Truca: 93 343 52 00
 

Guatemala

  • Destinació: Amèrica, Guatemala
  • Durada: 13 dies
  • Preu: 4320€

Cultura i natura
Sortides: consultar sortides 2017
GUATEMALA – COPAN – QUIRIGUÁ – RIU DOLÇ – FLORS – TIKAL – CHISEC – COBAN– SEMUC CHAMPEY– BIÒTOP L’QUETZAL – CHICHICASATENANGO – ESTANY ATITLAN – SANTIAGO ATITLAN – ANTIGA GUATEMALA

Reserva ara Pregunta

Dia 1: BARCELONA – GUATEMALA
Hotel 5 *****.
Ens trobarem amb el nostre guia acompanyant Baraka a la zona de sortides de l’aeroport de Barcelona, ​​terminal 1, almenys 2 hores abans de la sortida del vol. Arribada a Guatemala, assistència del nostre personal i trasllat a l’hotel. Sopar.

Dia 2: GUATEMALA – COPAN (HONDURES)
Hotel 5 *****.
Esmorzar. Sortida des del seu hotel cap al Nororiente de Guatemala, per creuar la frontera cap a Copán, a Hondures, Breus tràmits migratoris i arribada al mig dia. Dinar. A la tarda visita del Lloc Arqueològic considerat com un dels més importants del Món Maya, visita del complex amb les seves esteles esculpides, l’escalinata amb glifs maies i el camp de pilota. Acabada la visita trasllat a l’hotel. Sopar.

Dia 3: COPAN – QUIRIGUÁ - RIO DULCE O MARISCO
Hotel 5 *****.
Esmorzar. Sortida cap al lloc arqueològic de Quirigua (Guatemala) localitzat a la vora del Riu Motagua, el parc està comprès en un complex d’esteles esculpides en pedra arenisca, dins de les quals es troba el deixant més alta de tot el món Maya, amb més de 10.60 metres d’altura, així també figures zoomorfes que daten del període clàssic dels maies. Dinar. Continuació cap a Marisco o Rio Dulce. Arribada trasllat a l’hotel. Sopar.

Dia 4: RIO DULCE O MARISCO – LIVINGSTON – FLORS
Hotel 5 *****.
Esmorzar. Sortida amb llanxa per visitar el poblat d’origen garífuna Livingstone amb la seva música reggae, el pa de coco, etc. Continuació amb llanxa riu amunt, des d’on observarem l’exuberant vegetació i un canó natural. Navegarem a través d’uns espectaculars canals i continuarem cap Rio Dulce. A l’arribada farem una visita panoràmica del Castell de Sant Felip de Lara, fortalesa construïda al segle XVII pels espanyols per evitar els saquejos dels magatzems que tenien a la vora del Llac. Més tard continuarem a la ciutat de Flors. Sopar.

Dia 5: FLORS – TIKAL – FLORES
Hotel 5 *****.
Esmorzar. Aquest serà un dia inoblidable. Visitarem el Parc Nacional Tikal, amb una superfície de 576 quilòmetres quadrats, i amb més de 3000 edificis i 200 esteles i no menys de 100.000 objectes. Tikal és el complex Maia més impressionant i majestuós. Situat en plena selva i elevant-se per sobre d’ella, ens dóna una imatge espectacular. Tikal o “Lloc de Veus”, construït durant el període clàssic dels Maies. Visita del Complex Q i R, l’Acròpolis Central, els Temples I “del Gran Jaguar” i el temple II “de Els Mascarones” i el Món Perdut. Dinar campestre. Visita del Museu Silvanus Morley. Retorn a l’Hotel. Sopar.

Dia 6: FLORES – CHISEC - COBAN
Hotel 5 *****.
Esmorzar. Trasllat des Flors cap Cobán, en ruta visita del poblat indígena de Chisec, on predomina la llengua maia Qeqchi. Menjar, podrem degustar del seu plat típic “Brou del Chunto o Kaki k”. Continuarem viatge cap a Cobán. Sopar.

Dia 7: COBAN – SEMUC CHAMPEY - COBAN
Hotel 5 *****.
Esmorzar. Trasllat cap Semuc Champey, situat al municipi de Lanquín, sobre el riu Cahabón Senmuc Champey està constituït per un pont natural d’aproximadament 500 metres de llarg, a l’interior, el riu Cahabón circula subterràniament, en el que es coneix com un ciguán. A la part superior es forma una gran varietat de gorgs d’un i tres metres de profunditat, que són alimentades per fonts de la muntanya. Aquestes piques es localitzen en un petit canó format per una roca sedimentària i calcària pròpia de les terres altes de la vall del Polochic. Dinar Picnic. Podrem observar les característiques del bosc, molt humit subtropical càlid existeix abundant varietat de no menys de 20 subespècies en cada gènere. A l’hora indicada retorn a Cobán. Sopar.

Dia 8: COBAN – BIÒTOP DEL QUETZAL – GUATEMALA
Hotel 5 *****.
Esmorzar. Sortida cap al Biòtop del Quetzal, és un dels llocs turístics més rellevants de Guatemala. Amb una àrea de 1175 hectàrees està dominada per jungla nuvolosa i les seves muntanyes que arriben a una alçada de 2300 metres sobre el nivell del mar. Dinar. La reserva té més de 50 espècies d’arbres que pugen fins a 120 peus d’alçada, incloent alguns espècimens que tenen 450 anys. Les seves muntanyes funcionen com a barrera natural contra els corrents de tempesta que drenen cap a les conques del carib i del golf. A l’hora indicada trasllat cap a la Ciutat de Guatemala. Sopar.

Dia 9: GUATEMALA – CHICHICASATENANGO – ESTANY ATITLAN
Hotel 5 *****.
Esmorzar. Avui ens dirigirem a Chichicasatenango. Passejarem per les seves irregulars carrers empedrats de la ciutat, que ens mostren les particulars cases realitzades de tova i vermells teulades. Centre religiós i cultural de la població Maya. En aquesta localitat conviuen la cultura maia i un catolicisme amb un fort caràcter folklòric. Destaca la seva església de Sant Tomàs. Gaudirem del bullici i colorit del mercat de “Arcoíris”, on els indígenes exposen i venen els seus productes artesans. Dinar. A la tarda ens traslladarem fins Panajachel, antic llogaret del poble Maya Cakchiquel, que preveu impassible el Llac Atitlan. Sopar.

Dia 10: SANTIAGO ATITLAN – ANTIGA GUATEMALA
Esmorzar. Sortirem cap a Santiago de Atitlan, situat a l’altra banda del llac per fer una passejada en barca pel Llac Atitlan i els pobles situats al seu voltant. Podrem escoltar el tzutujil, idioma local, utilitzat en aquesta zona del país. Dinar en un restaurant local. Visitarem el poble de Santa Catarina Palopo, on podrem veure a les seves dones expertes teixidores i que llueixen els vestits més colorits de l’altiplà. Continuació cap a Antiga Guatemala. Sopar.

Dia 11: ANTIGA GUATEMALA
Esmorzar. Avui farem la visita de dia complet d’Antiga. Veritable joia arquitectònica enclavada entre tres volcans, declarada patrimoni de la humanitat per la UNESCO. Dedicarem el dia a conèixer aquesta acollidora i tranquil·la ciutat colonial plena de magnífics edificis de l’època colonial, esglésies, places i monestirs. Passejarem pels seus carrers empedrats fins arribar a la Plaça Major, i veurem la seva Catedral, el Palau del Arzobispo i el Palau dels Capitans Generals, el Cabildo, La Universitat de San Carlos, l’església de la Mercè, etc .. Dinar. A la tarda ens dirigirem cap a Sant Antoni de Aguascalientes. Visitarem aquesta localitat i també veurem una finca de producció de cafè. Retorn a l’hotel. Sopar.

Dia 12: GUATEMALA – BARCELONA
Esmorzar. Matí lliure per realitzar les últimes compres o recórrer aquesta ciutat. A l’hores convinguda trasllat a l’aeroport per agafar el vol amb destinació Barcelona. Nit a bord.

Dia 13: BARCELONA
Després d’agafar vol de connexió. Arribarem a Barcelona.

Observacions importants:

Es recomana reservar amb suficient antelació per garantir la disponibilitat.
En el moment de la reserva es reconfirmarà si s’aplica algun suplement o descompte aeri.
En el moment de la reserva es realitzarà una paga i senyal del 25% de l’import del viatge.
Paga i senyal no reemborsable en cas de cancel·lació voluntària per part del viatger.
Per a cancel·lacions involuntàries veure condicions de l’assegurança d’Anul·lació.
El mínim de places per garantir la sortida del grup és de 10 viatgers confirmats.
S’informarà a tots els viatgers reservats la quantitat de places confirmades 21 dies abans de la data d’inici del viatge.
En cas de ser 10 viatgers confirmats viatjarà Guia Baraka amb el grup des de Barcelona.
En cas de ser menys de 10 viatgers confirmats disposarem d’assistència al viatger a l’aeroport de Barcelona el dia de sortida, a més de guia local de parla hispana a Guatemala.

Descarregar fitxa en PDF

 

  • INCLOU

Vols Barcelona – Guatemala – Barcelona.
Guia acompanyant Baraka. El guia Baraka acompanyarà al grup quan siguin 10 o més viatgers. En cas de ser menys de 10 viatgers confirmats només hauríem guia local de parla hispana a Guatemala, a més d’assistència a l’aeroport de Barcelona el dia de sortida.
Guia local de parla hispana durant la ruta, a més del guia Baraka. El Guia Baraka viatjarà al ser un grup confirmat de més de 10 viatgers sortint des de Barcelona.
Trasllat Aeroport – Hotel a l’arribada a Guatemala
11 nits en pla allotjament i esmorzar, en habitació doble, hotels indicats a l’itineraris o similars.
Dinars i sopars en restaurants o hotels.
Excursions detallades a l’itinerari amb entrades.
Dinar campestre a Tikal.
Dinar Picnic a Semuc.
Transport amb autobús climatitzat durant la ruta.
Assegurança d’assistència en viatge i anul·lació.
Taxes d’aeroport (aprox.
Excursions amb llanxa a Panajachel i Riu Dolç.
Documentació de viatge.
Assistència en destí pel nostre personal.
Servei de Maleters als hotels.

  • NO INCLOU

Serveis no descrits en l’itinerari.
Despeses particulars dels viatgers.

  • SUPLEMENTS I DESCOMPTES

Suplement Individual: 580 euros per persona.
Descompte venda anticipada (60 dies abans sortida): -150 euros
Consulteu suplement per vol en classe business

  • ITINERARI

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació