Truca: 93 343 52 00
 

ÍNDIA DEL NORD I RAJASTHAN: Un tresor d’experiències

 • Destinació: Àsia, Índia
 • Durada: 16 dies
 • Preu: 3880€

Consulteu properes sortides

16 dies | Dif. Horaria +4:30 | No cal visat

ITINERARI: DELHI – UDAIPUR – RANAKPUR – JODHPUR – JAISALMER – DESERT DEL THAR – BIKANER – JAIPUR – FATEHPUR SIKRI – AGRA – ORCHA – KHAJURAHO – BENARÈS – GANGES – SARNATH

PATRIMONI UNESCO: Fort vermell – Toma d’Humayun – Delhi – Observatori Astronòmic Jaipur – Fatehpur Sikri – Taj Mahal – Temples de Khajuraho

Molt més que un país, l’Índia és una experiència: un impacte per a tots els sentits, un prodigiós mosaic de colors, olors i contrastos, el testimoni viu d’una immensa civilització.
L’Índia és tan extensa com poblada, tan fastuosa com miserable. Si volem veure temples, n’hi ha un gran nombre, de tantes classes i estils fins al punt de confondre. Si el que desitgem és història, l’Índia està plena de referències al passat; cada fort, ciutat abandonada, ruïna i monument té un relat per explicar. Si només volem conèixer l’Índia real, ens hi toparem cara a cara tothora. No és possible «veure» l’Índia d’una manera objectiva, és una autèntica agressió als sentits, un lloc que mai oblidarem.
Recorrent el país seguint el traçat que forma el «triangle d’or», us proposem una ruta que des de Delhi ens portarà pels ferotges colors del desert cap a l’emblemàtic Taj Mahal i la fascinant ciutat santa de Benarés. A més, ens aproparà a la mil·lenària cultura i als seus tresors artístics, i als valors eterns i vigents d’un racó de món ple d’encant, passat històric i llocs espirituals.

Reserva ara Pregunta

 

Dia 1
BARCELONA – DELHI.

Ens reunirem amb el nostre guia acompanyant Baraka a la zona de sortides de l’aeroport de Barcelona, ​​terminal 1, almenys 2 hores abans de la sortida del vol de Turkish Airlines, amb destinació Delhi, via Istanbul. Un cop facturemos i passem els controls de seguretat anirem a la porta d’embarcament. A l’arribada a Istanbul canvi d’avió. Nit a bord.

Dia 2
DELHI

Arribada a Delhi i trasllat a l’hotel per descansar una mica. Després de l’esmorzar començarem la visita de la ciutat. Acompanyats pel nostre guia local anirem a conèixer la Vella Delhi, on podrem veure la mesquita més gran del país, Jama Masjid. Amb els típics Rickshaws, tricicles impulsats per pedals, recorrem els basars de la bulliciosa Chadni Chowk i laberíntics carrers que l’envolten, fins a arribar al Fort Vermell, patrimoni de la humanitat per la UNESCO. Veurem la tomba en memòria de Mahatma Gandhi i la tomba d’Humayun. Menjar. A la tarda farem la visita panoràmica de la Nova Delhi. Recorrem la ciutat imperial on es troba el Palau Presidencial, el barri diplomàtic, la Porta de l’Índia i el temple de Laxmi Narayan. Sopar.

Dia 3
DELHI – UDAIPUR.

Esmorzar. Després d’esmorzar ens dirigirem a l’aeroport per volar amb destinació Udaipur, coneguda com la ciutat dels llacs per la gran quantitat d’ells que existeixen al voltant de la mateixa. Menjar. A la tarda farem un passeig panoràmic i al vespre farem una passejada en vaixell per poder admirar el llac Pichola. Sopar.

Dia 4
UDAIPUR 

Després de l’esmorzar sortirem a realitzar la visita de la ciutat. Començarem el nostre recorregut visitant el Palau de la ciutat, situat sobre un promontori rocós, al nord-oest del Llac Pichola. Visitarem parts de la sala del complex on podrem admirar peces úniques. Els apartaments, sostinguts per pilars, sales amb miniatures, armes i una de les millors col·leccions d’estàtues, són atractius que fan d’aquest palau un lloc únic. Menjar. Continuarem la visita recorrent els Jardins Sahelion Ki Bari, i acabarem visitant els temples de Eklingji i Nagda. Sopar.

Dia 5
UDAIPUR – RANAKPUR – JODHPUR.

Esmorzar. Sortirem direcció Ranakpur, població situada enmig d’un boscós vall fluvial, on trobarem el complex de temples jainistes més important del Rajasthan, entre ells podem destacar el de Chaumukha. L’interior del temple disposa de 29 sales suportades per 1444 pilars, tots esculpits i amb dissenys únics. Prop d’aquest temple podrem veure el tempo hindú dedicat a Surya. Menjar. Continuarem viatge direcció a Jodhpur, situada en un altiplà de gres i envoltada d’una muralla amb set portes. Sopar.

Dia 6
JODHPUR – JAISALMER.

Esmorzar. Avui visitarem la fascinant ciutat de Jodhpur. Pujarem fins al fort Meherangarh, on descobrirem un interior ple de palaus de gres vermell, amb finestres adornades amb espectaculars filigranes. Destaquen el Moti Mahal i el Phool Mahal. També visitarem el crematori real de Jashwant Thada, al nord del fort, monument de marbre blanc amb columnes, dedicat al rei Jaswant Singh. Passejarem pels Jardins de Mandore. Menjar. Continuarem la nostra ruta fins a la ciutat de Jaisalmer. Sopar.

Dia 7
JAISALMER (VISITA DE LA CIUTAT) – DESERT DEL THAR.

Esmorzar. Avui dedicarem el dia a visitar la ciutat ia sentir la bellesa que emergeix de les sorres del desert. Visitarem el Fort en què tots els elements, des de les parets exteriors fins al Palau, els temples i les cases, estan construïdes amb pedres grogues del juràssic. Durant la visita tindrem l’ocasió de veure nombroses havelis, sumptuoses mansions construïdes per rics comerciants del segle XVII, com són la colossal Patwan Ki Haveli, i la petita Salim Singh, habitada parcialment en l’actualitat. Menjar. Aquesta tarda ens espera una divertida expedició en dromedari pel desert del Thar, que ens traslladarà al temps de les antigues caravanes. Sopar.

Dia 8
JAISALMER – BIKANER.

Esmorzar. Sortida cap a la ciutat de Bikaner. Com moltes de les ciutats del Rajasthan aquesta ciutat està envoltada i protegida per una impressionant muralla. Menjar. A la tarda visitarem el fort Junagarh. Aquest fort té una muralla de 986 metres de longitud, amb 37 bastions i 2 accessos. Una característica molt especial d’aquest fort i els seus palaus és l’excel·lent qualitat de les seves escultures en pedra, que rivalitza amb les millors del món en el seu gènere. En el seu interior visitarem el Chandra Mahal, o Palau de la Lluna, amb pintures, miralls i relleus en marbre. També destaca el Phool Mahal, o Palau de la Flor, decorat també amb vidres i miralls molt treballats. Sopar.

Dia 9
BIKANER – JAIPUR.

Esmorzar. Seguirem el nostre llarg viatge d’unes quatre hores fins a Jaipur, coneguda com la ciutat rosada. Menjar. A la tarda passejarem en rickshaws pels seus estrets carrers. El recorregut ens permetrà apreciar la simetria dels seus preciosos edificis, els que s’estenen per àmplies i polvorosas avingudes. Veurem el Palau del Vent, dissenyat de tal manera que les discretes dones de la cort poguessin gaudir de la brisa mentre observaven el tràfec del carrer sense ser vistes. Sopar.

Dia 10
JAIPUR – FORT AMBER I EL PALAU DE LA CIUTAT.

Esmorzar. Avui farem l’excursió al majestuós Fort Amber. Accedirem a lloms d’elefants, vestits amb alegres guarnicions. Passejarem pel complex de patis i vestíbuls, contemplant l’exquisida decoració de les habitacions, amb delicioses pintures murals, pedres precioses i miralls incrustats a les parets. Ens fascinarà la visió de la Sala del Plaer i del resplendent palau de miralls, Sheesh Mahal, on la llum de la lluna es reflecteix en les seves innombrables miralls. Tornarem a la ciutat de Jaipur. Menjar. A la tarda visitarem el Palau de la ciutat, o Palau del Maharajà. Recorrerem els seus sumptuoses dependències i veurem la secció tèxtil amb els seus pashmines, vestits d’època, catifes, instruments musicals i l’arsenal de la família. Abans de tornar a l’hotel veurem l’Observatori Astronòmic. Sopar.

Dia 11
JAIPUR – FATEHPUR SIKRI – AGRA.

Esmorzar. Sortirem cap a Agra. Durant la ruta visitarem la ciutat abandonada de Fatehpur Sikri, una de les majestuoses capitals de l’imperi mongol. Recorrerem aquesta magnífica ciutadella dotada de palaus, pavellons, mausoleus, jardins i edificis administratius, tots construïts en roca granítica de color vermellós. L’elegant barreja d’estils de Fatehpur Sikri reflecteix la visió de futur i saviesa de l’emperador Akbar. Menjar. Continuarem viatge a Agra, ciutat que antany fos seu del poder mongol a l’Índia. Sopar.

Dia 12
AGRA (VISITA DEL TAJ MAHAL I DEL FORT VERMELL).

Esmorzar. Aquest matí visitarem la gran i majestuosa obra construïda en marbre blanc: Taj Mahal, símbol etern de l’Índia, amb la seva commovedora història d’amor. La brillantor de la superfície, juntament amb els seus motius florals gravats i la seva cal·ligrafia estilitzada, converteixen aquest enorme mausoleu en una obra excepcional. Menjar. A continuació visitarem el Fort Vermell, una inexpugnable ciutadella envoltada de doble mur de 15 metres d’altura, reforçat per torrasses i fossats. Sopar.

Dia 13
AGRA  ORCHA – KHAJURAHO.

Esmorzar. Anirem a l’estació per agafar el tren que ens portarà fins a Jhansi i, des d’allà, continuarem per carretera fins Khajuraho. Durant el camí farem una parada per visitar la ciutat sagrada de Orcha. En Orcha podrem veure un conjunt de palaus i temples situats a les ribes del riu Betwa, únic lloc a l’Índia on el déu hindú Rama és considerat rei. Menjar. Prosseguirem la nostra ruta fins al poble de Khajuraho, capital religiosa de la dinastia Chandela i on es troben un dels més bells temples de l’Índia. Sopar.

Dia 14
KHAJURAHO - VARANSI

Esmorzar. Aquest matí la dedicarem a visitar els famosos temples de Khajuraho, que ofereixen molt més que unes escultures eròtiques. Aquests temples mostren al món la bellesa i la divinitat de l’art de l’amor, que simbolitza la gana humà deslligat i representa l’èxtasi i l’estat més proper a la divinitat que l’home pot assolir. Menjar. Trasllat a l’aeroport per volar amb destinació la ciutat santa de Varanasi. Cap al tard visitarem els seus famosos ghats, en els quals podrem sentir l’espiritualitat que transmeten, i que són visitats cada dia per milers de pelegrins que deixen la seva ofrendad, com gots de coure, garlandes i petites llums de fang, per submergir-se al riu Ganges i purificar de tot pecat. Assistirem a una cerimònia Arti. Sopar.

Dia 15 - 16
VARANSI – GANGES I SARNATH - DELHI – BARCELONA.

 Matinarem i, molt a primera hora, sortirem a recórrer en llanxes els nombrosos ghats que es troben a les ribes del Ganges, on la primera llum del matí ens ofereix màgiques escenes. Tornarem a l’hotel per esmorzar. Sortida per visitar Sarnath, centre històric budista, on Siddahartha Gautama (Buda) va predicar el seu primer sermó fa més de 2500 anys. Contemplarem els nombrosos santuaris i el temple de Mulagandka Kuti Vihari, decorat amb frescos que representen escenes de la vida de Buda. Dinar. Trasllat a l’aeroport, per volar a Delhi. Sopar. Trasllat a l’aeroport per volar direcció Istanbul. Nit a bord.

Arribada a Istanbul i enllaç amb vol direcció Barcelona. Arribada i finalització dels nostres serveis. 

Fi del viatge 

 

 

OBSERVACIONS IMPORTANTS:

 1. Es recomana reservar amb suficient antelació.
 2. Al moment de la reserva es reconfirmará si aplica algun suplement o descompte aeri.
 3. Al moment de la reserva es realitzarà una paga i senyal del 40% de l’import del viatge.
 4. Per a cancel·lacions involuntàries veure condicions de l’assegurança d’anul·lació.
 5. El mínim de places per garantir la sortida del grup és de 8 viatgers confirmats.
 6. S’informarà a tots els viatgers reservats la quantitat de places confirmades 30 dies abans de la data d’inici del viatge.
 7. En cas de ser 8 viatgers confirmats viatjarà Guia Baraka amb el grup des de Barcelona.
 8. En cas de ser menys de 8 viatgers confirmats disposarem d’assistència al viatger en l’aeroport de Barcelona el dia de sortida, a més de guia local de parla hispana destí.
 9. Condicions generals en www.baraka.cat/condiciones

CONTACTA’NS PER E-MAIL, TELÈFON O EN PERSONA per formalitzar la teva inscripció al viatge: 

E-mail: reserves@baraka.cat | Telèfons: 93 343 52 00 – 93 784 56 00

Oficina Barcelona: Carrer d’Entença 218 | Oficina Terrassa: Carrer del Camí Fondo, 14

 

 

Descarregar PDF

Preu per persona en habitació doble AGOST: 3.880 €
Suplement individual AGOST: 595 €

Preu per persona en habitació doble OCTUBRE: 4.540 €
Suplement individual OCTUBRE: 990 €

Grup mínim: 8 persones. Places limitades a 20 persones.  

 • EL PREU INCLOU

 • Vols Barcelona – Delhi – Barcelona via Istambul amb Turkish Airlines en classe Turista.
 • Vols domèstics, en classe turista.
 • Bitllets de tren Shatabdi Express en trajecte d’Agra a Jhansi.
 • Trasllats Aeroport – Hotel – Aeroport.
 • Allotjament en hotels en habitació doble (5* totes les nits, excepte 4* a Khajuraho i Benarès).
 • Pensió completa (esmorzar en hotel i dinars i sopars en restaurants o hotels).
 • Transport en autocar climatitzat de luxe durant la ruta.
 • Guia acompanyant Baraka per a grups de 8 o més viatgers.
 • Guia local de parla hispana durant la ruta, a més de la guia Baraka.
  En cas de grups de 8 o menys viatgers, hi haurà assistència a l’aeroport de sortida i guia local per a tot el viatge.
 • Servei de maleters.
 • Propines a guies locals i conductors.
 • Totes les visites, activitats i/o espectacles especificats en el programa. 
 • Assegurança d’assistència en viatge i despeses d’anul·lació.
 • Taxes d’aeroport.
 • Taxes de duana a la sortida del país.
 • Documentació de viatge.
 • Visat.
 • Consulteu suplement en classe business

 • EL PREU NO INCLOU

 • Extres en els hotels tal com minibar, bugaderia, telèfon, …
 • Begudes en els àpats.
 • Àpats en horaris de vol o aeroport.
 • Tot allò no especificat en el programa.

 

 

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació