Truca: 93 343 52 00
 

Holanda. Commemoració El Bosco

  • Durada: 5 dies

CONSULTEU PREUS I DATES PROPERES SORTIDES
DESCOBRIM EL PATRIMONI DE LA UNESCO

Acompanyats per l’Historiador i Professor d’Art, Àngel Morillas.
Coordinador del Patrimoni de la UNESCO.
Amb motiu de la commemoració dels 500 anys del pintor Hieronymus Bosch, El Bosco, es presenta a Bolduque (Hertogenbosch), la seva ciutat natal, la més gran exposició dedicada a ell que mai s’ha fet, i que acollirà desenes d’obres procedents dels museus més importants del món. Un homenatge sense precedents a l’artista medieval més important d’Holanda.

Organització cultural del viatge: Te de Tertúlia
Organització tècnica del viatge: Baraka Club de Viatges

Reserva ara Pregunta

Dijous 28 d’abril: BARCELONA – AMSTERDAM
Presentació a l’aeroport del Prat, al mostrador de Transavia, per fer els tràmits de facturació de l’equipatge i d’embarcament, 2 hores abans de la sortida del vol en direcció a Amsterdam. Sortida: 08h55 – Arribada: 11h20 (horaris subjectes a revisió) A l’arribada, trobada amb la nostra guia que ens acompanyarà tot el viatge i amb l’autocar amb el que ens dirigirem cap a Amsterdam, per visitar el Rijksmuseum, recentment reobert al públic després d’una renovació de 9 anys. La col·lecció del Rijksmuseum presenta la història d’Holanda en un context internacional, des de l’any 1100 fins als nostres dies i alberga una extensa col·lecció de pintures de l’Edat d’Or Holandesa i una substancial col·lecció d’art asiàtic. A la tarda visitarem Amsterdam. Començarem el recorregut copsant el creixement de la ciutat des del s.XIII des del carrer més antic d’Amsterdam i seguirem cap al Mercat Nou (Nieuwmarkt), que era una de les antigues portes d’accés. Després ens dirigirem a la part més antiga on trobarem l’església Oudekerk, la primera que es va construir, i paradoxalment situada a la perifèria del Barri Vermell. Més tard anirem cap a la plaça Dam, lloc on va néixer la metròpoli a finals del segle XIII, i que avui és considera el cor d’Amsterdam. També veurem el Begijnhof, un dels racons amb més encant de la ciutat, i el complex residencial més antic conservat a la capital (1475). Destinat a acollir dones soles, solteres o vídues que es dedicaven a l’oració i les obres de caritat, avui encara segueix actiu, i les seves cases habitades. Finalitzarem el di fent un passeig en barca pels canals. En acabar anirem al nostre hotel. Sopar (inclòs) i allotjament. Hotel Best Western Blue Tower 4*:
L’hotel, construït l’any 2007, està situat prop d’un dels més coneguts mercats a l’aire lliure d’Amsterdam, el Bos en Lommerplein. Aquesta zona dinàmica, caracteritzada per les seves petites botigues de barri i restaurants amb encant, es troba al nord de la ciutat. Una excel·lent combinació de transport públic permet accedir fàcilment al centre de la ciutat.

Divendres 29 d’abril: (AMSTERDAM) ALKMAAR – BEEMSTER POLDER – VOLENDAM – MARKEN
Esmorzar a l’hotel. Aquest matí sortirem direcció Alkmaar, coneguda com la ciutat holandesa del formatge, i on també podem trobar El Museu Municipal, El Museu de la Cervesa, el Museu dels Beatles i naturalment el Museu i Mercat del formatge. El mercat del formatge de Alkmaar és el seu principal atractiu turístic, ja que encara es comercialitza el formatge de la mateixa manera des de fa segles. Està ubicat a la plaça de Waagplein. on podrem gaudir de l’espectacle que representa. Continuarem fins al Pólder de Beemster, on entre els anys 1607 i 1612, un total de 42 molins van guanyar terreny a l’aigua i van convertir la terra erma en cultivable. El Pólder de Beemster és un dels llocs del país catalogat Patrimoni de la UNESCO. Continuarem la nostra ruta fins arribar a Volendam per dinar (inclòs). Després visitarem la ciutat on destaca el seu port, dics i el seu passeig marítim. També podrem veurem l’església de Sant Vicenç o “el Laberint”, el barri més antic de la ciutat. Agafarem un ferri per dirigir-nos cap a Marken, on coneixerem la història del Llac Marken i veurem la fabricació dels seus famosos esclops. Acabada la visita retorn a l’hotel. Sopar lliure i allotjament.

Dissabte 30 d’abril: (AMSTERDAM) LA HAIA – KEUKENHOF
Esmorzar a l’hotel. Ens dirigirem cap a Den Haag (La Haia) per fer una visita d’aquesta ciutat, on resideix el govern holandès. Veurem el Binnenhof o el Parlament que és el centre neuràlgic de la política a Holanda. També podrem veure l’antic Ajuntament i la “ Grote Kerk” o església gran. Continuarem la visita passant pel Palau Huis ten Bosch on resideix la princesa Beatriz. En finalitzar, sortirem direcció a Keukenhof, on dinarem (inclòs). Aprofitarem la tarda per visitar el Parc de Keukenof que té gran quantitat de jardins i quatre grans pavellons on s’exposen les flors més fabuloses que podem imaginar. Cada any Keukenhof adopta un aspecte totalment diferent en funció del tema central de la temporada. Les tulipes són famoses arreu del món i floreixen entre abril i maig donant un aspecte sensacional als paisatges del parc i els seus voltants. En aquest parc es planten més de 7 milions de bulbs florals cada any. Encara que el parc només obre 8 setmanes l’any, atreu al voltant de 800.000 visitants cada temporada. No hi ha cap dubte: és el millor lloc per veure tulipes a Holanda. Acabada la visita retorn a l’hotel. Sopar lliure i allotjament.

Diumenge 1 de maig: AMSTERDAM – FORT – UTRECHT – AMSTERDAM
Esmorzar a l’hotel. Començarem el dia visitant un del forts de defensa d’Amsterdam. La línia de defensa d’Amsterdam és una construcció circular que envolta la capital que es va construir entre 1883 i 1920. La línia de defensa ja no es fa servir amb finalitats militars, però té un gran importància històrica, cultural i natural. L’any 1966 va entrar a formar part de la llista del Patrimoni Mundial de la UNESCO. Seguirem visitant la casa de Rietveld Schröder d’Utrecht, petita habitatge unifamiliar que data del 1924. Avui dia es considera una construcció emblemàtica de l’arquitectura moderna que en el seu origen volia posar de manifest els ideals dels artistes i arquitectes holandesos que pertanyien al moviment De Stij. També està inclosa dins de la llista de Patrimoni de la UNESCO. Dinarem (inclòs) a la ciutat de Utrecht. A la tarda visitarem aquesta ciutat construïda al voltant de la Torre Dom, visible des de tots el punts de la ciutat, i que és la torre de l’església més alta i antiga d’Holanda. Es va construir entre els anys 1321 i 1382, i consta de tretze campanes. Des de el campanar la vista és espectacular, però s’han de pujar 465 graons. La Torre Dom va quedar separada de la catedral després de patir un tornado a l’any 1647. Es pot veure la Catedral d’estil gòtic francès i el seu patí medieval. A Utrecht també destaquen els seus original canals plens de cafès i terrasses sempre animats. Retorn al nostre hotel. Sopar lliure i allotjament.

Dilluns 2 de maig: AMSTERDAM – KINDERDIJK – DEN BOSCH – AMSTERDAM – BARCELONA
Esmorzar a l’hotel. Emprendrem camí cap a Kinderdijk, ciutat veïna, coneguda mundialment pels seus 19 molins que estan reconeguts com a Patrimoni Mundial per la UNESCO. En finalitzar, anirem cap a Bolduque (Hertogenbosch), una ciutat emmurallada històrica que ha conservat el seu caràcter medieval. Molts llocs són encara avui en dia vestigis vius del seu gloriós passat. Les muralles de la ciutat i els bastions de la fortalesa daten dels segles XVI i XVII , i estan pràcticament intactes. Dos rius travessen la ciutat, el Dommel i el Binnendieze. Una de les principals atraccions de la ciutat és la Catedral de Sant Joan, d’estil gòtic. Així mateix, la ciutat compta amb nombrosos museus. Dinarem (inclòs) en un dels restaurants de la ciutat. A la tarda visitarem l’exposició de Jheronimus Bosch (1450/55-1516), la major exposició retrospectiva fins al moment d’El Bosco amb desenes de pintures i dibuixos. Aquest any es commemora el cinquè centenari de la mort de El Bosco. Va ser “mestre” amb un gran reconeixement ja en vida. La seva clientela estava formada per burgesos, clergues, nobles i la Germandat de Nostra Senyora, confraria religiosa dedicada a la Mare de Déu de la qual El Bosco n’era membre. Un dels seus encàrrecs més importants el va rebre el 1504: quan va pintar per Felip I de Castella “el Bell” un Judici Final, el que indica que la seva fama havia arribat a la Cort borgonyona. El seu estil recollia clarament els fantasmes dels anys finals de l’Edat Mitjana, en què la salvació després de la mort era una gran obsessió. Als seus quadres conviuen quantitat de motius fantàstics, monstres i dimonis, àngels i sants, il·lusions, al·lucinacions i malsons. En acabar la visita sortirem cap a l’aeroport d’Àmsterdam per a prendre el vol de retorn a Barcelona. Sortida: 21:45h – Arribada: 23:55h. (horaris subjectes a revisió)

AQUEST PRESSUPOST ESTA CALCULAT AMB DATA D’AVUI. QUALSEVOL MODIFICACIÓ PODRÀ FER VARIAR L’IMPORT DEL VIATGE.
PER REALITZAR LA RESERVA S’HA DE CONSULTAR DISPONIBILITAT: tedetertulia@gmail.com / reserves@baraka.cat
POSTERIORMENT EFECTUAR UN DIPÒSIT DE: 760 € P.PERS. / HABITACIÓ DOBLE ó 820 € EN HAB. INDIVIDUAL,
ABANS DEL DIA 20 DE FEBRER DE 2016 I LA RESTA ABANS DEL 8 D’ABRIL DE 2016.
CALDRÀ INDICAR EL NOM COMPLET DE LA PERSONA O PERSONES INSCRITES, DNI I TELÈFON.
BANC SABADELL ES62 0081 0016 11 0002275536 ( BARAKA CLUB DE VIATGES)
NOTA. LA RESERVA DE PLAÇA ES CONSIDERARÀ CONFIRMADA UN COP FORMALITZAT EL PAGAMENT, MOMENT EN EL QUE S’ADJUDICARAN ELS SEIENTS DE L’AUTOCAR

Descarregar fitxa en PDF

 

  • PREUS I SUPLEMENTS

Consulteu preus per a properes sortides que organitzarem.

 

  • INCLOU

- Vols internacionals amb Transavia / Vueling.
- 4 nits d’estada en el Hotel Best Western Blue Tower ****, o similar:
- www.hotelbluetower.com
- Règim d’allotjament i esmorzar als hotels.
- Mitja pensió durant tot el viatge, 4 dinars i 1 sopar.
- Autocar privat amb conductor.
- Acompanyament, assessorament pedagògic i xerrades durant el viatge a
- càrrec del professor Àngel Morillas.
- Acompanyant de Te de Tertúlia.
- Guies locals a les ciutats on són obligatoris.
- Propines a guies locals i conductors.
- Entrades als monuments.
- Assegurança de viatge i anul·lació
- Tot l’especificat en el programa

  • NO INCLOU

- Extres en els hotels tal com minibar, telèfon, etc.
- Dinars o sopars no especificats.
- Begudes en els àpats.
- Àpats que coincideixin amb horaris de vol o aeroport.
- Tot allò no especificat en el programa

 

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació