Truca: 93 343 52 00
 

ESTATS UNITS MUSICAL: Blues, country i jazz

  • Durada: 14 dies

Consulteu preus i dates de sortida

Un viatge musical, la ruta del blues, que aprofundeix en les entranyes dels Estats Units, en la seva història, la seva societat, la seva idiosincràsia i, és clar, en la seva música, per explicar el seu llegat cultural. En el seu traçat hi ha la resposta a moltes preguntes que encara avui ens plantegem. Les arrels del blues, del jazz, del soul o del rock es troben en el seu asfalt. Transitar la Ruta 61 és més que un viatge…
Des de Chicago, baixarem cap al sud per les llegendàries terres de l’ oest, passant per Nasville, bressol del country, Memphis, on Elvis inicià la seva carrera, els petits pobles de la vora del Mississipi, i la romàntica Nova Orleans, bressol del jazz, tancant el nostre recorregut en la inmensa Texas amb les seves tonalitats ocres. Un traçat que reuneix imponents escenaris naturals, citutats d’ intensa vida cultural i testimonis vius de la vigència d’ un gènere musical ple de llegendes i personatges.

Reserva ara Pregunta

 

 

Dia 1
BARCELONA  CHICAGO.   (Sopar)

Presentació a l’aeroport de Barcelona, per sortir cap a Chicago, que es troba a l’estat d’Illinois, al costat del llac Michigan. Sopar i allotjament.

Dia 2
(CHICAGO) VISITA CIUTAT.   (Esmorzar, Dinar i Sopar)

Esmorzar. Avui dedicarem el dia a conèixer aquell vell Chicago de xemeneies industrials, bel·ligerants polítics i gàngsters, que han donat pas a una ciutat de museus, arquitectura i teatres de reclam mundial, amb impressionants edificis barreja de barroc, art déco, neogòtic i disseny contemporani. Veurem els bonics parcs Lincoln, Washington i Grant, tot recorrent l’escènic Outer Drive, fins al famós loop i l’avinguda Michigan. Des de la torre Willys (abans Sears), tindrem una de les millors vistes de la ciutat. Dinarem i, a la tarda, navegarem pel riu travessant els ponts que s’alcen enmig dels edificis històrics i les construccions modernes. Sopar i allotjament.

Dia 3
CHICAGO – RUTA 66 – SPRINGFIELD – ST LOUIS.   (Esmorzar, Dinar i Sopar)

Després d’esmorzar deixarem Chicago i anirem fins a Pontiac, on es troba el petit museu dedicat a la famosa ruta 66, que uneix Chicago amb Los Angeles. Continuarem cap a Springfield, on dinarem i visitarem el museu memorial d’Abraham Lincoln Abe. Prosseguirem cap a St. Louis, ciutat gran i cosmopolita. Sopar i allotjament. Aquest vespre, qui ho desitgi, podrà anar a escoltar blues.

Dia 4
ST LOUIS – NASHVILLE.   (Esmorzar, Dinar i Sopar)

Esmorzar a l’hotel. Al matí, visitarem la ciutat de St. Louis. Situada al sud de la desembocadura del riu Missouri al riu Mississipí, ha estat una de les cruïlles de rutes comercials més actives del país. Veurem el símbol de la ciutat i alhora memorial a Jefferson, el Gateway Arch, un arc de 192 m d’alçada, al qual pujarem. Després de dinar emprendrem ruta i, tot seguint el curs de la vall del riu Mississipí, arribarem a Nashville, bressol de la música country. Després de sopar anirem a un dels típics bars de la ciutat a escoltar música i ballar. Allotjament.

Dia 5
NASHVILLE – MEMPHIS.   (Esmorzar, Dinar i Sopar)

Després d’esmorzar farem la visita de Nashville. Visitarem el Country Music Hall of Fame. El disseny de l’edifici simula les tecles blanques i negres d’un piano gegant. A l’interior, trobarem una gran mostra de records d’increïbles músics com Patsy Cline, Merle Haggard i Hank Williams, i el cèlebre Cadillac d’or d’Elvis Presley. Dinarem en la ruta cap a Memphis. Aquesta tarda visitarem els Estudis Sun, on vénen músics de tot el món per enregistrar els seus treballs, com varen fer B.B. King, Johnny Cash, Roy Orbison i el mateix Elvis Presley. Al vespre, havent sopat, ens acostarem a la musical Beale Street.

Dia 6
MEMPHIS – JACKSON.   (Esmorzar, Dinar i Sopar)

Aquest matí visitarem Graceland, on va viure el rei del rock. Elvis Presley va comprar aquesta finca quan era una superestrella de 22 anys i hi visqué fins a la seva mort, el 1977. Dinarem i visitarem el motel Lorraine, trist escenari de la mort de Martin Luther King, avui convertit en museu i fundació per als drets civils. Acabada la visita emprendrem la ruta cap a Jackson, assentada a la planura central i capital de l’estat de Mississipí. Sopar i allotjament.

Dia 7
JACKSON – PLANTACIONS – NOVA ORLEANS.   (Esmorzar, Dinar i Sopar)

Avui sortirem a descobrir la imatge típica dels infinits camps de cotó associats amb la regió de Louisiana. Visitarem la impressionant plantació Nottoway, on també dinarem. Tot seguit anirem fins a la d’Oak Valley. Una filera de 28 roures de Virgínia, plantats fa més de 300 anys, flanquegen el camí fins a aquesta magnífica casa neoclàssica de 1839. Prosseguirem cap a Nova Orleans. Al vespre, després de sopar, ens aproparem a la Bourbon Street, on es troben els bars i clubs, amb una gran varietat de músics que fan viure la seva nit. Allotjament.

Dia 8
(NOVA ORLEANS) VISITA DE LA CIUTAT I SOPAR CREUER AMB JAZZ.    (Esmorzar, Dinar i Sopar)

Dedicarem el dia a conèixer Nova Orleans. Anirem al French Quarter, increïblement bonic, bohemi, vibrant i alhora depriment, on va néixer Nova Orleans l’any 1718. Passarem per Jackson Square o plaça d’Armes, al bell mig del barri, i anirem cap a l’antic mercat, French Market. Visitarem la catedral de St. Louis i recorrerem l’atractiva Royal Street. Dinarem i a la tarda agafarem el tramvia per fer un passeig fins al barri residencial de Garden District. Aquest vespre evocarem l’època dels viatges fluvials: farem un creuer pel riu. A bord d’un vaixell de vapor navegarem mentre sopem, acompanyats amb la música en viu d’una coneguda banda de jazz. Allotjament.

Dia 9
NOVA ORLEANS – LAFAYETTE – HOUSTON.   (Esmorzar, Dinar i Sopar)

Esmorzarem i sortirem cap a la zona dels Bayou, una regió de frondosa vegetació per la qual navegarem i on podrem veure els famosos crancs de riu i alguns cocodrils. La música típica de la zona, el fais dodo, ens acompanyarà fins a dinar. Després, marxarem cap a l’estat de Texas, el més gran dels 48 estats continentals i un dels més poblats, impulsat pel petroli. Sopar i allotjament a Houston.

Dia 10
HOUSTON (VISITA DE LA CIUTAT I NASA.)   (Esmorzar, Dinar i Sopar)

Després d’esmorzar visitarem el Centre Espacial (NASA), punt de control de totes les missions espacials dels Estats Units des de 1965. Les mostres interactives ens permetran provar cascs espacials, tocar roques lunars i veure l’interior de les naus. Tornarem a dinar a Houston. A la tarda farem una passejada i tindrem temps lliure al Rice Village, un dels més coneguts outlets. Sopar i allotjament.

Dia 11
HOUSTON – SAN ANTONIO – BANDERA. SOPAR COWBOY.   (Esmorzar, Dinar i Sopar)

Esmorzarem i sortirem cap a la històrica San Antonio. Visitarem el Fort Alamo, on els texans lluitaren per la seva independència. Després de dinar visitarem dues de les missions frontereres que formaven el límit septentrional de l’imperi colonial espanyol del segle XVIII. Seguirem cap a Bandera, on en un típic ranxo texà trobarem els cowboys, que ens delectaran la vetllada amb un típic sopar al més pur estil de l’oest. Allotjament.

Dia 12
BANDERA – AUSTIN – FORT WORTH. SOPAR COUNTRY. (Esmorzar, Dinar i Sopar)

Esmorzarem a l’hotel i ens dirigirem cap a Austin, la capital de Texas. Seu d’una pròspera indústria d’alta tecnologia, és sobretot coneguda pel seu immillorable panorama musical des dels anys seixanta. Dinarem i prosseguirem en direcció cap a Fort Worth, ciutat petita i tranquil·la, fidel a les seves arrels texanes. Avui tindrem un sopar especial de comiat amenitzat amb un espectacle de música country. Allotjament.

Dia 13
FORTH WORTH – DALLAS  NIT A BORD.   (Esmorzar i Dinar)

Anirem a Dallas, la ciutat que tothom anomena en parlar de Texas, tot i que no és ni la capital ni la més gran de l’estat. Allà visitarem el museu dedicat a JFK, situat a l’edifici des d’on es va fer el tret mortal. A l’hora convinguda ens traslladarem a l’aeroport. Nit a bord.

Dia 14
ARRIBADA A BARCELONA

Arribarem a Barcelona després d’aquesta ruta per bells paisatges i ciutats farcides de música.

 

  • INCLOU

* Vols internacionals.

* Allotjament en hotels de Primera Categoria a totes les ciutats i 1ª cta moderada a Memphis.

* Esmorzars bufet.

* Dinars i sopars als hotels o en restaurants seleccionats.

* Transport en confortables autocars.

* Guia acompanyant de Baraka.

* Guia local de parla castellana.

* Servei de maleters als hotels.

* Propines a guies locals i conductors.

* Totes les visites especificades en el programa.

* Assegurança de viatge i anul·lació.

* Taxes d’aeroport i de combustible (€)

* Visat.

* Tot l’especificat en el programa.

  • NO INCLOU

* Extres en els hotels.

* Begudes en els àpats.

* Àpats que coincideixin amb horaris de vol o aeroport.

* Tot allò no especificat en el programa.

 

 


 

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació