Truca: 93 343 52 00
 

Baraka Escapada: RIGA

 • Destinació: Europa, Riga
 • Durada: 4 dies

Consulteu properes dates de sortida

Reserva ara Pregunta

 

Dia 1

BARCELONA – RIGA.

Hotel Tallink Riga 4**** o similar.

Presentació 02 hores abans en l’aeroport per agafar amb destinació Tallin. A l’arribada trasllat a l’hotel. Allotjament.

Dia 2

TALLIN.

Hotel Tallink Riga 4**** o similar.

Esmorçar buffet. Visita del Mercat Central de Riga. És el major mercat dels Països Bàltics i un dels majors d’Europa. Inaugurat en 1930, va anar el major projecte arquitectònic en la Letònia d’entreguerres, imponent construcció de 5 grans naus d’estil Art Nouveau en ple centre de Riga. Àdhuc avui funciona com a mercat, sent el lloc on tradicionalment els habitants de la capital es dirigeixen per adquirir els productes de consum diari, i on els grangers de tot el país venen les seves diferents mercaderies: verdures, fruites i fruites del bosc, xarcuteria, carn i peixos; formatges i diversos làctics. Una excel·lent ocasió per descobrir aspectes de la vida quotidiana, així com els rics productes locals. 

Visita de la ciutat de Riga, coneguda com el “Paris del Nord”. Riga és la més gran de les tres capitals bàltiques. Situada a la vora del riu Daugava, segons les cròniques antigues la ciutat va ser fundada en 1201 i es va convertir en important centre comercial al segle XIII, com a ciutat pertanyent a la Hansa alemanya. Coneguda com el „París dels Països Bàltics“, destaca per la bellesa del seu casc antic en els edificis del qual estan reflectits tots els estils arquitectònics: Gòtic, Renaixentista, Barroc, Clàssic, Art Nouveau, etc. La visita guiada ens portarà pels llocs més interessants d’aquesta antiga ciutat hanseática, capital de Letònia, en la qual s’entremesclen diferents estils arquitectònics des del medieval fins al neoclassicisme. El recorregut s’inicia a la zona dels bulevards del centre de Riga, on podrem gaudir de nombroses edificacions i monuments. Així veurem la Torre de l’Arsenal, el Teatre Nacional, el Monument a la Llibertat, l’Opera House, la Universitat de Riga i els ponts sobre el riu Daugava. Una vegada arribem al casc antic veurem la Catedral del Dom, l’Església de S. Pedro, l’Antic Castell medieval, la casa de Blackheads, els edificis dels antics gremis, el Pont dels Suecs, els Tres Germans, el Parlament i moltes altres edificacions reconvertides en restaurants, pubs i tendes de souvenirs. 

Visita del barri Art Nouveau de Riga la major col·lecció d’edificis Art Nouveau al món, amb les seves característiques façanes de línies sinuoses i rica ornamentació. La seva construcció es va iniciar entre finals del segle XIX i principis del XX, encara que els edificis mes celebris són magnífics exemples del característic estil Jugendstil d’entreguerres. Tarda lliure. Allotjament i sopar a l’hotel.

Dia 3

RIGA

Hotel Tallink Riga 4**** o similar.

Esmorçar. Dia lliure. Allotjament a l’hotel.

Dia 4

TALLLIN– BARCELONA. 

Esmorçar. Temps lliure per poder realitzar les últimes compres i conèixer una mica més de la ciutat al vostre aire. Trasllat a l’aeroport per agafar vol de retorn.

 

Descarregar fitxa en PDF

Preu per persona des de: 445,00 € + 100,00 € de taxes aèries, taxes aèries subjectes a reconfirmación al moment de la reserva i de l’emissió.

 • INCLOU

 • Vols Barcelona – Riga – Barcelona, amb Air Baltic classe O
 • 3 nits en pla allotjament i desdejuni, en Habitació Doble, en hotel 4****
 • Trasllats d’arribada i sortida.
 • visita de la ciutat de 4 hrs. A peu amb guia de parla hispana.
 • Entrades a la Catedral del Dom.
 • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.

 • NO INCLOU

 • Serveis no descrits en l’itinerari.
 • Taxes aèries, uns 100,00 € a reconfirmar en reservar i emetre bitllets.
 • Servei de Maleters als hotels.
 • Despeses particulars dels viatgers.
 • Propines per a guies i conductors.

 • Suplements aeris possibles per persona

Suplements possibles per persona 

Suplement Individual: 115,00 € per persona.

 • Observacions importants

 1. Es recomana reservar amb suficient antelació per garantir disponibilitat.
 2. Al moment de la reserva es reconfirmará si aplica algun suplement o descompte aeri.
 3. Al moment de la reserva es realitzarà una paga i senyal del 25% de l’import del viatge.
 4. Paga i senyal no reemborsable en cas de cancel·lació voluntària per part del viatger.
 5. Per a cancel·lacions involuntàries veure condicions de l´assegurança d’Anul·lació.
 6. Condicions generals en www.baraka.cat/condiciones

Gràcies per confiar-nos el seu viatge


Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació