Truca: 93 343 52 00
 

ELBPHILARMONIE: La filharmònica d’Hamburg – amb Joan Vives

 • Destinació: Alemanya, Europa
 • Durada: 4 dies
 • Sortida: 01/12/2017
 • Arribada: 04/12/2017

FILHARMÒNICA D’HAMBURG
en el 250è aniversari de la mort de G. Ph. Telemann

Una escapada per gaudir de la música en un enclavament construït recentment per a maximitzar l’experiència sonora: l’Elb Philarmonie. Amb l’acompanyament de Joan Vives, locutor i expert en música clàssica, coneixerem tots els secrets que han fet d’aquesta construcció un nou emblema del panorama musical internacional. Tot un luxe de viatge reservat només per als amants de la música!

Inclou 2 concerts!!

Reserva ara Pregunta

Dia 1
BARCELONA – HAMBURG. 

Presentació a l’aeroport de Barcelona per a fer els tràmits de facturació i embarcament del vol a Hamburg.

BARCELONA – HAMBURG – SORTIDA: 11:05 h. – ARRIBADA: 13:55 h.

Arribada a Hamburg, ciutat considerada com la capital alemanya de la música. Hi allotja la companyia d’òpera estatal, l’Staatsoper Hamburg, el Hamburg Ballet, l’orquestra Philharmoniker Hamburg i dotzenes de teatres públics i privats.

Enguany, en el 250 aniversari de la mort de Georg Philipp Telemann (1681-1767) no podem oblidar que aquesta va ser la ciutat on va treballar com a Director musical i Kantor de les seves 5 esglésies que visitarem oportunament: Sant Michaelis, St. Nikolai, St. Petri, St. Jakobi i Sta. Katharinen. Però no és l’única gran vincle amb la música clàssica. J. S. Bach també va visitar la ciutat en diverses ocasions: entre 1700 i 1702, i també el 1722 en que va tocar els orgues de la Katharinenkirche i la Jacobikirche. El seu fill C. Ph. E. Bach (1714-1788) va treballar-hi les darreres dècades de la seva vida. Tampoc podem oblidar que és la ciutat on varen néixer Felix Mendelssohn (1809-1847) i Johannes Brahms (1833-1897)

Temps per dinar (lliure).

Hamburg actualment és un destacat centre comercial gràcies al seu port, el més important del país i el segon d’Europa. A part de les esglésies esmentades, la gran quantitat de parcs i llacs que trobarem al seu centre durant la visita així com també els edificis de l’Ajuntament, la Borsa i el curiós barri de les escales esdevindran l’eix de l’encant d’una ciutat que sempre sorprèn a qui no la coneix.

Gaudirem de la xerrada musical del nostre expert Joan Vives en algun moment d’aquest primer dia de viatge.

Sopar i allotjament a l’hotel Scandic Hamburg Emporio 4* a Hamburg.

Dia 2
HAMBURG.

Esmorzar. La ciutat va construir-se a la gran planúria europea al conflent, un lloc molt estratègic entre els rius Alster i Elba. És una zona creuada per dotzenes de rius, rierols, braços de l’Elba i aiguamolls. Els dos llacs interiors Binnenalster i l’Außenalster són un lloc de trobada i esbarjo, amb les cases més cares a les seves ribes. Malgrat el seu aspecte natural, són embassaments, construïts a l’edat mitjana per a alimentar molins.

Visita de l’Elb Philarmonie. L’edifici està situat al port d’Hamburg. La seva història es remunta al 1875, construcció de l’edifici original, el Kaiserspeicher. Amb 19.000 metres quadrats d’espai d’emmagatzematge, era el magatzem més gran del port i l’únic on els vaixells podien atracar directament. Durant la Segona Guerra Mundial, però, el magatzem va ser destruït extensament. Com que no era econòmicament viable reconstruir l’edifici, la ciutat d’Hamburg va prendre la decisió d’explotar les ruïnes del Kaiserspeicher, el 1963.

Al 1966, en el lloc del detonat Kaiserspeicher, es va erigir un nou magatzem anomenat Kaispeicher A. L’arquitecte Werner Kallmorgen d’Hamburg va ser l’encarregat del disseny. Igual que el seu predecessor, el nou Kaispeicher A estava destinat a l’emmagatzematge de productes com el cacau, el tabac i el te. Amb l’auge del trànsit de contenidors, Kaispeicher A va perdre la seva importància en la dècada de 1990 i, finalment, va quedar buit. El 2003, el promotor del projecte d’Hamburg, Alexander Gérard, va encarregar als arquitectes suïssos Herzog & de Meuron que dissenyessin una nova sala de concerts al costat de l’antic Kaispeicher. El 28 de febrer de 2007, el Parlament de la Ciutat Lliure i Hanseàtica d’Hamburg va votar a favor de construir l’Elbphilharmonie. El 2 d’abril de 2007 es va col·locar la primera pedra. Per dur a terme la seva construcció, preservant alguns elements arquitectònics de l’edifici original, es va crear la Fundació Elbphilarmonie.

L’espectacular arquitectura de l’interior s’ha creat per acompanyar la tecnologia en sonoritat que, actuant en un binomi perfecte, permet una distribució de tot l’edifici de manera que es pugui visitar tant per plaer com per adaptar-se a cada disciplina i ús musical.

Després de la visita gaudirem del dinar en grup, i completarem les nostres visites a l’entorn de G. Ph. Telemann. Tot seguit, tindrem un temps per preparar-nos per al concert del vespre a la Laeiszhalle, anteriorment Musikhalle Hamburg. És una sala de concerts i seu de la Hamburger Symphoniker i el Philharmoniker Hamburg. Porta el nom de l’empresa armada alemanya F. Laeisz, fundadora de la sala de concerts. El revival barroc de la seva arquitectura va ser planificat per Martin Haller i va ser inaugurada el 4 de juny de 1908. En aquell moment, el Musikhalle era la sala de concerts més gran i moderna d’Alemanya.

A la Laeiszhalle assistirem al concert interpretat per Il Giardino Armonico / Giovanni Antonini, dins el Festival Telemann. Entrades 1a. Categoria.

PROGRAMA “Georg Phillip Telemann”
Suite a-Moll TWV 55/a2
Concerto F-Dur TWV 51/F1
Sonate F-Dur TWV 43/F2 für zwei Chalumeaux, Streicher und Basso continuo
Konzert g-Moll TWV 43/g3 “Concerto di Camera”
«Els fills més salvatges de Harnoncourt», com es coneixen els músics de Il Giardino Armonico sota el seu director Giovanni Antonini porten actuant més de 30 anys. A més de concerts i una suite, el programa presenta una veritable curiositat en forma de sonata per a dos chalumeaux.

Sopar lliure. Allotjament a l’hotel Scandic Hamburg Emporio 4* a Hamburg.

Dia 3
HAMBURG.

Esmorzar a l’hotel. Ens disposarem a gaudir del concert de música de cambra a la sala de recitals de l’Elbphilamonic (Kleine Saal o Sala Petita). Abans de la nostra cita musical, podrem gaudir de les vistes des de la Plaza, situada entre l’antic Kaispeicher i la nova estructura de vidre, a la vuitena planta.

A l’Elbphilarmonie assistirem al concert interpretat per la Philharmonic Chamber Music.

PROGRAMA
Johannes Brahms
Klarinettenquintett h-Moll op. 115
Dmitri Schostakowitsch
Klavierquintett g-Moll op. 57

Inspirat en l’art de Richard Mühlfeld, el clarinetista solista de l’Orquestra de la Junta de Meiningen, Johannes Brahms va escriure quatre peces per a clarinet al final de la seva vida. Complex i dens, la peça de quatre moviments és una retrospectiva musical, composta després que Brahms hagués enviat el seu testament al seu editor i amic Fritz Simrock. En l’estrena del desembre de 1891, el seu Quintet de Clarinet va ser un gran èxit.

Intèrprets:
Alexander Bachl – clarinet
Piotr Pujanek – violí
Daria Pujanek – violí
Thomas Rühl – viola
Merlin Schirmer – violoncello
Gottlieb Wallisch – piano

Després del concert dinarem tots junts per compartir les experiències viscudes. Tarda lliure per seguir descobrint la ciutat alemanya i, si és el cas, visitar algun dels mercats de nadal que s’instal·len a la plaça de l’Ajuntament, o en molts altres punts de la ciutat. Llums, avets i paradetes plenes de dolços, figures i artesania ens oferiran un marc inoblidable per avançar les festes. Sopar lliure.

Allotjament a l’hotel Scandic Hamburg Emporio 4* a Hamburg.

* Degut a qüestions d’agenda, el nostre acompanyant expert Joan Vives ens deixarà en les bones mans dels acompanyants de Baraka Club de Viatges i Te de Tertúlia.

Dia 4
HAMBURG – BARCELONA.

Esmorzar a l’hotel. Temps lliure fins a l’hora de trobar-nos per adreçar-nos cap a l’aeroport i agafar el vol de tornada a Barcelona.

HAMBURG – BARCELONA – SORTIDA: 14:35 h. – ARRIBADA: 17:10 h.

Fi del viatge

 


 

PER REALITZAR LA RESERVA FEU LA VOSTRA INSCRIPCIÓ ABANS DEL 20 DE SETEMBRE DE 2017. DESPRÉS S’HA D’EFECTUAR UN DIPÒSIT DE 700 € (per persona en hab. Doble) ó 800 € (per persona en hab. Individual) DEL TOTAL DEL VIATGE, ABANS DEL DIA 30 DE SETEMBRE DE 2017 I LA RESTA ABANS DE L’1 DE NOVEMBRE DE 2017.

CALDRÀ INDICAR EL NOM COMPLET DE LA PERSONA O PERSONES INSCRITES, DNI I UN TELÈFON DE CONTACTE, I FER L’INGRÉS A: 

BARAKA CLUB DE VIATGES – BANC SABADELL ES62 0081 0016 11 0002275536

Donat que és un viatge amb molta demanda i places limitades, s’aconsella consultar la disponibilitat abans de fer l’ingrés. Poden consultar-la al tel. 93 343 56 00 o bé a reserves@baraka.cat

NOTA. LA RESERVA DE PLAÇA ES CONSIDERARÀ CONFIRMADA UN COP FORMALITZAT EL PAGAMENT, MOMENT EN EL QUE  S’ADJUDICARAN ELS SEIENTS DE L’AUTOCAR I ELS DELS CONCERTS EN EL CAS DE LES ENTRADES QUE SIGUIN NUMERADES.


Despeses de cancel·lació:

A partir del pagament de la reserva, el 100% del bitllet d’avió, més els següents percentatges sobre l’import total:

 • De 15 a 11 dies abans de la data de sortida = 5%
 • De 10 a 3 dies abans de la data de sortida = 15%
 • Dins de les 48 prèvies a la sortida = 25%
 • Després = 100%
 • NOTA – Coneguda la desestimació, l ‘agència retornarà al consumidor les quantitats que hagués d’abonar, deduïdes les despeses de gestió i, en el seu cas, les despeses d’anul·lació justificades i les penalitzacions.
 • Viatge subjecte a les condicions generals especificades en la web baraka.cat

NOTA: RECORDEM QUE S’INCLOU ASSEGURANÇA DE CANCEL·LACIÓ QUE COBREIX UN GRAN NOMBRE DE MOTIUS DE CANCEL·LACIÓ. POSEM A LA SEVA DISPOSICIÓ AQUESTA ASSEGURANÇA PER SI VOLEN CONSULTAR-LA EN DETALL. NOMÉS ENS L’HAN DE DEMANAR. 

 

Descarregar fitxa Preinscripcions

 

 • INCLOU

 • Vols de línia regular amb Vueling
 • 3 nits d’estada a l’hotel Scandic Hamburg Emporio 4*
 • Règim d’allotjament i esmorzar.
 • 2 dinars i 1 sopar (mitja pensió diària)
 • Autocar privat amb conductor.
 • Assessorament i explicacions musicals durant tot el viatge del Sr. Joan Vives.
 • Guia acompanyant de Baraka Club de Viatges.
 • Guies locals a les ciutats on son obligatoris.
 • Propines a guies locals i conductors.
 • Auriculars personals per a la correcta escolta de les explicacions del Sr. Vives durant el viatge
 • Entrades als monuments i excursions.
 • Entrada al concert dia 2 de desembre 1ª Categoria
 • Entrada al concert dia 3 de desembre 1ª Categoria
 • Assegurança de viatge i anul·lació.
 • Tot l’especificat al programa.

 • NO INCLOU

 • Extres en els hotels tal com minibar, bugaderia, telèfon, ….
 • Dinars.
 • Begudes en els àpats.
 • Àpats que coincideixin amb horaris de vol o aeroport.
 • Tot allò no especificat en el programa

 • PREUS

Preu per persona en habitació doble: 1.450 €

Suplement individual: 290 €

Taxes d’aeroport i combustible: incloses


 

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació