Truca: 93 343 52 00
 

ESCAPADA CHOPIN: París i Nohant, amb Joan Vives

 • Destinació: Europa, França
 • Durada: 3 dies
 • Preu: 1290€

Consulteu properes sortides.

La tardor de 1831 Fryderyk Chopin va arribar a París. L’esclat de l’aixecament polonès de l’any anterior i el consegüent esclafament deixava clar que Chopin mai més no podria tornar a casa seva. França es va convertir en la seva segona pàtria i la seva capital en el centre del treball i d’inspiració del compositor fins la seva mort l’octubre 1849. La recerca dels espais Chopin de París ens porta a proposar-vos d’emprendre aquesta escapada, 170 anys després de la seva mort, que enllaçarem amb una visita a Nohant al sud de París, per conèixer la vila-museu de Georges Sand, on la parella va compartir molts moments de sentiments, inspiració i vida intel·lectual. Assistirem al concert del pianista Evgeny Kissin, intens i magnètic, gran representant de l’escola pianística russa. És un referent mundial de la seva generació i podrem escoltar-lo interpretant entre altres a Chopin.

Inclou concerts!

Reserva ara Pregunta

Dia 1
BARCELONA - PARIS

Presentació a l’aeroport de Barcelona, taulell de la companyia AIR FRANCE per a fer els tràmits de facturació de l’equipatge i recollida de targetes d’embarcament, 2 hores abans de la sortida del vol en direcció a París:

BARCELONA – PARÍS – SORTIDA: 9:40 h. – ARRIBADA: 11:40 h.

A l’arribada, trobarem l’autocar que ens acompanyarà la resta del viatge, i iniciarem la nostra ruta cap al centre de la ciutat. Dinarem abans de començar les nostres passejades i visites, que ens permetran conèixer, en aquests dos dies, els racons més importants de la ciutat relacionats amb Chopin.

Església de la Madeleine. Aquí es va celebrar el funeral del compositor el dia 30 d’octubre de 1849, dues setmanes després de la seva mort. I en ell, va interpretar- se el Rèquiem de Mozart per desig de Chopin, sent la primera vegada que les dones van formar part del cor en aquesta església, un dels millors exemples del neoclàssic en arquitectura, que tradicionalment només havia sigut masculí.

Jardins de les Tuileries. Aquest fou un dels llocs habituals de passejada del compositor, on també va oferir un concert al palau de la cort de Lluís Felip I, el 1838, que posteriorment es va incendiar l’any 1871. Tot i ser un jardí públic, és un monument històric catalogat, iniciat el 1564 per Caterina de Mèdici. Uneix per la seva gran rambla central la plaça de la Concòrdia i el Musee du Louvre. Com a anècdota, va acollir les proves d’esgrima del Jocs Olímpics del 1900.

A les 20.00 assistirem al concert al Théâtre des Champs-Elysées. Entrades de 1a categoria.

PROGRAMA

Chopin, Fryderyk Franciszek (1810-1849)
3 Nocturnes, Op.15
Schumann, Robert (1810-1856)
Sonata per a piano núm. 3 en fa menor, Op.14
Debussy, Claude (1862-1918)
Preludes: selection
Scriabin, Alexander (1872-1915)
Sonata per a piano núm. 4 en fa# major, Op.30

INTÈRPRET
Evgeny Kissin

Sopar lliure i allotjament a l’hotel.

Dia 2
(PARIS) VISITA DE LA CIUTAT

Esmorzar a l’hotel. Durant tot el dia continuarem resseguint les passes de Chopin per la capital francesa. Dinarem en algun punt de la nostra ruta. Visites previstes:

Biblioteca Polonesa. Potser un dels indrets més importants visitables a Paris d’aquesta ruta. Es tracta de la biblioteca no francesa més antiga de Paris i es un dels centres més importants de la cultura Polonesa fora del país i està dedicada no només a les memòries, sinó també a l’esperit dels immigrants polonesos que visqueren a Paris. Visitarem al seu interior la sala Chopin, on s’exhibeixen retrats, dibuixos, partitures i cartes del compositor.

Place Vendôme. En aquesta bella plaça Chopin va tenir el seu darrer domicili, avui ocupat per una de les més famoses joieries de París.

Museu de la Vida Romàntica. Aquesta residència, situada al barri romàntic de la «Nova Atenes», amb el seu pati, els seus jardins i els dos tallers de l’artista Ary Scheffer, no ha perdut gens del seu encant. El museu està dedicat a la memòria de la vida romàntica. Amiga de molts artistes romàntics, Scheffer va fer molts retrats de Chopin. Al museu s’il·lustra la vida de la dècada de 1830 a 1840.

Plaça d’Orleans. En aquesta bella plaça van viure durant uns anys George Sand i Chopin.

Cementiri Père Lachaise. Aquí fou enterrat el dia 30 d’octubre de 1849. La seva senzilla tomba va acollir el seu cos i una mica de terra polonesa que el mateix compositor havia agafat en marxar del país l’any 1830 i que sempre havia guardat en una urna. En el mateix cementiri hi reposen les restes d’altres compositors i cantants com Bizet, Cherubini, Maria Callas, Jim Morrisson; escriptors com Oscar Wilde, Richard Wright, Daudet, Honoré de Balzac; pintors com Jean-Baptiste Camille Corot, Daumier, Jacques-Louis David, Delacroix, Pissarro, Modigliani…

Sopar lliure i l’allotjament a l’hotel.

Dia 3
PARÍS – CHATEAUROUX – NOHANT – BARCELONA

Esmorzar a l’hotel. Sortirem a la recerca dels espais i la llum que varen inspirar moltes de les obres per a piano de Chopin i de les novel·les de George Sand. Deixarem el nostre hotel per dirigir-nos a l’estació d’Austerlitz on a les 8:42 prendrem el tren ràpid Intercities que ens portarà en unes dues hores de trajecte fins a Chateauroux.

A l’arribada, agafarem el nostre autocar, que ens traslladarà fins a Nohant, on visitarem la casa de George Sand. Aquest habitatge reflecteix la seva vida excepcional, la passió per la natura i manté encara l’esperit que van trobar-se també altres visitants il·lustres com els seus amics Balzac, Flaubert o Liszt. En arribar, passejarem primer pel jardí que envolta la casa. Dinarem i tot seguit, farem una visita a l’interior, tot rememorant els moments viscuts per la parella en aquest indret.

CHOPIN A NOHANT

L’octubre de 1836 Chopin va conèixer l’escriptora George Sand en una festa promoguda per Franz Liszt. No gaires mesos després començava una de les relacions sentimentals més cèlebres de la història de la música. Des del 1793, la família de l’escriptora posseïa una finca 300 km al sud de París, a la vila de Nohant, on els dos artistes hi varen fer moltes fugides a compartir sentiments i cercar inspiració.

En finalitzar la visita, tornarem a Chateauroux , on a les 17.10 agafarem el tren de retorn a Paris. En arribar, ens estarà esperant el nostre autocar per portar-nos a l’aeroport. Farem els tràmits de facturació i embarcament del vol amb sortida cap a Barcelona.

PARIS – BARCELONA. Sortida: 22:50 – Arribada: 00:35 VUELING

Fi del viatge

 


PREINSCRIPCIONS PROPERES SORTIDES: ompliu el formulari següent: https://goo.gl/forms/IFW8ZD95lZuqxQ8C2

PER REALITZAR LA RESERVA S’HA D’EFECTUAR UN DIPÒSIT DE 600 € (per persona en hab. Doble) ó 700 € (per persona en hab. Individual) DEL TOTAL DEL VIATGE, ABANS DEL DIA 30 D’OCTUBRE DE 2018 I LA RESTA ABANS DEL 10 DE GENER DE 2019.CALDRÀ INDICAR EL NOM COMPLET DE LA PERSONA O PERSONES INSCRITES, DNI I UN TELÈFON DE CONTACTE, I FER L’INGRÉS A:

BARAKA CLUB DE VIATGES
BANC SABADELL ES62 0081 0016 11 0002275536

Donat que és un viatge amb molta demanda i places limitades, s’aconsella consultar la disponibilitat abans de fer l’ingrés. Poden consultar-la al tel. 93 343 52 00 o bé a reserves@baraka.cat

NOTA. LA RESERVA DE PLAÇA ES CONSIDERARÀ CONFIRMADA UN COP FORMALITZAT EL PAGAMENT, MOMENT EN EL QUE  S’ADJUDICARAN ELS SEIENTS DE L’AUTOCAR I ELS DELS CONCERTS EN EL CAS DE LES ENTRADES QUE SIGUIN NUMERADES.


Despeses de cancel·lació:

A partir del pagament de la reserva, el 100% del bitllet d’avió, més els següents percentatges sobre l’import total:

 • De 15 a 11 dies abans de la data de sortida = 5%
 • De 10 a 3 dies abans de la data de sortida = 15%
 • Dins de les 48 prèvies a la sortida = 25%
 • Després = 100%
 • NOTA – Coneguda la desestimació, l ‘agència retornarà al consumidor les quantitats que hagués d’abonar, deduïdes les despeses de gestió i, en el seu cas, les despeses d’anul·lació justificades i les penalitzacions.
 • Viatge subjecte a les condicions generals especificades en la web baraka.cat

NOTA: RECORDEM QUE S’INCLOU ASSEGURANÇA DE CANCEL·LACIÓ QUE COBREIX UN GRAN NOMBRE DE MOTIUS DE CANCEL·LACIÓ. POSEM A LA SEVA DISPOSICIÓ AQUESTA ASSEGURANÇA PER SI VOLEN CONSULTAR-LA EN DETALL. NOMÉS ENS L’HAN DE DEMANAR. 

 

Descarregar fitxa

 • INCLOU

 • Vols directes Barcelona – Paris – Barcelona amb la companyia AIR FRANCE I VUELING 
 • Tren Intercities 2a classe París – Chateauroux – Paris
 • Bitllets de metro per als desplaçaments necessaris en el decurs de les visites
 • Hotel de 4* Paris Marriott Rive Gauche
 • Esmorzars bufet als hotels.
 • Dinars.
 • Autocar privat amb conductor i aire condicionat aeroport-hotel-estació-aeroport.
 • Assessorament i explicacions durant tot el viatge del sr. Joan Vives.
 • Acompanyant de Te de Tertúlia/Baraka.
 • Propines a guies locals i conductors.
 • Entrades als monuments i visites especificades al programa.
 • Entrades de 1a. categoria al concert del Théâtre des Champs-Elysées
 • Assegurança de viatge i cancel·lació Baraka.
 • Taxes d’aeroport.
 • Tot l’especificat al programa.
 • Auriculars per escoltar millor les explicacions.

 

 • NO INCLOU

 • Extres en els hotels tal com minibar, bugaderia, telèfon, ….
 • Sopars.
 • Begudes en els àpats.
 • Tot allò no especificat en el programa

 • PREUS

Preu per persona en habitació doble: 1.290 €

Suplement individual: 180 €

 

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació