Truca: 93 343 52 00
 

FLORACIÓ DE CIRERERS al Japó

 • Destinació: Àsia, Japó
 • Durada: 14 dies
 • Preu: 5950€

Consulteu properes sortides.

Conegut també per «la terra del sol naixent», el Japó és un arxipèlag format per nombroses illes. Terra de santuaris, temples, arquitectura moderna, alta tecnologia, jardins, geishes, mercats de carrer, sushi, moda d’avantguarda… un patrimoni cultural que es nodreix de la història i de la tradició, molt lligat amb la natura. En definitiva, si busqueu un «xoc cultural» en un entorn segur i net, on sorprenen l’educació i el sentit cívic en el tracte diari, el Japó és el destí. Viatjar al Japó és endinsar- se en un món fascinant on conviu la tecnologia més moderna i avantguardista al costat d’una cultura mil·lenària i refinada.

Reserva ara Pregunta

VOLS PREVISTOS

BARCELONA – TOKIO. Sortida: 11:40 – Arribada: 10:55 +1 

OSAKA – BARCELONA. Sortida: 10:05 – Arribada: 19:30 

Dia 1
BARCELONA  - TOKIO

Presentació a l’aeroport de Barcelona, mostrador de la companyia LUFTHANSA per a fer els tràmits de facturació de l’equipatge i recollida de targes d’embarcament, 2 hores abans de la sortida del vol en direcció a Tokio, via ciutat europea. Ens assistirà el nostre guia acompanyant Baraka.

Nit a bord. 

Dia 2
TOKIO. VISITA DE LA CIUTAT

Arribada a l’aeroport de Narita. Assistència del nostre guia de parla hispana, després de realitzar els tràmits d’immigració. Farem la visita del Temple Asakusa Kannon, que va ser fundat a mitjan segle VII per guardar la petita imatge de Kannon, la deessa de la pietat. Avui tindrem la sensació d’endinsar-nos en un venerable i mil·lenari santuari. A continuació admirarem la impressionant plaça del Palau imperial, residència de l’emperador i la seva família. Dinar en restaurant. Seguirem per visitar Akihabara, la ciutat electrònica. Allotjament a l’hotel.

Dia 3
 TOKYO

Esmorzar. Avui dedicarem a conèixer una de les principals tradicions japoneses en combinació amb la modernitat actual. En primer lloc visitarem el Museu del Sumo, dedicat a la coneguda lluita japonesa. Continuarem fins a la moderna Tokyo Skytree, la torre que amb  634 metres d’altura s’ha erigit a la torre de telecomunicacions més alta del món. Pujarem fins al mirador situat a 350 metres on podrem gaudir d’una impressionant panoràmica sobre la ciutat. Dinar en restaurant. A la tarda ens dirigirem als Jardins Hapo-en, que significa bell des de qualsevol angle, passejarem entre bonsais de més de dos-cents anys d’antiguitat. Enmig dels arbres ens trobarem la magnífica casa de Te, on se serveix matcha i okashi vestits amb el quimono tradicional. Acabarem el dia visitant el barri de Shibuya conegut mundialment per la cruïlla múltiple dels seus animats carrers. Allotjament a l’hotel.

 

Dia 4
(TOKYO) NIKKO  

Esmorzar. Al matí ens dirigirem a Nikko per veure el seu sumptuós recinte de Santuaris declarats patrimoni de la humanitat per la UNESCO. Admirarem l’entorn envoltat de muntanyes amb valls i petits camins. Visitarem el Toshogu, la joia de Nikko, que és realment l’antítesi dels austers santuaris sintoistes. Construït entre 1634 i 1636, el van aixecar entre més de 15.000 artesans i fusters de tot el país. És el clímax de l’estil arquitectònic Gongen-zukuri, característic dels santuaris japonesos. 

Dinar en restaurant. En acabat ens dirigirem, més enllà del llac Chuzenji-ko, cap a les Cascades de Kegon. Retorn a Tòquio. Allotjament.

 

Dia 5
 TOKYO

Esmorzar. Cap visita a la capital japonesa pot dir-se completa sense tenir l’experiència de caminar pels seus carrers principals, plens de botigues que ens permetran veure el luxe japonès i les tradicions més modernes. Primer ens dirigirem a l’Avinguda Omotesando, on es concentren les botigues més luxoses de la ciutat i des d’allà ens dirigirem al districte d’Harajuku per poder passejar pel carrer Takeshita-dori, on es troben els comerços de moda i accessoris preferits per la joventut japonesa, que segueixen les estètiques manga, cosplay i kidona. Travessarem la ciutat per anar a Roppongi Hills, un dels gratacels i centre comercial més famós de la ciutat. Dinar en restaurant. Posteriorment anirem al riu per embarcar-nos en un creuer que ens portarà a l’illa artificial d’Odaiba, situada a la badia i on s’han erigit alguns dels més moderns edificis comercials de la ciutat. Allotjament a l’hotel.

Dia 6
TOKIO - MONT KOMAGATAKE - HAKONE

Esmorzar. Al matí sortirem cap a la Muntanya Fuji. Una estreta carretera ens portarà fins a l’estació on els muntanyencs inicien la seva ascensió al cim. Dinar en restaurant. Després del dinar realitzarem una travessia en vaixell pel Llac Ashi.

Acabada la travessia pujarem al telefèric de la Muntanya Komagatake, on, si el temps ho permet, podrem veure el Mont Fuji. Arribada al Ryokan, allotjament tradicional japonès. Sopar i Allotjament. Després del sopar podrem gaudir d’un bany Onsen, típic japonès.

Nota.- L’equipatge es traslladarà directament a Takayama, de manera que cal portar una bossa de mà amb l’imprescindible per passar aquesta nit.

Dia 7
HAKONE - NAGOYA – TAKAYAMA.

Esmorzar. Després de l’esmorzar tindrem la primera experiència en el famós tren bala, que ens portarà fins a Nagoya. Allà enllaçarem amb un altre tren que ens portarà a través de bells paratges, congostos i valls fins a Takayama. Poble encantador, famós per la seva artesania i gastronomia. Dinar en restaurant. Després del dinar realitzarem la visita a Takayama Jinya, que va ser el centre de poder del governador de la zona d’Hida. Visitarem el carrer Kamisannomachi, amb les seves antigues cases de comerciants de fusta fosca. Visitarem el Museu del Festival de Takayama que és considerat com un dels més bonics del Japó.

Dia 8
TAKAYAMA – SHRIKAWAGO – GOKAYAMA – KANAZAWA

Esmorzar. Al matí passejarem pel mercat de Takayama que destaca per la venda de verdures, fruites i flors, a més a més de la seva típica artesania. Continuarem fins a l’antiga residència de la família Toyama, declarat Patrimoni de la Cultura Japonesa el 1971. Dinar a Shirakawa-go. Aquesta localitat declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, destaca per les seves cases de singular estructura, denominades Gassho-Zukuri. Continuarem fins al poble de Gokayama, on podrem intentar realitzar el Gokayama washi, el paper tradicional japonès. Continuació cap a Kanazawa. Allotjament.

Dia 9
KANAZAWA – KYOTO

 Esmorzar. Al matí farem la visita de la ciutat de Kanazawa, on podrem veure els Jardins de Kenroku-en, un dels més bells i tradicionals del Japó. Passejarem pel mercat Omi, que destaca per les seves parades de peix fresc, on podrem veure el peix de temporada així com multitud de classes de marisc. Dinar en restaurant. A la tarda anirem al barri de Nagamachi, amb els seus estrets carrerons i cases de samurais protegides per muralles de fang. En acabar sortirem en tren direcció Kyoto.

Dia 10
(KYOTO) NARA

Esmorzar. Sortirem cap a Nara, considerada el bressol de la civilització japonesa i que ens depara un concert visual amb el rosat de les flors de cirerers. Visitarem el temple de Todaiji, on veurem la monumental imatge de bronze de Buda. Seguirem passejant pel seu parc, amb les seves grans extensions verdes, on podrem veure el Temple Kofukuji. Dinar en restaurant. A la tarda visitarem Kasuga Taisha. Santuari shinto declarat patrimoni de la humanitat per la UNESCO.

Dia 11
KYOTO

Esmorzar. Avui farem la visita de la ciutat de Kyoto. Visitarem el Temple Rioanji, on trobarem un dels més bells Karesansui, jardins secs, del Japó. Construït a finals del segle XV, pertany a una de les escoles del Budisme Zen. Més tard ens dirigirem a Kinkakuji, també conegut com a pavelló de l’Or. Després d’aquesta visita visitarem el bosc de Bambú de Sagano, un dels espectacles naturals més impactants del país. El so del vent entre el bambú ha estat escollit pels seus habitants com un dels símbols a conservar com a patrimoni. Dinar en restaurant. Acabat l’àpat visitarem l’impactant santuari Fushimi Inari famós per els seus milers de Toris taronges que decoren el camí al santuari principal. Acabarem el dia passejant pel tradicional districte de Gyon.

Dia 12
KYOTO - HIROSHIMA – MIYAJIMA - OSAKA

 Esmorzar. Sortida al matí direcció a Hiroshima en tren bala. A l’arribada ens dirigirem al port per agafar un ferri amb direcció a l’illa de Miyajima, on es troba el fastuós santuari d’Itsukushima, declarat patrimoni de la humanitat per la UNESCO, que amb el seu tori és un dels símbols del país. Tornarem a Hiroshima. 

Dinar en restaurant. A continuació visitarem el Museu Memorial de la Pau i aprofitarem per passejar pel Parc del Memorial de la Pau. Acabada la visita agafarem el tren bala que ens portarà a la ciutat d’Osaka.

Dia 13
OSAKA

Esmorzar. Al matí visitarem la ciutat d’Osaka, que és la tercera ciutat més important del Japó. Començarem visitant el Castell Osaka que domina la ciutat. Dinar en restaurant. A continuació sortirem a veure una de les millors panoràmiques d’Osaka, des de l’innovador Observatori flotant entre dues torres de la ciutat.

Dia 14
OSAKA - BARCELONA (Esmorzar)  

Esmorzar. Després sortirem en direcció cap a l’aeroport per agafar el vol destinació Barcelona, via ciutat europea. Arribada i finalització dels nostres serveis. 

 


Reserves:

Formulari de preinscripció: https://goo.gl/forms/HnWJhdEEcOH3sFZ92

PER REALITZAR LA RESERVA S’HA D’EFECTUAR UN DIPÒSIT DE 2.500 € (per persona en hab. Doble) ó 3.000 € (per persona en hab. Individual) DEL TOTAL DEL VIATGE, ABANS DEL DIA 15 DE GENER DE 2019 I LA RESTA ABANS DEL 1 DE MARÇ DE 2019.

CALDRÀ INDICAR EL NOM COMPLET DE LA PERSONA O PERSONES INSCRITES, DNI I UN TELÈFON DE CONTACTE, I FER L’INGRÉS AL COMPTE DE BARAKA CLUB DE VIATGES: 

BANC SABADELL ES62 0081 0016 11 0002275536 

Donat que és un viatge amb molta demanda i places limitades, s’aconsella consultar la disponibilitat abans de fer l’ingrés.

NOTA. LA RESERVA DE PLAÇA ES CONSIDERARÀ CONFIRMADA UN COP FORMALITZAT EL PAGAMENT, MOMENT EN EL QUE  S’ADJUDICARAN ELS SEIENTS DE L’AUTOCAR.

 


Despeses de cancel·lació:

 A partir del pagament de la reserva, el 100% del bitllet d’avió, més els següents percentatges sobre l’import total:

De 15 a 11 dies abans de la data de sortida = 5%

De 10 a 3 dies abans de la data de sortida = 15%

Dins de les 48 prèvies a la sortida = 25%

Després = 100%

NOTA – Coneguda la desestimació, l‘agència retornarà al consumidor les quantitats que hagués d’abonar, deduïdes les despeses de gestió i, en el seu cas, les despeses d’anul·lació justifi cades i les penalitzacions.

Viatge subjecte a les condicions generals especificades en el catàleg Baraka 2017

NOTA: RECORDEM QUE S’INCLOU ASSEGURANÇA DE CANCEL·LACIÓ QUE COBREIX UN GRAN NOMBRE DE MOTIUS DE CANCEL·LACIÓ. POSEM A LA SEVA DISPOSICIÓ AQUESTA ASSEGURANÇA PER SI VOLEN CONSULTAR-LA EN DETALL. NOMÉS ENS L’HAN DE DEMANAR.

 

 

Descarregar PDF

 

 

 

 

 • INCLOU

 • Vols Barcelona – Tokio i Osaka – Barcelona via ciutat europea amb Lufthansa en classe Turista.
 • Bitllets de tren bala en classe turista.
 • Trasllats Aeroport – Hotel – Aeroport.
 • Allotjament en hotels en habitació doble (4* totes les nits i Ryokan a Hakone).
 • Esmorzars en hotel.
 • Dinars en restaurants seleccionats.
 • Sopars en el Ryokan i de despedida.
 • Transport en comfortables autocars durant la ruta.
 • Guia acompanyant Baraka/Te de Tertúlia.
 • Guia local de parla hispana durant la ruta, a més de la guia Baraka. 
 • Propines a guies locals i conductors.
 • Totes les visites, activitats i/o espectacles especificats en el programa. 
 • Assegurança d’assistència en viatge i despeses d’anul·lació.
 • Taxes d’aeroport.
 • Taxes de duana a la sortida del país.
 • Documentació de viatge.
 • Consulteu suplement en classe business

 • NO INCLOU

 • Extres en els hotels tal com minibar, bugaderia, telèfon, …
 • Begudes en els àpats.
 • Àpats en horaris de vol o aeroport.
 • Tot allò no especificat en el programa.

 • SUPLEMENTS I DESCOMPTES

Suplement individual: 1.150 euros.


 

INFORMACIÓ RELACIONADA

Saps que…

–El nostre equipatge no es desplaçarà amb nosaltres quan anem en tren bala. Caldrà preparar un equipatge de mà.

–La cuina japonesa és molt variada i està considerada com una de les més sanes del món.

–Trobarem tot un seguit de costums tradicionals que ens sorprendran.

 

Alimenta l’esperit!

-YO, EL GATOSaseki Natsume

-VIDA DE UNA GEISHAMineko Iwasaki

-JAPÓN EN OTOÑOPierre Lotti

 

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació