venècia Júlia, i cinc províncies, Trento, Bolzano, Belluno, Pordenone i Udine, i inclou divuit pics que s’eleven per sobre la 3.000m. Pujarem amb el funicular a la part nord del cim, a la província de Bolzano, Val Gardena, que voreja al nord amb els Alps Suïssos, ofereix un espectacle fascinant natural entre el prestigiosos Moena, Canazei i Ortisei, i les elegants Santa Cristina i Selva. Dinarem a la Cima de Pordoi. A la tarda farem un recorregut per alguns pobles de bellesa innegable de la arquitectura tirolesa. Al final de la tarda tornarem cap a l’hotel a Rovereto. Sopar lliure i allotjament.

Dimecres 25 de maig – Rovereto – Trento – Rovereto
Esmorzar. Avui ens dirigirem a Trento, on farem la visita de la ciutat. Capital de la regió, Trento té una llarga tradició que la uneix a alguns dels monuments més importants de la història d’Itàlia. Sense cap mena de dubte el centre polític, religiós i monumental de la ciutat és la Plaça del Duomo. En aquesta plaça va ser enterrat San Virgili, i allà es va construir l’any 1212 el Duomo de San Virgili, d’estil romànic. Allà van tenir lloc les reunions del Concili de Trento. El Palau Pretorio i la seva torre Vanga del segle XIII, formen amb el Duomo un conjunt espectacular que domina la plaça, adornada amb la Font de Neptú del segle XVIII. Visitarem el Castell de Buonconsiglio compost per edificis de diferents períodes, el Castell, la Residència dels Bisbes de Trento i que avui acull diferents museus. Farem també la visita del MUSE, nou i espectacular museu de les ciències, referència arquitectònica i un dels millors a nivell internacional. En finalitzar ens dirigirem a les bodegues Ferraru, les mes importants d’Itàlia, on podrem fer una degustació. Tindrem un temps lliure abans d’emprendre el retorn a Roveretto. Sopar lliure i allotjament al nostre hotel.

Dijous 26 de maig – Rovereto – Merano – Rovereto
Esmorzar. Visitarem el castell de Trauttmansdorff que es troba a prop de la ciutat de Merano, nord d’Itàlia i era la residència d’estiu de l’Emperadriu Elisabeth d’Àustria. Al 1994 va començar la construcció del jardí botànic disposades en terrasses i costers que creen un amfiteatre natural amb una diferència d’alçada de més de 10m, que ofereix vista sobre la ciutat de Merano i les muntanyes dels voltants. Després ens dirigirem cap a la ciutat de Merano que es troba a pocs quilòmetres de la frontera amb Àustria on aprofitarem per dinar. I a la tarda anirem cap a Bolzano, ciutat comercial i d’un turisme molt actiu, al seu Museu Arqueològic es troba “L’Home d’Otzi” de l’Edat del Bronze (5.300 a.C.). Tornarem cap a l’hotel. Sopar lliure i allotjament.

Divendres 27 de maig – Rovereto – Dolomites del Brenta – Rovereto
Esmorzar. Al matí sortirem a visitar Arco, municipi de la província del Trento, envoltat de penya-segats de pedra calcària pura que sobresurten com un mur que protegeix el seu antic castell dalt del turó. Seguirem la nostra ruta parant a Pinzolo ciutat molt famosa per ser un lloc idoni per practicar esquí i farem una altra parada a Carisolo per veure les fonts de granit i murals sacre que van quedar després dels incendis, esllavissaments i inundacions del riu Sarca. Farem una altra parada a la Val di Genova que és una vall lateral de la Val Rendena a Trentino, íntegrament en el Parc Natural Provincial del Adamello – Brenta, la zona protegida més gran de la província del Trento i coneguda com la Vall dels salts d’aigua. I per fi arribarem al nostre destí a Madonna di Campiglio, ciutat discreta i elegant a 1.550m d’alçada a la preciosa vall entre el grup dels Dolomites de Brenta i les glaceres de la Presanella. Pujarem en funicular per gaudir de les millors vistes de les Dolomites del Brenta. Dinarem. Per la tarda anirem a la Val di Non, que és la vall més extensa de Trentino. Es troba al cor de la província de Trento i és famosa arreu d’Europa per la Poma, símbol del territori i a la Val di Sole. Es troba envoltada per les Dolomites de Brenta i el Parc Nacional de Stelvio, situat al llarg dels 40km de llarg del riu Fiume Noce, a una alçada que varia entre els 600 i 800m d’altitud. I si encara ens queda temps farem una visita al Castell Thun situat en un turonet al 609m a prop del poble de Vigo di tona, construït amb pedres de diamant massius disposats en un patró radial. Tornarem cap a l’hotel. Sopar lliure i allotjament.

Dissabte 28 de maig – Rovereto – Val Senales – Rovereto
Esmorzarem i sortirem direcció Val Senales, glacial entre Itàlia i Àustria on van trobar a Otzi, el cadàver momificat de l’Home més vell del món (més de 5.000 anys). Anirem cap a una vall situada a la part superior de la vall del riu Adige, a la part occidental del Sud, la Val Venosta. Limita al nord amb Àustria, a l’oest amb Suïssa, amb Lombardía i Trentino al sud i a l’est amb la Burggrafenamt. Agafarem el funicular i podrem admirar les magnífiques vistes de la vall fins arribar a dalt, a Glorenza, que és la única ciutat dels Alps que conserva la totalitat de les seves muralles medievals, ja que està envoltat per parets i portes i és una veritable joia per a totes les persones que estimen la natura. Veurem la peça fundamental que destaca a l’antiga ciutat de Curon, el campanar, que sobresurt de les aigües del llac Resia. El campanar era part de la població original, quan va ser artificialment inundada per unir el llac Curon i Resia. Actualment la torre és la única peça que queda com a testimoni del poble de Curon. El campanar es va posar sota la protecció del Departament de Belles arts. Dinarem i a la tarda aprofitarem per anar a visitar el Monestir de San Giovanni Müstair (Suïssa), que esta inclòs a la llista de la UNESCO de llocs patrimoni de la humanitat, pels cicles extraordinaris de frescos carolíngies (segle IX) i escultures romàniques que conserva. Tornarem cap a l’hotel. Sopar lliure i allotjament.

Diumenge 29 de maig – Rovereto – Verona Barcelona
Esmorzarem i anirem a veure el llac més llarg d’Itàlia, el Lago di Garda, que és va formar a partir de la ultima glaciació. Primer arribarem a Malcesine, encantadora ciutat amb vistes sobre el llac de Garda que gaudeix d’un clima privilegiat únic a Itàlia. Seguirem cap al Monte Baldo, que arriba a 1.800 m a la seva part superior, deixant les costes de l’estany Malcesine. El paisatge és un espectacle per la seva vegetació mediterrània, oliveres, prats a les alçades, neus a l’hivern, el fons permanent, l’horitzó llarg de l’aigua… Anirem cap a Verona, per dinar. El centre històric de Verona està declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO. És la ciutat de Romeu i Julieta, on també es troba l’amfiteatre romà de l’Arena, la Piazza delle Erbe amb el Palau Maffei, la Piazza dei Signori dominada per la Torre de Lamberti, el Palau Scaligero, el Duomo amb pòrtic romànic i una “Anunciació” de Tiziano al seu interior. A l’hora convinguda ens traslladarem a l’aeroport, per agafar el vol amb destinació Barcelona. Vueling: Verona 22h20 – Barcelona 23h50

AQUEST PRESSUPOST ESTA CALCULAT AMB DATA D’AVUI. QUALSEVOL MODIFICACIÓ PODRÀ FER VARIAR L’IMPORT DEL VIATGE.
PER REALITZAR LA RESERVA S’HA DE CONSULTAR DISPONIBILITAT A TE DE TERTÚLIA. tedetertulia@gmail.com Tel. 93 7578101
POSTERIORMENT EFECTUAR UN DIPÒSIT DE: 870 € P.PERS. / HABITACIÓ DOBLE ó 950 € EN HAB. INDIVIDUAL,
ABANS DEL DIA 14 DE FEBRER DE 2016 I LA RESTA ABANS DEL 20 D’ABRIL DE 2016. CALDRÀ INDICAR EL NOM COMPLET DE LA PERSONA O PERSONES INSCRITES, DNI I TELÈFON.
BANC SABADELL 0081 0016 16 0001926499 ( BARAKA CLUB DE VIATGES)
NOTA. LA RESERVA DE PLAÇA ES CONSIDERARÀ CONFIRMADA UN COP FORMALITZAT EL PAGAMENT, MOMENT EN EL QUE S’ADJUDICARAN ELS SEIENTS DE L’AUTOCAR

Descarregar fitxa en PDF

 

  • INCLOU

- Vols internacionals amb Vueling.
- 7 nits d’allotjament a Rovereto
- Hotel Rovereto. 3*** sup.
- Règim d’allotjament I esmorzar als hotels.
- Mitja pensió amb dinars durant tot el viatge
- Autocar privat amb conductor.
- Acompanyament, assessorament pedagògic i xerrades
- durant el viatge a càrrec del professor Àngel Morillas.
- Acompanyant de Te de Tertúlia.
- Guies locals a les ciutats on són obligatoris.
- Propines a guies locals i conductors.
- Entrades als monuments.
- Assegurança de viatge i anul·lació
- Tot l’especificat en el programa

  • NO INCLOU

- Extres en els hotels tal com minibar, telèfon, etc.
- Sopars
- Begudes en els àpats.
- Tot allò no especificat en el programa

  • PREUS I SUPLEMENTS

Preu per persona en habitació doble: 2050 €
Suplement individual: 230 €
Taxes d’aeroport i combustible: 115 € (a data d’edició del programa i subjectes a canvis fins el moment de l’emissió dels bitllets).
Preu calculat per un grup mínim de 20 persones.

  • DESPESES CANCEL·LACIÓ

Despeses de cancel·lació:
A partir del pagament de la reserva, els següents percentatges sobre l’import total:
- De 15 a 11 dies abans de la data de sortida = 5%
- De 10 a 3 dies abans de la data de sortida = 15%
- Dins de les 48 prèvies a la sortida = 25%
- Després = 100%
NOTA – Coneguda la desestimació, l’agència retornarà al consumidor les quantitats que hagués d’abonar, deduïdes les despeses de gestió i, en el seu cas les despeses d’anul·lació justificades i les penalitzacions.
NOTA – RECORDEM QUE S’INCLOU ASSEGURANÇA DE CANCEL·LACIÓ QUE COBREIX UN GRAN NOMBRE DE MOTIUS DE CANCEL·LACIÓ. POSEM A LA SEVA DISPOSICIÓ AQUESTA ASSEGURANÇA PER SI VOLEN CONSULTAR-LA EN DETALL. NOMÉS ENS L’HAN DE DEMANAR.

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació