Truca: 93 343 52 00
 

GRAN EXPOSICIÓ REMBRANDT I VAN GOGH als Països Baixos

 • Destinació: Europa, Holanda
 • Durada: 4 dies
 • Preu: 1490€

Consulteu properes sortides.

Amb l’excusa de retrobar-nos amb la figura de Vincent Van Gogh, descobrirem la col·lecció més gran de les seves obres al Museu Van Gogh d’Amsterdam, on el seu particular univers es fa palès al llarg de les més de 200 obres exposades. I el 2019 es commemoren els 350 anys de la mort de Rembrandt. En cap part del món, podrem trobar més Rembrandts que al Rijksmuseum, i per primera vegada, tota la col·lecció es mostrarà a l’exposició Tots els Rembrandts que el museu ha organitzat amb motiu de l’efemèride. Aquestes dues visites tindran el seu colofó amb el no menys important Museu Kröller-Müller, ubicat al Parc Nacional Hoge Veluwe i que compta també amb una important col.lecció d’obres de Van Gogh, Claude Monet, Georges Seurat, Pablo Picasso i Piet Mondriaan. La peculiaritat del museu és el seu Jardí d’Escultures, on trobarem obres d’artistes com Aristide Maillol, August Rodin, Jean Dubuffet, etc. Una immersió artística a la que posarem més color amb la visita al meravellós parc del Keukenhof, que amb es seus més de 7 milions de bulbs florals, és un espectacle sorprenent de colors i perfums. Inclou sessió de pintura en directe!

Reserva ara Pregunta

Dia 1
BARCELONA - AMSTERDAM

Presentació a l’aeroport de Barcelona, mostrador de la companyia VUELING per a fer els tràmits de facturació de l’equipatge i recollida de targes d’embarcament, 2 hores abans de la sortida del vol en direcció a Amsterdam:

BARCELONA – AMSTERDAM – SORTIDA: 10:05 h. – ARRIBADA: 12:30 h.

A l’arribada, ens esperarà el nostre autocar per portar-nos a una visita molt cromàtica i espectacular: el Parc de Keukenhof, el parc floral més gran i més conegut del món, situat no gaire lluny de la capital del país. Amb més de 7 milions de bulbs florals, entre els mesos d’abril i maig, esclaten tots els colors del món en els seus jardins i pabellons: jacints, tulipes, narcisos, orquídees, roses, clavells, lliris, assutzenes, i un munt més de varietats. L’espectacle que ofereixen no només delecta la vista, sinó també el sentit de l’olfacte, amb els seus perfums. Cada any se celebra, a mitjans del mes d’abril, la desfilada “Bloemencorso”, amb carrosses i cotxes decorats amb flors, que cobreix el trajecte entre Noordwijk i Harleem, fent una ruta de 42 Km de colors i aromes, passant pel costat d’aquest famós parc. Dinar (lliure). 

 • A la tarda gaudirem d’una sessió de pintura en directe per part de la nostra especialista acompanyant, Mariona Millà, que farà un estudi en els camps de flors de la zona.

Sopar en grup. Allotjament a l’hotel.

Dia 2
RIJSKMUSEUM – CANALS D’AMSTERDAM

Esmorzar a l’hotel. Al matí farem la visita a l’exposició “All the Rembrandts” al Rijskmuseum, el museu d’art més gran de tota Holanda. En ell s’hi allotja una impressionant col·lecció d’obres de fama mundial, de mestres com Vincent Van Gogh, Johannes Vermeer, Frans Hals i Rembrandt van Rijn. En el 350 aniversari de la mort del genial pintor, el Museu ha organitzat un conjunt d’accions per celebrar la seva obra. La primera d’elles, l’exhibició de les 22 pintures, 60 dibuixos i més de 300 exemples de grabat de la col·lecció, representatives no només de la seva maestria, sinó també de la seva extraordinària humanitat, que explora diferents aspectes de la seva vida i treball a través d’un divers nombre de temes. Serà en la primera secció en què, autorretrat rere autorretrat, vislumbrarem el seu creixement com artista d’incomparable talent.  

En la segona secció de l’exposició ens centrarem en els voltants: la seva gent i els seus entorns més familiars i intims, immortalitzant-los de nou a través del retrat. Veurem la seva increïble capacitat per explicar històries en la tercera secció, a través dels gestos, l’expressió i les emocions dels personatges que pinta en cada escena, il·luminada i colorida amb tota la intencionalitat narrativa possible. A la seva ubicació, al cor del Museumplein, hi tornarem el darrer dia, per visitar el Museu Van Gogh. 

Dinarem en grup en un restaurant seleccionat, i en acabat, farem una passejada pels canals d’Amsterdam en vaixell. La capital sovint és anomenada també la “Venècia del Nord” pels seus més de 100Km de canals, 1500 ponts que els creuen i 90 illes que la conformen. Els tres canals principals, Herengracht, Prinsengracht i Keizersgracht, es van construir en el segle XVII, l’època daurada neerlandesa, i formen cinturons concèntrics al voltant de la ciutat. Aquesta àrea d’Amsterdam, delimitada pel canal Singelgracht, és Patrimoni de la Humanitat UNESCO, des del 2010. 

 • Sessió de pintura en directe. La nostra pintora desenvoluparà un retrat amb la tècnica del pastel, en homenatge i referència al gran retratista que avui hem conegut de manera més abasta, Rembrandt. 

Sopar lliure. Allotjament a l’hotel.

Dia 3
PARC HOGE VELUWE – MUSEU KRÖLLER-MÜLLER

Esmorzar a l’hotel. La jornada d’avui serà completament dedicada al Parc Nacional Hoge Veluwe, amb la visita al Museu Kröller-Müller. Dinarem en algun punt de la nostra ruta.  

Hoge Veluwe és Parc Natural Nacional, amb més de 5.000 hectàrees dedicades a protegir els seus paisatges excepcionals. La seva natura ha estat restaurada d’una antica zona agrícola recomprada i replantada per dos neerlandesos rics a principis del s. XX. Alberga nombroses espècies protegides i ha contribuit, amb el seu Centre d’interpretació, a sensibilitzar milions de persones en la restauració i protecció de medi ambient, particularment en la vessant paisatgística. No és estrany veure gent passejant-hi amb bicicleta, i està calculat que calen dues jornades senceres si es vol visitar sencer en aquest mitjà de transport. Tot i que de natura és força àrid, s’hi observa una gran varietat de fauna com guineus, mustèlids, esquirols, reptils, amfibis, i insectes. 

Al bell mig del parc hi trobem el Museu Kröller-Müller, menys fastuós del que preveia la seva impulsora Helene Müller, però amb una riquíssima col·lecció que inclou quadres de Van Gogh, Picasso, Gris o Mondrian. En una de les parts més acondicionades del parc, i protegida dels animals, trobarem també un jardí d’escultures, que ha estat habilitat per contemplar a l’aire lliure peces monumentals de Rodin, Henry Moore i altres escultors del s.XX. 

Sopar lliure. Allotjament a l’hotel.

Dia 4
MUSEU VAN GOGH – BARCELONA

Esmorzar a l’hotel. Al matí gaudirem d’una visita al Museu Van Gogh, que té la col·lecció més gran d’obres de l’artista. Algunes de les obres més destacades que podrem observar són “Els Menjadors de Patates”, “L’Ametller florit”, diversos autorretats, la “Casa Groga”, l’”Habitació de Vincent Van Gogh”, els “Iris” o el “Camp de Blat amb Corbs”. Durant els dies de la nostra estada tindrem, a més a més, el privilegi de coincidir amb l’exposició “Hockney – Van Gogh: la joia de la natura”, que ens ajudarà a comprendre els paral·lelismes entre ambdues visions la vida, amb obres de l’artista anglès com “L’arribada de la primavera a Woldgate, East Yorkshire al 2011” (normalment visitable al Museu Pompidou de París), o “El maig floreix en la carretera romana”. En acabat de la visita, dinarem en grup.  

Després de dinar gaudirem d’una estona lliure per passejar pels carrers d’Amsterdam, i fer algunes compres, fotografies o, aprofitant la inspiració artística d’aquests dies, fins i tot dibuixar el magnífic ambient urbà de la ciutat. A l’hora convinguda, ens traslladarem a l’aeroport d’Amsterdam per agafar el vol cap a Barcelona amb VUELING.

AMSTERDAM – BARCELONA – SORTIDA: 21:45 h. – ARRIBADA: 23:59 h.

Fi del viatge 

 


PREINSCRIPCIONS: ompliu el formulari següent: https://goo.gl/forms/0R1AmqFufY4sVDFr1

PER REALITZAR LA RESERVA S’HA D’EFECTUAR UN DIPÒSIT DE 700 € (per persona en hab. Doble) ó 800 € (per persona en hab. Individual) DEL TOTAL DEL VIATGE, ABANS DEL DIA 1 DE MARÇ DE 2019 I LA RESTA ABANS DEL 15 D’ABRIL DE 2019.

CALDRÀ INDICAR EL NOM COMPLET DE LA PERSONA O PERSONES INSCRITES, DNI I UN TELÈFON DE CONTACTE, I FER L’INGRÉS AL COMPTE DE BARAKA CLUB DE VIATGES: 

BANC SABADELL ES62 0081 0016 11 0002275536 

Donat que és un viatge amb molta demanda i places limitades, s’aconsella consultar la disponibilitat abans de fer l’ingrés.

NOTA. LA RESERVA DE PLAÇA ES CONSIDERARÀ CONFIRMADA UN COP FORMALITZAT EL PAGAMENT, MOMENT EN EL QUE  S’ADJUDICARAN ELS SEIENTS DE L’AUTOCAR.

DESPESES DE CANCEL·LACIÓ

A partir del pagament de la reserva, el 100% del bitllet d’avió, més els següents percentatges sobre l’import total:

De 15 a 11 dies abans de la data de sortida = 5%

De 10 a 3 dies abans de la data de sortida = 15%

Dins de les 48 prèvies a la sortida = 25%

Després = 100%

NOTA – Coneguda la desestimació, l‘agència retornarà al consumidor les quantitats que hagués d’abonar, deduïdes les despeses de gestió i, en el seu cas, les despeses d’anul·lació justificades i les penalitzacions.

Viatge subjecte a les condicions generals especificades en el catàleg Baraka 2017

NOTA: RECORDEM QUE S’INCLOU ASSEGURANÇA DE CANCEL·LACIÓ QUE COBREIX UN GRAN NOMBRE DE MOTIUS DE CANCEL·LACIÓ. POSEM A LA SEVA DISPOSICIÓ AQUESTA ASSEGURANÇA PER SI VOLEN CONSULTAR-LA EN DETALL. NOMÉS ENS L’HAN DE DEMANAR.


 

Descarregar fitxa

 • INCLOU

 • Vols directes Barcelona – Amsterdam amb la companyia VUELING. 
 • Hotel 3* cèntric al costat de la casa de Rembrandt
 • Esmorzars als hotels. 
 • Dinars i sopats especificats
 • Autocar privat amb conductor i aire condicionat.
 • Guia especialista: Mariona Millà.
 • Assessorament i explicacions de la pintora Mariona Millà. 
 • Reunió prèvia al viatge i dues xerrades informatives sobre Rembrandt, Van Gogh i Rodin a càrrec de Mariona Millà. 
 • Dossier artístic
 • Dossier del viatge
 • Acompanyant Te de Tertúlia/Baraka.
 • Guies locals en els monuments on són obligatoris. 
 • Propines a guies locals i conductors.
 • Entrades a museus, monuments i visites especificades.
 • Assegurança de viatge i cancel·lació Baraka.
 • Taxes d’aeroport.
 • Tot l’especificat al programa.

 • NO INCLOU

 • Extres en els hotels tal com minibar, bugaderia, telèfon, …
 • Begudes en els àpats.
 • Àpats no especificats.
 • Tot allò no especificat en el programa

 • PREUS

Preu per persona en habitació doble: 1.490 €

Suplement individual: 245 €

 

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació