Truca: 93 343 52 00
 

GRANS EXPOSICIONS DE LEONARDO DA VINCI als castells de la Vall del Loira

  • Destinació: Europa, França
  • Durada: 4 dies
  • Sortida: 07/06/2019
  • Arribada: 10/06/2019

El 2 de maig de 1519, Leonardo da Vinci va morir a la seva habitació de Clos Lucé, la seva casa a Amboise. En commemoració d’aquesta data, a la Vall del Loira se celebren un conjunt d’exposicions i activitats que tenen per objectiu fer un homenatge al gran mestre, enginyer, pensador, poeta, i en definitiva, el major exponent del que era considerat com l’home del Renaixement. Coneixerem els castells i paisatges dels últims dies de Leonardo.

Reserva ara Pregunta

L’exposició a Clos Lucé, “L’últim sopar de Leonardo da Vinci per a Francesc I, una obra mestra de l’or i la seda”, dona el tret de sortida de les celebracions i inclou l’exhibició del tapís monumental del Sant Sopar (4,90 m d’alçada i 9,15 m de llargada) que es va elaborar abans de 1514, teixit com un regal per a Lluïsa de Savoia i el seu fill, el futur Francesc I. És la primera vegada que aquesta important peça es pot veure fora dels Museus del Vaticà, i a la mateixa exposició es podran veure una trentena d’obres vingudes d’arreu del món. En els jardins podrem veure recreats els invents més increïbles com la catapulta, l’helicòpter, el tanc, o l’aeroplà.

En un altre marc d’accions, els castells de la Vall del Loira rememoren de manera general l’època del Renaixement amb diverses activitats culturals, musicals i gastronòmiques, per donar a conèixer la quotidianitat de la societat del segle XV i XVI. En el Castell de Valençay, els vespres s’il·luminaran amb candel·les, esperant aconseguir la il·lusió de que el sol no es pongui mai.

A través de les exposicions, els castells esdevenen el marc ideal per il·lustrar el coneixement transmès per Leonardo da Vinci, que ens inspira a transformar col·lectivament els reptes del món contemporani en oportunitats.

El viatge inclou les explicacions de la nostra especialista, Mercè Riera, dossier del viatge, dossier cultural, xerrades prèvies, transports, allotjaments, àpats, visites…

PROGRAMA EN PREPARACIÓ

Grup mínim necessari: 20 persones.

RESERVA:

PER REALITZAR LA RESERVA S’HA D’EFECTUAR UN DIPÒSIT DE 700 € (per persona en hab. Doble) ó 800 € (per persona en hab. Individual) DEL TOTAL DEL VIATGE, ABANS DEL DIA 30 DE MARÇ DE 2019 I LA RESTA ABANS DEL 15 DE MAIG 2019.a

CALDRÀ INDICAR EL NOM COMPLET DE LA PERSONA O PERSONES INSCRITES, DNI I UN TELÈFON DE CONTACTE, I FER L’INGRÉS AL COMPTE DE BARAKA CLUB DE VIATGES: 

BANC SABADELL ES62 0081 0016 11 0002275536 

Donat que és un viatge amb molta demanda i places limitades, s’aconsella consultar la disponibilitat abans de fer l’ingrés.

NOTA. LA RESERVA DE PLAÇA ES CONSIDERARÀ CONFIRMADA UN COP FORMALITZAT EL PAGAMENT, MOMENT EN EL QUE  S’ADJUDICARAN ELS SEIENTS DE L’AUTOCAR.

DESPESES DE CANCEL·LACIÓ

A partir del pagament de la reserva, el 100% del bitllet d’avió, més els següents percentatges sobre l’import total:

De 15 a 11 dies abans de la data de sortida = 5%

De 10 a 3 dies abans de la data de sortida = 15%

Dins de les 48 prèvies a la sortida = 25%

Després = 100%

NOTA – Coneguda la desestimació, l‘agència retornarà al consumidor les quantitats que hagués d’abonar, deduïdes les despeses de gestió i, en el seu cas, les despeses d’anul·lació justificades i les penalitzacions.

Viatge subjecte a les condicions generals especificades en el catàleg Baraka 2017

NOTA: RECORDEM QUE S’INCLOU ASSEGURANÇA DE CANCEL·LACIÓ QUE COBREIX UN GRAN NOMBRE DE MOTIUS DE CANCEL·LACIÓ. POSEM A LA SEVA DISPOSICIÓ AQUESTA ASSEGURANÇA PER SI VOLEN CONSULTAR-LA EN DETALL. NOMÉS ENS L’HAN DE DEMANAR.

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació