Truca: 93 343 52 00
 

Itàlia del sud

  • Destinació: Europa, Itàlia
  • Durada: 8 dies
  • Preu: 2870€

Consulteu properes sortides a reserves@baraka.cat
Cultura mediterrània en estat pur.

Reserva ara Pregunta

Dia 1
BARCELONA – NÀPOLS
Hotel Nh Embassador, 4 **** o similar.
Trobada amb el nostre guia acompanyant Baraka a la zona de sortides de l’aeroport de Barcelona, ​​qui ens ajudarà en els tràmits de facturació abans de la sortida del vol. Un cop facturemos i passem els controls de seguretat i de duana, anirem a la porta d’embarcament. Sortirem de Barcelona en vol directe de Vueling amb destinació Nàpols. A l’arribada, assistència del nostre personal i realitzarem la visita de la ciutat. El recorregut no permetrà veure el Castell dell’Ovo, el Castell Nuovo i el Castell Capuano, així com l’especial distribució de la ciutat al voltant del golf. Visitarem el Museu Arqueològic que destaca per la seva gran quantitat i qualitat de peces de l’època greco-romana. Sopar.

Dia 2

NÀPOLS – POMPEIA i HERCULANO – NÀPOLS
Hotel Nh Embassador, 4 **** o similar.
Esmorzar. Sortirem cap a Pompeia, població que va ser destruïda per l’erupció del Vesuvi l’any 79. El seu recinte arqueològic, juntament amb el de Herculano i Oplontis va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1977. Dinar. A la tarda farem la visita d’Herculano, ciutat no tan important com Pompeia, però famosa pel bon estat de conservació de les restes. Des de la primeres excavacions a 1738 fins avui dia s’han trobat nombroses restes, alguns traslladats al Museu Arqueològic, que ens permeten tenir un idea amb gran exactitud de la vida a l’època. Retorn a Nàpols. Allotjament.

Dia 3

NÀPOLS – CAPRI / ANACAPRI - NÀPOLS
Hotel Nh Embassador, 4 **** o similar.
Esmorzar. Avui ens embarcarem en un vaixell ràpid que ens permetrà arribar a la mítica illa de Capri. Situada al mar de Tirrè entre els golfs de Nàpols i de Salern. A l’arribada ens traslladarem en petits minibusos i per estretes carreteres que ens portaran a la part més alta de l’illa, on es troba Anacapri. Anacapri encara conserva l’encant d’un poble tranquil on els carrers es troben plenes de botigues de souvenirs. El seu principal atractiu potser és Villa San Michele, a molt poca distància de Piazza Vittoria. Va ser construït sobre les restes d’un poble romà del qual s’han conservat les seves escultures i al qual se li va agregar un preciós parc. Les fantàstiques vistes en aquest parc fan moltes vegades de fons de molts concerts d’estiu. La bellesa d’aquest lloc, així com la seva inaccessibilitat van fer que emperadors romans com Tiberi o August la escollissin per construir les seves residències d’estiu. Dinar. Després de passejar pels seus carrerons, emprendrem viatge de tornada a Nàpols. Allotjament.

Dia 4

PAESTUM - MARTINA FRANCA - OSTUNI
Hotel Monte Sarago, 4 **** o similar.
Esmorzar. Després de realitzar el check-out, ens dirigirem cap a Paestum. Començarem la visita del recinte arqueològic protegit per la UNESCO des de l’any 1998. Els seus magnífics temples i la gran quantitat de monedes trobades testimonien la prosperitat d’aquesta antiga ciutat grega, posteriorment convertida en colònia romana. Ens passejarem per les seves espectaculars ruïnes, entre els seus antigues muralles i els temples d’Hera, Apol·lo i Atenea. Dinar. Continuarem el nostre camí fins al centre de la Puglia. Arribarem a Ostuni. Trasllat a l’hotel i allotjament.

Dia 5

OSTUNI - ALBEROBELLO - OSTUNI
Hotel Monte Sarago, 4 **** o similar.
Esmorzar. Avui ens dirigirem al poblet de Alberobello, protegit per la UNESCO des de 1996 per l’excepcionalitat de les seves Trulli, habitatges realitzats en antigues construccions de pedra seca, còniques d’origen protohistòric i exclusives d’aquesta regió. Dinar. A continuació tornarem a Ostuni, on realitzarem la visita de la ciutat. Ostuni coneguda com la Ciutat Blanca, situada a la vall d’Itria, destaca per ser una de les ciutats panoràmiques de la regió, on cada casa és un mirador de la seva magnífica costa. Allotjament.

Dia 6

OSTUNI - CASTEL DEL MONTE – TRANI - OSTUNI
Hotel Monte Sarago, 4 **** o similar.
Esmorzar. Seguirem el nostre recorregut pel patrimoni UNESCO d’aquesta zona d’Itàlia, visitant el Castel del Monte, un edifici del segle XIII construït per Frederic II, el castell domina, amb el seu massissa estructura octogonal, el petit tram de les Murge occidentals.
Considerat universalment com un genial exemple d’arquitectura medieval, Castel del Monte en realitat uneix elements estilístics de diferents èpoques històriques, de l’estil romànic dels lleons de l’entrada al marc gòtic de les torres o de l’art clàssic dels frisos interns i de la grandiositat defensiva de la seva arquitectura fins a les delicades finors islàmiques dels seus mosaics. Dinar. Seguirem fins a la població costanera de Trani, situada al mar adriàtic, però des d’on ja s’intueix el mar jònic. La bellesa arquitectònica i artística del seu centre històric, en el qual destaca el seu espectacular Catedral. Retorn a l’hotel i allotjament.

Dia 7

OSTUNI - MATERA - CASERTA
Hotel Gran hotel Vanivitelli, 4 **** o similar.
Esmorzar. Avui deixarem la Puglia per endinsar-nos a la Basilicata i dirigir-nos a Matera, protegida per la UNESCO des de l’any 1993 pels seus Sassi. Els Sassi, són coves excavades a la mateixa muntanya i situats en el mateix centre històric de Matera. Estan habitada almenys des del Paleolític i moltes de les cases que s’internen en la pedra calcària del barranc han estat habitades sense interrupció des de l’Edat de Bronze, que ha anat evolucionant fins als nostres dies. Dinar. Continuarem fins a la població de Caserta, situada a l’interior de la Campània, i que destaca pel seu magnífic Palau Reial construït al segle XVIII, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Allotjament.

Dia 8

CASERTA – NÀPOLS – BARCELONA
Esmorzar. Al matí farem la visita de la ciutat de Caserta. On visitarem el seu Palau Reial i els seus jardins, i que va ser residència de la família Real dels Borbons a Nàpols. El projecte del rei no es limitava a l’edificació d’un Palau, sinó crear una nova ciutat que tingués els avenços urbanístics de l’època. Dinar. Finalment ens traslladarem a l’aeroport per agafar vol de la companyia Vueling direcció Barcelona.

Descarregar fitxa en PDF

 

  • INCLOU

Vols directes Barcelona – Nàpols – Barcelona, ​​amb la companyia Vueling.
Guia acompanyant Baraka Viatges (El guia Baraka acompanyarà al grup quan siguin 20 o més viatgers. En cas de ser menys de 20 viatgers confirmats només hauríem guia local de parla hispana, a més d’assistència a l’aeroport de Barcelona el dia de sortida).
Guia local de parla hispana durant la ruta, a més del guia Baraka (El Guia Baraka viatjarà al ser un grup confirmat de més de 20 viatgers sortint des de Barcelona).
Trasllat Aeroport – Hotel a l’arribada Nàpols
Trasllat Hotel – Aeroport a la sortida de Nàpols.
7 nits en pla allotjament i esmorzar, en Habitació Doble, en hotels descrits o similars.
6 dinar en restaurants locals.
1 sopar en restaurant o hotel.
Guia de parla hispana durant les excursions i visites detallades a l’itinerari.
Entrades per als següents llocs segons el programa: Palau Reial de Caserta, Mueso Arqueològic de Nàpols, Centre Arqueològics Pompeia, Herculà, Pasetum, Grotta azzura a Capri, Castel de la Muntanya, Matera Casa Grotta, Ostuni Catedral.
Assegurança bàsica d’assistència en viatge i despeses de anualción.
Taxes d’aeroport
Documentació de viatge.
Assistència en destí pel nostre personal.

  • NO INCLOU

Serveis no descrits en l’itinerari.
Despeses particulars dels viatgers.

  • SUPLEMENTS I DESCOMPTES

Suplement Individual: 430 euros per persona.
Descompte venda anticipada (60 dies abans sortida): -120 euros
Consulteu suplement per vol en classe business

  • ITINERARI

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació