Truca: 93 343 52 00
 

FLANDES

  • Destinació: Bèlgica, Europa
  • Durada: 5 dies
  • Preu: 1660€

Consulteu dates de sortida areserves@baraka.cat

BRUSSEL·LES – ANVERS – GANT – BRUGES

Reserva ara Pregunta

Dia 1: BARCELONA – BRUSSEL·LES.
Hotel Ibis Ste. Catherine centri 3 ***, o similar.
Presentació a l’aeroport, almenys, 2 hores abans de la sortida del vol. Vols directes des de Barcelona amb Vueling, en classe turista. Arribada a l’aeroport internacional de Brussel·les. Recollida d’equipatge i trasllat a l’hotel. Sopar.

Dia 2: BRUSSEL·LES.
Hotel Ibis Ste. Catherine centri 3 ***, o similar.
Esmorzar a l’hotel. Visita panoràmica de Brussel·les (3 hores). De tots és conegut que Brussel·les acull la seu del Parlament i Comissió europeus, així com la de l’OTAN i grans empreses internacionals. Malgrat aquest fet, que sembla marcar tant la imatge a la ciutat, Brussel·les i el seu milió d’habitants conserven el seu ambient provincià, antics barris populars i una rica vida cultural. Comencem la nostra visita amb un petit passeig pel casc antic. Un guia experimentat ens dóna una explicació de la coneguda plaça Major, amb la seva Ajuntament excepcional i les seves Cases dels Gremis. Prosseguim la nostra exploració de la capital en autocar de luxe. Ens meravellem davant l’esplèndida Catedral de Sant Miquel, la Columna del Congrés, el barri de l’Heysel amb el cèlebre Atomium, el curiós Pavelló Xinès i la Pagoda Japonesa. Passant pel Palau Reial tornem al centre i vam visitar el barri Sauló amb les seves múltiples antiquaris. Després d’admirar el Palau de Justícia i l’elegant Plaça Louisa, l’excursió ens acosta a la solemne Plaça Reial, el Palau Reial, i l’antic Palau de la Nació, ara seu del Parlament. Allà a prop, batega al cor d’Europa: els edificis de la Comissió, el Consell de Ministres i del Parlament Europeu, alberguen els organismes més importants de la Unió Europea. Dinar. Tarda lliure per conèixer al nostre aire la ciutat. Sopar.

Dia 3, dissabte: Brussel·les – Anvers – Brussel·les.
Hotel Ibis Ste. Catherine centri 3 ***, o similar.
Esmorzar a l’hotel. Excursió a Anvers (5 hores i mitja). Anvers, ciutat de Van Dyck i de Rubens, encara que aquest últim va néixer a Alemanya. Avui dia, Anvers gaudeix d’una esplèndida salut gràcies al seu grandiós port i al comerç de diamants. Podrem contemplar les seves àmplies avingudes amb imponents edificis que són bona mostra de la seva esplendor, Groenplaats, important centre neuràlgic, la Catedral de La nostra Senyora (entrada inclosa), el monument més representatiu d’Anvers, Grote Markt, la gran Plaça Major, amb la font de Brabo, envoltada d’edificis del segle XVI, com l’Ajuntament, les cases Gremials, amb estàtues dels seus sants patrons. Dinar. Vam visitar també un dels tallers de diamants i deixem Anvers amb una visita del seu port en autocar, per tornar a Brussel·les. Sopar.

Dia 4, diumenge: Brussel·les – Gant – Bruges – Brussel · les.
Hotel Ibis Ste. Catherine centri 3 ***, o similar.
Esmorzar a l’hotel. Excursió a Gant & Bruixes (9 hores i mitja). Gant, capital del comtat de Flandes i bressol de l’emperador Carles I, una de les més grans ciutats medievals d’Europa. Situada a la creu de dos rius, Leie i Escalda, en ella ressalten sobretot el Gravensteen o Castell dels Comtes, impressionant fortalesa del segle XIII en ple centre de la ciutat, i la Catedral de Sant Bavó, d’estil gòtic, a més del famós Pont de Sant Miquel, des d’on es poden veure les belles torres de l’Església de Sant Nicolau i de la Catedral. Arribem a GANT en una hora. Durant la seva visita vam descobrir la Catedral de Sant Bavó, on està exposat el magnífic quadre del “Be Místic” (opció, tancat els diumenges). Els vam mostrar els més importants edificis medievals: la Talaia, l’Església de Sant Nicolas, el Castell dels Comtes de Flandes, etc. Trasllat a Bruges. Dinar. Bruges, la ciutat coneguda com la “Venècia del Nord”. Aquesta meravellosa ciutat, laberint de carrerons i places plenes d’encant, és com un museu viu del segle XIII, amb els seus bucòlics canals, el Llac de l’amor (resta de l’antic port, avui retirat uns quilòmetres per l’acció de la sorra), la plaça Burg i la plaça Markt. També tindreu la possibilitat de fer un passeig en vaixell per descobrir els canals. Sopar.

Dia 5, Dilluns: Brussel·les – Barcelona.
Esmorzar. A l’hora indicada, i en funció de l’hora de sortida del nostre vol, trasllat a l’aeroport de Brussel·les, per volar amb destinació Espanya.

Descarregar fitxa en PDF

 

  • INCLOU

* Vols internacionals de línia regular.
* Allotjament en hotel 3* sup al centre de
la ciutat.
* Esmorzars en els hotels.
* Dinars i sopars als hotels o en restaurants
seleccionats.
* Transport en confortables autocars.
* Guia acompanyant de Baraka per a grups
superiors a 10 persones.
* Guia local de parla castellana o catalana
durant el viatge.
* Servei de maleters als hotels.
* Propines a guies locals i conductors.
* Totes les visites, activitats i/o espectacles
especificats en el programa.
* Assegurança de viatge i anul·lació.
* Taxes d’aeroport.
* Tot l’especificat en el programa.

  • NO INCLOU

* Extres en els hotels.
* Begudes en els àpats.
* Àpats en horaris de vol o aeroport.
* Tot allò no especificat en el programa.

  • SUPLEMENTS I DESCOMPTES

Suplement Individual: 220,00 € per persona.
Descompte venda anticipada (60 dies): -120 euros.
Consulteu suplement per vol en classe business.

  • ITINERARI

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació