Truca: 93 343 52 00
 

Israel i Palestina

  • Destinació: Àsia, Israel
  • Durada: 8 dies
  • Preu: 2890€

Terra Santa
Sortides: 14 agost / 9 octubre
TEL AVIV – CESAREA – HAIFA – TIBERIADES MAR DE GALILEA – NATZARET – BET-XEAN – JERICÓ – MAR MORTA – MASADA – QUMRAN – JERUSALEM – BETLEM

Reserva ara Pregunta

Dia 1: BARCELONA – TEL AVIV
Hotel Grand Beach o similar.
Trobada amb el nostre guia acompanyant Baraka a la zona de sortides de l’aeroport de Barcelona, ​​qui ens ajudarà en els tràmits de facturació abans de la sortida del vol. Un cop facturemos i passem els controls de seguretat i de duana, anirem a la porta d’embarcament. Sortirem de Barcelona en vol directe amb destinació Tel Aviv. A l’arribada, assistència del nostre personal a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Sopar.

Dia 2: TEL AVIV – CESAREA – HAIFA – SANT JOAN DE ACRE – TIBERIADES
Hotel Royal Plaza Nazareth o similar
Esmorzar. Començarem el dia amb una breu visita panoràmica de la Ciutat de Tel Aviv. Visita de la Ciutat Vella de Jaffa i del Port Antic. Continuarem cap a Cesarea per visitar el Teatre Romà i la Fortalesa dels Creuats. El viatge segueix cap a Haifa on visitarem el Monestir Carmelita de Stella Maris0 i des de la Muntanya Carmelo apreciarem una vista panoràmica dels Jardins Perses del Temple Badia i de la badia de Haifa. Continuarem cap a Sant Joan d’Acre on visitarem l’antiga fortificació medieval. Sopar i allotjament en zona Tiberíades.

Dia 3: REGIÓ DEL MAR DE GALILEA – NATZARET
Hotel Royal Plaza o similar.
Esmorzar. Visita del Mar de Galilea a Tiberíades. Visita de la Muntanya de les Benaurances, lloc del Sermó de la Muntanya. A les ribes del llac, visitarem Tabgha, lloc de la multiplicació dels pans i els peixos. Ens dirigirem a Cafarnaüm. Gaudirem d’una volta en barca al Mar de Galilea. A la tarda, passant pel llogaret de Canà de Galilea, arribarem a la ciutat de Natzaret on visitarem l’Església de l’Anunciació i el Taller de Sant Josep. Sopar.

Dia 4: BET-XEAN - JERICO – MAR MORT
Hotel David Dead sigui o similar.
Esmorzar. Sortida cap a Beit Shean on visitarem les excavacions d’aquesta bonica Necròpolis. Arribarem a Jericó, la ciutat més antiga del Món. Visita de l’Arbre de Zaqueu. A continuació pujarem a la Muntanya de les Temptacions. Pujada i baixada en Telefèric. Arribada al Mar Mort, el punt més baix de la Terra a 400 metres sota el nivell del Mar. Trasllat a l’hotel i resta del Dia lliure per gaudir de les instal·lacions de l’hotel – Spa. Sopar i allotjament al Mar Mort.

Dia 5: MASADA – QUMRAN - JERUSALEM
Hotel Dan Jerusalem o similar.
Esmorzar. Sortida cap a Masada travessant el desert de Judea. Visita de l’última fortificació dels Jueus contra els Romans. Pujada i baixada en telefèric. A continuació visitarem Quimran i el Monestir dels esseni, el lloc on van ser trobats els Manuscrits del Mar Mort. Trasllat a l’hotel a Jerusalem sopar i allotjament.

Dia 6: MUNTANYA DE LES OLIVERES – CIUTAT NOVA DE JERUSALEM
Hotel Dan Jerusalem o similar.
Esmorzar. Sortida cap a la Muntanya de les Oliveres on gaudirem d’una vista panoràmica de la Ciutat de Jerusalem. Baixant la Muntanya arribarem a l’Hort de Getsemaní on visitarem l’Església de l’Agonia. Continuarem cap a la part moderna de la ciutat per visitar el Santuari del Llibre al Museu d’Israel on es troben els Manuscrits del Mar Mort i la Maqueta de Jerusalem en Temps de Jesús. A continuació visitarem el Museu de l’Holocaust “Yad Vashem”. Arribada a la bonica localitat d’Ein Karem, on visitarem les Esglésies de Sant Joan Baptista i de la Visitació. Sopar i allotjament a Jerusalem.

Dia 7: CIUTAT VELLA DE JERUSALEM – BELEN – JERUSALEM
Hotel Dan Jerusaem o similar.
Esmorzar. Entrada a la ciutat Vella de Jerusalem on visitarem el Mur de les Lamentacions i gaudirem d’una vista de l’Esplanada de les Mesquites. Recorrerem les estacions de la Via Dolorosa arribant al Sant Sepulcre. Continuarem cap a la Muntanya Sió on es troben la Tomba del Rei David, el Cenacle i l’Abadia de la Dormició. A la tarda sortida cap a Betlem on visitarem l’Església de la Nativitat, la Gruta del Naixement i el Camp dels Pastors. Sopar i allotjament a Jerusalem

Dia 8: JERUSALEM – TEL AVIV – BARCELONA
Esmorzar. Trasllat a l’Aeroport Ben Gurion per agafar el vol de tornada a Barcelona.

Observacions importants:

Es recomana reservar amb suficient antelació per garantir la disponibilitat.
En el moment de la reserva es reconfirmarà si s’aplica algun suplement o descompte aeri.
En el moment de la reserva es realitzarà una paga i senyal del 25% de l’import del viatge.
Paga i senyal no reemborsable en cas de cancel·lació voluntària per part del viatger.
Per a cancel·lacions involuntàries veure condicions de l’assegurança d’Anul·lació.
El mínim de places per garantir la sortida del grup és de 10 viatgers confirmats.
S’informarà a tots els viatgers reservats la quantitat de places confirmades 21 dies abans de la data d’inici del viatge.
En cas de ser 10 viatgers confirmats viatjarà Guia Baraka amb el grup des de Barcelona.
En cas de ser menys de 10 viatgers confirmats disposarem d’assistència al viatger a l’aeroport de Barcelona el dia de sortida, a més de guia local de parla hispana a Israel

Descarregar fitxa en PDF

 

  • INCLOU

Vols directes Barcelona – Tel Aviv – Barcelona, ​​en Classe J de Vueling.
Guia acompanyant Baraka Viatges (El guia Baraka acompanyarà al grup quan siguin 10 o més viatgers. En cas de ser menys de 10 viatgers confirmats només hauríem guia local de parla hispana, a més d’assistència a l’aeroport de Barcelona el dia de sortida).
Guia local de parla hispana durant la ruta, a més del guia Baraka (El Guia Baraka viatjarà al ser un grup confirmat de més de 10 viatgers sortint des de Barcelona).
Trasllat Aeroport – Hotel a l’arribada Tel Aviv
Trasllat Hotel – Aeroport a la sortida de Jerusalem.
7 nits en pla mitja pensió, en Habitació Doble, en hotels descrits o similars.
06 dinar en restaurants locals durant les excursions.
Guia de parla hispana durant les excursions.
Maleters als hotels.
Entrades per als següents llocs segons el programa “Cesarea, Acre, Capernaum, Volta a Barca, Beit Shean, Telefercio Muntanya Temptacions, Masada, Qumran, Museu Israel.
Assegurança bàsica d’assistència en viatge i despeses d’anul·lació.
Documentació de viatge.
Assistència en destí pel nostre personal.

  • NO INCLOU

Serveis no descrits en l’itinerari.
Taxes aèries, uns, 00 € a confirmar la reserva i emetre bitllets.
Despeses particulars dels viatgers.
Propines per a guies i conductors.

  • SUPLEMENTS I DESCOMPTES

Suplement Individual: 650 euros per persona.
Descompte venda anticipada (60 dies abans sortida): – 150 euros
Consulteu suplement per vol en classe business

  • ITINERARI

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació