Truca: 93 343 52 00
 

Islàndia

  • Destinació: Europa, Islàndia
  • Durada: 8 dies
  • Preu: 4085€

Consulta sortides per 2018
Natura i aurores boreals en grups reduïts de màxim 12 persones.
REYKJAVIK – CIRCUIT DORADO – HELLA COSTA DEL SUD – GLACERA VATNAJÖKULL – COSTA DE L’EST – NORD D’ISLÀNDIA – AKUREYRI – OEST D’ISLÀNDIA

Reserva ara Pregunta

Dia 1
BARCELONA – REYKJAVIK

Hotel Airport Hotel Smari, 3 *** o similar.
Presentació a l’aeroport de Barcelona, ​​2 hores abans per agafar vol amb destinació Reykjavik. Arribada i assistència del nostre personal. Trasllat a l’hotel i allotjament.

Dia 2
REYKJAVIK – CIRCUIT DORADO – HELLA

Hotel Stracta, 3 *** o similar.
Esmorzar. A les 10.00 hores ens trobarem amb el nostre guia per visitar l’anomenat “Circuit Daurat”, que comprèn el Parc Nacional de Thingvellir, un dels llocs amb més importància en la història del país i amb una zona geològica impressionant. El Parc Nacional de Thingvellir va ser declarat patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 2004. Aquesta zona és una fissura de la roca que marca la separació entre les plaques tectòniques continentals d’Europa i Amèrica, al final de la mateixa trobarem la “Roca del Rei “, lloc en el qual oneja la bandera de Islàndia, i en el qual es reunien des de l’any 930 el Alpingui, antiga assemblea islandesa i una de les institucions parlamentàries més antigues que es coneixen. També aquí es declaro la independència d’Islàndia en l’any 1944. Continuarem el nostre camí fins a la zona geotèrmica de Geysir. On trobarem el Gran Geysir, el més antigament conegut i un dels exemples més impressionants del món. Seguirem el nostre recorregut que ens portarà fins a les Cataractes de Gullfoss. La doble i impressionant cascada de Gullfoss, és un dels monuments naturals més visitats d’Islàndia. Es tracta d’una cascada creada per la ruptura de les plaques que creen el paisatge islandès. Un immens bloc de roca trencat i trencat ha creat el salt d’aigua al desplaçar-se. La falla ha estat perforada i ampliada a través de les eres pel riu Hvítá que significa riu blanc. . Acabat el mateix ens dirigirem al nostre hotel a Hella. Sopar i allotjament.

Dia 3
HELLA – COSTA DEL SUD – GLACERA VATNAJÖKULL

Hotel Fosshotel Glacier Lagoon, 4 **** o similar
Esmorzar. Sortirem per conèixer la costa sud d’Islàndia. Ens dirigirem fins a la cascada de Seljalandsfoss. Aquesta cascada de 60 metres d’altura té la particularitat sobre altres de les moltes cascades que podem trobar a Islàndia, és la possibilitat de poder apropar-tan a prop que podrem veure-la de la part més alta de la cascada, com des del seu interior. Continuarem fins a una altra de les cascades més importants d’Islàndia la cascada de Skogarfoss. Situada molt a prop del poble de Skógar. La cascada es precipita des d’una altura de 62 metres i la seva amplada és de 25 metres. Com que no hi ni edificis ni muntanyes en les rodalies seva visió és impressionant. Seguirem fins al poble de Vik i Mirdal, per poder veure el seu espectacular platja negra. Després de continuarem fins llengua glacera de Svínafellsjökull. Per arribar al nostre hotel a Hnappavellir. Sopar i allotjament.

Dia 4
GLACERA VATNAJÖKULL – COSTA DE L’EST

Hotel Blafell, (Breiðdalsvík), 3 *** o similar.
Esmorzar. Avui la nostra ruta ens portarà fins a la costa de l’est on podrem gaudir de diferents activitats relacionades amb el mar. En primer lloc ens dirigirem cap a la llacuna glacial de Jökalsurion. Jökalsurion és un gran llac glacial, situat al límit del Parc Nacional de Vatnajökull, és el llac més profund d’Islàndia, i que en ell s’han rodat diferents pel·lícules com Panorama per matar, Mor un altre dia, Tomb Raider i Batman Begins. A continuació farem un passeig en vaixell amfibi per la llacuna dels icebergs. Seguirem recorrent el paisatge espectacular dels fiords de l’est fins arribar al poble de pescadors de Djúpivogur, situat a prop de l’illa de Papey i del fiord de Berufjörour. Acabada el menjar ens dirigirem al poble de
Breiðdalsvík, on realitzarem una excursió en vaixell per la badia en la qual podrem veure els bells fiords des del mar, frarets i en ocasions foques. Podrem iniciar-nos en l’art de la pesca amb canya i si tenim sort sopar amb la nostra captura. Sopar i allotjament.

Dia 5
NORD D’ISLÀNDIA

Hotel Laxa (Myvatn), 3 *** o similar.
Esmorzar. Continuarem el nostre viatge pels fiords cap al nord d’Islàndia. Durant el recorregut
Podrem veure la cascada Ysti Rjúkandi, per a continuació dirigir-nos a la cascada més poderosa d’Europa Dettifoss. Dettifoss és una cascada situada al Parc Nacional Jökulsárgljúfur, al nord-est d’Islàndia no lluny de Mývatn. Després d’admirar aquest fenomen de la naturalesa, ens dirigirem al llac màgic de Myvatn i visitarem la zona geotermal de Hverir i Námaskarð amb els seus fumaroles .. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament

Dia 6
NORD D’ISLÀNDIA I AKUREYRI

Hotel Icelandair, 3 *** o similar.
Després de l’esmorzar. Ens dirigirem cap a la llacuna de Jardbodin, on podrem prendre un relaxant bany en les seves aigües geotermals. Continuarem per realitzar la visita a les “Cascades dels Déus” Godafoss. Una de les més impressionants d’Europa, i és l’inici de les terres altes. Seguirem fins Akureyri. A la tarda farem l’excursió d’albirament de Balenes. Sopar i allotjament.

Dia 7
AKUREYRI – OEST D’ISLÀNDIA – REYKJAVIK

Hotel City Center Hotel, 3 *** o similar.
Esmorzar. La ruta d’avui ens conduirà fins a la localitat de Glaumbaer on podrem veure el seu museu compost de cases rurals de fusta que ens ensenyessin la vida rural en els segles XVIII i XIX. Continuarem cap al cràter Grabók, on farem una parada per pujar fins a la base del cràter. A continuació ens dirigirem pel túnel sota el fiord Hvalfjordur, per arribar a Reykjavík cap a les 17.30 hores. Sopar i allotjament.

Dia 8
 REYKJAVIK – BARCELONA

Esmorzar. Temps lliure. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per agafar el vol amb destinació Barcelona.

 

 

Observacions importants:

Es recomana reservar amb suficient antelació per garantir la disponibilitat.
En el moment de la reserva es reconfirmarà si s’aplica algun suplement o descompte aeri.
En el moment de la reserva es realitzarà una paga i senyal del 25% de l’import del viatge.
Per a cancel·lacions involuntàries veure condicions de l’assegurança d’Anul·lació.
El mínim de places per garantir la sortida del grup és de 15 viatgers confirmats.
S’informarà a tots els viatgers reservats la quantitat de places confirmades 21 dies abans de la data d’inici del viatge.
En cas de ser 10 viatgers confirmats viatjarà Guia Baraka amb el grup des de Barcelona.
En cas de ser menys de 10 viatgers confirmats disposarem d’assistència al viatger a l’aeroport de Barcelona el dia de sortida, a més de guia local de parla hispana a Islàndia. Consultar suplements per guia Baraka en cas de ser menys de 10 viatgers.

Descarregar PDF

  • INCLOU

* Vols internacionals de línia regular.

* Allotjament en hotel Turista Superior

* Esmorzars en els hotels.

* Sopars als hotels.

* Transport en confortables autocars.

* Guia acompanyant de Baraka per a grups

superiors a 7 persones.

* Guia local de parla castellana durant el

viatge.

En el cas de grups inferiors a 7 persones hi

haurà assistència a l’aeroport de sortida i

guia local per a tot el viatge.

* Propines a guies locals i conductors.

* Totes les visites, activitats i/o espectacles

especificats en el programa.

* Assegurança de viatge i anul·lació.

* Taxes d’aeroport.

* Tot l’especificat en el programa.

  • NO INCLOU

* Extres en els hotels.

* Begudes en els àpats.

* Àpats en horaris de vol o aeroport.

* Tot allò no especificat en el programa.

  • SUPLEMENTS I DESCOMPTES

Suplement individual: 610 euros.

Venda anticipada (pàg. 4): -150 euros

Consulteu suplements per vol en classe

business.

  • ITINERARI

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació