Truca: 93 343 52 00
 

PATRIMONI CULTURAL I PAISATGÍSTIC DE FILIPINES amb Àngel Morillas

 • Destinació: Àsia, Filipines
 • Durada: 14 dies
 • Preu: 4250€

Consulteu properes sortides.

Un viatge excepcional per descobrir els tresors que s’amaguen a les illes Filipines: herència colonial, natura exhuberant, tradicions plenes de color en un marc incomparable i encara força desconegut, en no ser una destinació “de moda”. Acompanyats per l’historiador de l’art i coordinador de Patrimoni UNESCO, Àngel Morillas, passejarem per la història d’aquest meravellós enclavament asiàtic.

ITINERARI: MANILA – BANAUE – TERRASSES D’ARRÒS – BANGA-AN – BANAUE – SAGADA – VIGAN – LAOAG – PUERTO PRINCESA – HONDA BAY ISLAND – RIU SUBTERRANI I MANGLARS – CEBU – BOHOL

UNESCO: Terrasses d’arròs de Banaue, Vigan, Església de Sant Agustí, Parc Nacional del Riu Subterrani de Puerto Princesa.

Reserva ara Pregunta

Dia 1

BARCELONA – MANILA

Presentació a l’aeroport de Barcelona, mostrador de la companyia CATHAY PACIFIC per a fer els tràmits de facturació de l’equipatge i recollida de targes d’embarcament, 2 hores abans de la sortida del vol en direcció a Manila, via Hong Kong. Ens assistirà el nostre guia acompanyant Baraka.

Nit a bord. 

Dia 2

MANILA  

Arribada a Manila a la tarda, i trobada amb el nostre guia local. Visita panoràmica de la ciutat. Manila és el centre cultural, polític i econòmic d’aquest vast arxipèlag. Ens trobarem amb una ciutat plena de contrastos i colors, on els edificis moderns de vidre s’eleven al costat de les cases colonials espanyoles i els clàssics edificis governamentals. Arcs amb dracs, mesquites de cúpules daurades i elegants mansions. La ciutat antiga fortificada i el Chinatown s’escapen del trànsit frenètic de la vida moderna del metro de Manila. Sopar i allotjament.

Dia 3

MANILA - BANAUE

Després de l’esmorzar sortirem cap a Banaue, unes 9 hores de carretera. Durant el camí farem una parada a la ciutat de Bacolor. Visitarem les ruïnes de la seva Catedral, mig cremada per l’erupció del volcà Pinatubo el 1992. Travessarem les províncies sempre verdes de Nova Ecija i Nova Viscaya. A la ciutat de San José, farem una curta parada per dinar. Entrarem a Santa Fe, on hi ha l’històric Pas Dalton, punt on el Caraballo sud s’uneix amb la Serra Mare, aquest pas va ser escenari de violents enfrontaments durant la II Guerra Mundial, on van morir més de 17.000 soldats japonesos, americans i filipins. A continuació arribarem a Bagabag, on les seues muntanyes i rius comencen a ascendir fins a les terres d’Ifugao. Finalment arribarem a Banaue. Sopar i allotjament.

Dia 4

TERRASSES D’ARRÒS I BANGA-AN 

Esmorzar a l’hotel. Avui viurem una aventura a les espectaculars terrasses d’arròs de Banaue, construïdes fa segles pels avantpassats de la tribu Ifugao per demostrar el seu respecte als cultivadors d’aquest cereal. Prosseguirem cap Banga-An, un poble tradicional situat en una vall panoràmic de terrasses. A continuació farem un passeig per conèixer millor el món de la tribu dels Ifugao i coneixerem els seus costums. També ens aturarem a observar les terrasses més antigues, conegudes com la vuitena meravella del Món, i que tenen una antiguitat de més de 2.000 anys. Retorn a l’hotel Sopar i allotjament

Dia 5

BANAUE - SAGADA  

Després de l’esmorzar sortirem cap a Sagada, unes 4 hores per carretera. Sortint de Banaue conduirem a través de carreteres de muntanya, fins a arribar a la ciutat de Bontoc. Bontoc és la històrica capital de la província de la muntanya i llar de la tribu dels Bontoc. Visitarem el Museu fundat per una comunitat de monges belgues que van estar aquesta zona durant dècades. El Museu ens mostra artefactes locals, velles fotos i un nombre de cases tradicionals que podem veure al seu voltant. Continuarem fins a Sagada, que ens oferirà un impressionant panorama natural de pins, clima suau, l’amabilitat de la seva gent i nombrosos vestigis de l’antiga cultura Igorot, amb les seves coves funeràries úniques. Sopar i allotjament.

Dia 6

SAGADA - VIGAN

Esmorzar a l’hotel. A l’hora convinguda sortirem per carretera cap a Vigan, aproximadament unes 6 hores de camí. Vigan és un veritable enclavament espanyol del segle XV. La ciutat ha retingut l’encant amb els seus carrers empedrats i carruatges tirats. L’arquitectura és una barreja de dissenys espanyols i filipins. Vigan ha estat declarat com un dels llocs de patrimoni de la UNESCO. Farem un passeig en calessa, en el que podrem apreciar les seves cases de pedra i tova. A la tarda, ens aproparem a la Plaça Salcedo per presenciar un espectacle de llums. Sopar i allotjament.

Dia 7

VIGAN - LAOAG – MANILA – PUERTO PRINCESA 

Després de l’esmorzar, ens traslladarem a Laoag. De camí visitarem l’església de Bantay Church i el seu Bell Tower. Continuarem cap a La ciutat de Paoay, on podrem veure l’església parroquial catòlica de Sant Agustí, que va ser declarada per la UNESCO, patrimoni de la Humanitat i que destaca pels seus enormes contraforts en els costats i la part posterior de l’edifici. Arribats a la ciutat de Laoag visitarem la Catedral de St. Williams i The Sinking Bell Tower. Trasllat a l’aeroport per agafar vol cap a Manila, on connectarem amb el vol a Puerto Princesa. Arribada, trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 8

HONDA BAY ISLAND

A pocs minuts al nord de la ciutat, embarcarem en un vaixell, per realitzar un tour per les illes d’Honda Bay. A la badia hi ha dotzenes d’illes amb les seves platges blanques que fan les delícies dels amants del snorkel i submarinisme. Dinar a Cowrie Island. Després, temps per gaudir de les seves platges. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 9

 RIU SUBTERRANI I MANGLARS

Esmorzar al ressort. En acabat, sortirem a realitzar l’excursió al riu subterrani i els manglars. A sota dels 1028 m de St Paul Mountain es troba el riu subterrani, del qual es diu que és el més llarg del món. Flueix a través de cavernes de pedra calcària i emergeix en una llacuna a la costa de l’oest de l’illa de Palawan. Farem una caminada cap a la desembocadura del riu subterrani a través de la selva, plena d’arbres antics, escales de fusta ben elaborades, ponts i bancs de fusta que donen caràcter a aquest camí. Des de l’entrada del parc, els visitants poden recórrer el riu en canoes petites dirigides per guies del parc. Acabat el passeig en canoa pel riu subterrani, ens dirigirem a l’excursió dels manglars. 

En canoes tripulades, realitzarem el recorregut pels manglars d’uns 30 minuts de durada. Un guia local ens anirà explicant les històries sobre els boscos de manglar de Parlawam. En el camí, s’indicaran les característiques de la seva fauna i flora. Retorn al ressort. Sopar i allotjament.

Dia 10

PORT PRINCESA – CEBU – BOHOL 

Esmorzar a l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per agafar el vol amb destinació Cebu. Arribada i dinar en restaurant local. Després de dinar trasllat al port per agafar ferri amb destinació Bohol. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 11

BOHOL 

Esmorzar a l’hotel. Ens vindrà a recollir el nostre guia i després ens dirigirem cap al sud. Farem una curta visita a Església de Baclayon, el Bohol National Museum i el bosc artificial de Bilar. L’Església de Baclayon, feta de corall de pedra, tallat de la mar per una plantilla de més de 200 treballadors, encara conserva el seu disseny arquitectònic de segles d’antiguitat i és considerat el millor conservat de la regió tot i ser un dels més antics. Lamentablement, aquesta església va patir danys severs pel terratrèmol de magnitud 7.2 el 2013. Ens sorprendrem amb el tarsier, el mico més petit del món, al Santuari de Tarsier. 

Continuarem amb creuer pel riu Loboc amb un dinar a bord. Durant 1 hora podrem admirar la fauna i flora del riu Loboc. Un passeig amb cotxe ens portarà a través dels pintorescos camps de nipa, amb les seves gruixudes palmeres, plantacions de coco i caoba forestal a la ciutat del Carmen. Anirem fins al punt més alt per veure els turons de Xocolata, un paisatge de més de 1268 cons amb unes altures que van des dels 40 als 120 metres. Durant l’estiu, els turons de pedra calcària en forma de cúpula coberta de gespa s’assequen i canvien a marró, la qual cosa transforma la zona en files i files de xocolata. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 12

BOHOL

Esmorzar. Dia lliure per gaudir de les seves platges i hotel. Sopar i allotjament.

Dia 13

 BOHOL – CEBU – BARCELONA

Esmorzar a l’hotel. A l’hora acordada, trasllat al port per a embarcar en ferry cap a Cebu. Arribada i trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada a Barcelona via Hong Kong.

Nit a bord.

Dia 14

BARCELONA

Arribada i finalització dels nostres serveis. 

Fi del viatge

 


Reserves:

Formulari de preinscripció: https://goo.gl/forms/PsOCtXvUtJdrzD1F2

RESERVA:

PER REALITZAR LA RESERVA FEU LA VOSTRA INSCRIPCIÓ ABANS DEL 30 DE JULIOL DE 2018. DESPRÉS S’HA D’EFECTUAR UN DIPÒSIT DE 2.100 € (per persona en hab. Doble) ó 2.500 € (per persona en hab. Individual) DEL TOTAL DEL VIATGE, ABANS DEL DIA 15 D’AGOST DE 2018 I LA RESTA ABANS DE L’1 D’OCTUBRE DE 2017.

CALDRÀ INDICAR EL NOM COMPLET DE LA PERSONA O PERSONES INSCRITES, DNI I UN TELÈFON DE CONTACTE, I FER L’INGRÉS AL COMPTE DE BARAKA CLUB DE VIATGES: 

BANC SABADELL ES62 0081 0016 11 0002275536 

Donat que és un viatge amb molta demanda i places limitades, s’aconsella consultar la disponibilitat abans de fer l’ingrés.

NOTA. LA RESERVA DE PLAÇA ES CONSIDERARÀ CONFIRMADA UN COP FORMALITZAT EL PAGAMENT, MOMENT EN EL QUE  S’ADJUDICARAN ELS SEIENTS DE L’AUTOCAR.


Despeses de cancel·lació:

 A partir del pagament de la reserva, el 100% del bitllet d’avió, més els següents percentatges sobre l’import total:

De 15 a 11 dies abans de la data de sortida = 5%

De 10 a 3 dies abans de la data de sortida = 15%

Dins de les 48 prèvies a la sortida = 25%

Després = 100%

NOTA – Coneguda la desestimació, l‘agència retornarà al consumidor les quantitats que hagués d’abonar, deduïdes les despeses de gestió i, en el seu cas, les despeses d’anul·lació justifi cades i les penalitzacions.

Viatge subjecte a les condicions generals especificades en el catàleg Baraka 2018

NOTA: RECORDEM QUE S’INCLOU ASSEGURANÇA DE CANCEL·LACIÓ QUE COBREIX UN GRAN NOMBRE DE MOTIUS DE CANCEL·LACIÓ. POSEM A LA SEVA DISPOSICIÓ AQUESTA ASSEGURANÇA PER SI VOLEN CONSULTAR-LA EN DETALL. NOMÉS ENS L’HAN DE DEMANAR.

 

Descarregar fitxa

 • INCLOU

 • Vols Barcelona – Manila i Cebu – Barcelona amb Cathay Pacific en classe Turista.
 • Vols domèstics Laoag – Manila i Manila – Puerto Princesa – Cebu, en classe turista.
 • Bitllets turista en el ferry indicat a l’itinerari.
 • Trasllats Aeroport – Hotel.
 • 11 nits en habitació doble (5* a Manila, 4* a Vigan, Puerto Princesa, Bohol, 3* a Banaue i Sagada).
 • Pensió completa (esmorzar en hotel i dinars i sopars en restaurants o hotels).
 • Transport en autocar climatitzat durant la ruta.
 • Assessorament i explicacions durant tot el viatge de l’especialista en Patrimoni UNESCO Sr. Àngel Morillas.
 • Acompanyant de Te de Tertúlia/Baraka.
 • Guia local de parla castellana durant tot el viatge.
 • Guies locals per a les visites que ho requereixin.
 • Servei de maleters.
 • Propines a guies locals i conductors.
 • Totes les visites, activitats i/o espectacles especificats en el programa. 
 • Assegurança d’assistència en viatge i despeses d’anul·lació.
 • Taxes d’aeroport.
 • Documentació de viatge.
 • Consulteu suplement en classe business

 • NO INCLOU

 • Extres en els hotels tal com minibar, bugaderia, telèfon, …
 • Begudes en els àpats.
 • Àpats en horaris de vol o aeroport.
 • Tot allò no especificat en el programa.
 • Taxes en llocs històrics per fer fotos o videos.

 • PREUS

Preu per persona en habitació doble: 4.250 €

Suplement individual: 770 €

Grup mínim: 8 persones. 

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació